Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. december 8., hétfő 16:49

Ha annyira vakon lenne Xabi, akkor a Clasicoig, vagy az Atma elleni rangadoig nem ment volna olyan siman az epitkezes. Volt peldaul egy Levante 4-0-as elleni meccs, ahol olyan szintu letamadas volt, amit Spanyolorszagban utoljara a 2011-es Barca tudott megcsinalni. Szep, lassan folyt a munka, jottek a pontok is, aztan visszatert Bellingham, Vini behisztizett es szetesett minden.
Tegnap is tobb olyan szituacio volt, amikor 25 meterre felallt az egesz csapat, aztan csak nezegettek, ahogy az ellenfel tamad. A gesztusok es a teljesitmeny alapjan szerintem nem is Vini a nagy problema, hanem Bellingham es Valverde azok, akik felgozzel jatszanak. Semmi kozeppalyas jelenlet nem volt megint, Bellingham alig megjatszhato, a labdat kap, akkor elorefele ritkan tud jatszani.

Ha elkuldik Xabit, azzal validaljak azt, hogy a jatekosok maguktol eldonthetik mit akarnak csinalni.

1-2 vezeraldozat kell, mert Zidane mar fele ennyinel is felmondott volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marky 2025. december 8., hétfő 16:51-kor.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. december 8., hétfő 16:48

dzsi91 írta:
BlancoMark írta:
Úgy látom nem emlékszel már tisztán, hogy tavaly mi volt Carloval.
Dehogynem. Csontra ugyanez csak Carlon nemvolt rajta a nuevo gvardiola pajzs így az ő fejét követeltétek.
Egyebkent neked honnan jott ez a nuevo guardiolas hulyeseg? Senkit nem lattam meg csak hasonlot sem irni rola.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 8., hétfő 16:45

BlancoMark írta:
dzsi91 írta:

De milyen minőséget kell cserélni? Van egy edző akivel a játék is szar az eredmények is és még áll a bál az öltözőben is. Tavaly Carlo ebből csak 3/2re a világ kiégett kóklere volt. Ha Alonso patika vezér lenne a játékosok meghalnának érte pont leszarnám, hogy most éppen a játék nem áll össze de kb a legfontosabb dologban bukott ki nála a hiba amit én nemlátom, hogy lehetne reális körülmények között orvosolni.

Itt az egész Alonso mítosz amiért most megy a kapaszkodás amit beleláttatok semmi másért.
+Mivel elkönyveltétek, hogy alonso az atyaúrísten így most a keret is hirtelen a világ szégyene lett (nyáron nem ezt olvastam itt) és megy ez a bullshit, hogy ha alonso nem nyer velük akkor senki. Akkor lesz nagy a baj ha állunk tovább ebben a szarban.

De nyugodtan vezessétek le nekem, hogy a mai naptól kezdve,hogy fog kinézni alonso felemelkedése itt mert sokkal nagyobb esély van rá, hogy belelövünk egy random edzőbe és jobb lesz a helyzet minthogy marad Alonso és tovább megy ez a hígfos+ömlik a szar az öltözőből. Ha meg valaki azt hiszi, hogy majd egy sikertelen szezon után Alonso szabad kezet kapva takaríthat a nyáron meg igazolgathat kedvére akit akar az nem tudom milyen mozit nézett eddig.
Dehogynem. Csontra ugyanez csak Carlon nemvolt rajta a nuevo gvardiola pajzs így az ő fejét követeltétek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. december 8., hétfő 16:39

dzsi91 írta:
Sierra írta: Hulyeseg lenne elkuldeni, ki jonne a helyere, aki minosegi csere lenne?
De milyen minőséget kell cserélni? Van egy edző akivel a játék is szar az eredmények is és még áll a bál az öltözőben is. Tavaly Carlo ebből csak 3/2re a világ kiégett kóklere volt. Ha Alonso patika vezér lenne a játékosok meghalnának érte pont leszarnám, hogy most éppen a játék nem áll össze de kb a legfontosabb dologban bukott ki nála a hiba amit én nemlátom, hogy lehetne reális körülmények között orvosolni.

Itt az egész Alonso mítosz amiért most megy a kapaszkodás amit beleláttatok semmi másért.
+Mivel elkönyveltétek, hogy alonso az atyaúrísten így most a keret is hirtelen a világ szégyene lett (nyáron nem ezt olvastam itt) és megy ez a bullshit, hogy ha alonso nem nyer velük akkor senki. Akkor lesz nagy a baj ha állunk tovább ebben a szarban.

De nyugodtan vezessétek le nekem, hogy a mai naptól kezdve,hogy fog kinézni alonso felemelkedése itt mert sokkal nagyobb esély van rá, hogy belelövünk egy random edzőbe és jobb lesz a helyzet minthogy marad Alonso és tovább megy ez a hígfos+ömlik a szar az öltözőből. Ha meg valaki azt hiszi, hogy majd egy sikertelen szezon után Alonso szabad kezet kapva takaríthat a nyáron meg igazolgathat kedvére akit akar az nem tudom milyen mozit nézett eddig.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 8., hétfő 16:35

Sierra írta: Hulyeseg lenne elkuldeni, ki jonne a helyere, aki minosegi csere lenne?

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. december 8., hétfő 16:23

kurva dühítő, hogy decemberben itt tart a csapat. vagy küldjék el vagy csapjanak rendet. egyszerűen nem állapot ez a kupleráj ami idén a csapat körül van. pont ettől tartottam a kinevezése előtt, hogy korai lesz és eddig sajnos igazolja is. vagy zárják rövidre és cseréljék le vagy zárják rövidre és mindenkinek tudatosítsák, hogy marad és kész. ez a zaj nem kell.

ez a klub része.

az edzőé meg az, hogy szarabbnál szarabb csapatok szopatnak hétről hétre, biztos nekik jobb keretük van, tele world class emberekkel. lehet mondogatni, hogy szar a keret de még mindig ELche,Rayo,Celta vonal szopat minket. hát legyen már egy határ a kifogásokkal. kikap a Citytől benne van, kikap a Liverpooltól benne van, 7 meccsen 2 győzelem ilyen csapatok ellen ez nincs benne ha Castillával áll is ki.

kurva gyorsan el kell dönteni az érintetteknek mit akarnak mert ezt nem lehet év végéig ilyen moslékban letudni. vagy erre vagy arra de határozott lépések kellenek. nagyon romantikus lenne ha sikeres lenne egy újabb ex játékos és tök jó lenne ha nem fél évente kéne edzőket cserélgetni de ahhoz eredmények is kellenek.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. december 8., hétfő 16:23

hunmadridista írta: Ahogy olvasom a híreket, sötét idők jönnek újra edzőkeringővel.
nem biztos :hmmm:

Xabit sokan megváltóként vártuk, valószínűleg nem lesz az

akitől semmit nem várunk, ő fog beválni :salute:
(pl del Bosque)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. december 8., hétfő 16:16

Hulyeseg lenne elkuldeni, ki jonne a helyere, aki minosegi csere lenne? Be kene allni moge a vezetosegnek, a jatekosokat meg befenyiteni, hogy marpedig az van, amit az edzo mond. De persze ilyen se lesz sose, elobb basszak ki Alonsot.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. december 8., hétfő 16:15

RaúlCF írta: ennél többet nem nehéz. lehet mantrázni milyen szar volt de kérdem én most mégis milyen?
Ebben igazat tudok adni Neked és dzsi-nek, végülis ha jól belegondolunk mikor is volt nekünk tartósan mutatós focink? A domináns szót nem is merem használni, az itt egy délibáb. És akkor ebből kiindulva legalább eredmények jöjjenek ha már nézhetetlen foshalmaz az egész, tehát Zizou.

Másik oldalról meg azt felejtitek el hogy Zidane akkor egy Ramos-CR mentalitású csapatot vezetett Modricokkal,Kroossal,Benzemával stb, kibaszott messze vagyunk ettől. Nyugodtan lehet vele próbálkozni, nagy eséllyel annyira lesz elég hogy lerombolja az imidzsét amit itt felépített.

Ennyi erővel akkor jöjjön José, legalább az interjúkon fixen lehetne szórakozni.(ezt csak irónia miatt dobtam be....)

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. december 8., hétfő 16:13

RaúlCF írta: ennél többet nem nehéz. lehet mantrázni milyen szar volt de kérdem én most mégis milyen? ez már Benitez meg Lopetegui szint vagy az alatti. a szezon elején is langyos fos volt de ment a mentegetés és azóta sem javult de látszólag vert kutyaként becsicskult és ő maga sem tudja mit akar és látjuk az eredményét.
Azert egy szintet jo lenne tartani.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2025. december 8., hétfő 16:11

Ahogy olvasom a híreket, sötét idők jönnek újra edzőkeringővel.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. december 8., hétfő 16:08

Alonso is hibas annyiban, hogy erolteti a Vini-Bellingham-Mbappe triot. Nincs mas valasztasa, az egyikojuket a padra KELL raknia es azt probalgatni Gonzaloval amit a Club WC-n nyomtunk. Az mas kerdes, hogy a vezetoseg "megengedi" vagy sem.

Egyetertek Pademmel, lesznek itt koppanasok ha Arbeloa (vagy barki mas) jon.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 8., hétfő 16:06

RaúlCF írta: ennél többet nem nehéz. lehet mantrázni milyen szar volt de kérdem én most mégis milyen? ez már Benitez meg Lopetegui szint vagy az alatti. a szezon elején is langyos fos volt de ment a mentegetés és azóta sem javult de látszólag vert kutyaként becsicskult és ő maga sem tudja mit akar és látjuk az eredményét.
Dzsivel örülhettek, hamarosan érkezhet a megváltás. Csak, nehogy leessen a tantusz a végén, hogy ennyit ér ez a szuper galleri. Jöjjön Arbeloa, hátha vele megtanulnak hajtani, passzolni és labdát kezelni, Vini meg nagy hirtelen lekerül a padra.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. december 8., hétfő 16:01

ennél többet nem nehéz. lehet mantrázni milyen szar volt de kérdem én most mégis milyen? ez már Benitez meg Lopetegui szint vagy az alatti. a szezon elején is langyos fos volt de ment a mentegetés és azóta sem javult de látszólag vert kutyaként becsicskult és ő maga sem tudja mit akar és látjuk az eredményét.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. december 8., hétfő 15:27

dzsi91 írta:
tomi_b írta: Állítólag Xabi meccs után be sem ment az öltözőbe.
Remélem egyenes út vezetett neki Perezhez, van miről beszélni és van mit tisztázni.
Breaking: Zidanehoz ment átadni a céges laptopot meg telót :mrgreen:
kurva unalmas ez a zidaneozas, az ember masodik eljovetele alatt szoszerint lealltam a meccseink nezesevel koszonhetoen neki. biztos irtozatosan sokat kihozna ebbol a garniturabol :lol:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 8., hétfő 15:27

@MarioCortegana

CONFIRMED: Real Madrid’s senior leaders including Florentino Pérez & JAS had a meeting.

Based on the discussions, NONE of the sources consulted were confident to say that Xabi Alonso would stay if Real Madrid lose to Man. City.

Álvaro Arbeloa is HIGHLY REGARDED as an option to replace Xabi Alonso if he’s sacked. It’s currently unclear if Real Madrid will make a move for Zinedine Zidane if Xabi Alonso is sacked. There is a desire to manage France NT. Jürgen Klopp is also happy in his role with Red Bull, according to sources close to him.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

J. Dee
Kedvenc játékosaid: Guti

HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. december 8., hétfő 15:20

Dupla D írta: Klub részéről várnám a hivatalos közleményt, hogy megerősítik Xabi a padon, év végéig mindenképp ő lesz az edző.
A játékosok előtt tisztázni kell, hogy az van, ami az edző akar. Ha most kibasszuk Xabit, akkor a játékosok azt fogják gondolni, hogy bármit lehet.
Talán így elkezdenének végre melózni is.
Ezt sajnos nem teheti meg a klub. Ha ez folytatódik, akkor nagyon hamar földbeáll a szezon, azt meg egyszerűen nem nézhetik, hogy folyamat nem jönnek az eredmények. Tudják ezt a játékosok is. Emiatt vszeg jobb akkor Xabit hamarabb meneszteni, de ez nekem nem a Benitez féle menesztés. Ugyanakkor remélem jópár játékos neve mellé bekerült a strigula.
Egyesek a legjobb évüket arra használják el a csapatban, hogy elszórakozzanak itt, láthatóan nem zavarja őket, hogy a szomszédban addig rántják be a trófeákat.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”

J. Dee
Kedvenc játékosaid: Guti

HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. december 8., hétfő 15:15

Én sem tudom nagyon másképp értelmezni a dolgot. Xabi sosem rejtegette, hogy mit akar játszani, első perctől kezdve elmondta, és így is játszottunk a klub VB-től kezdve a Barca meccsig, azóta pedig nyomokban se nagyon lehet ezt felfedezni, én kizártnak tartom, hogy hirtelen meggondolta magát. Sajnálom, hogy ez nem fog összejönni, ezzel elment az esély arra, hogy kicsit felzárkózzunk a modernebb focit játszó csapatok mellé. A top keret önmagában már nem elég, de úgy tűnik, a melót már nem akarják mellétenni.
Fenntartásokkal kezelem, de ha igaz, akkor mindent elmond erről a bandáról, hogy a szezon legjob meccsét akkor hozták, mikor kaptak érte 2 nap pihenőt... siralmas.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. december 8., hétfő 15:12

Klub részéről várnám a hivatalos közleményt, hogy megerősítik Xabi a padon, év végéig mindenképp ő lesz az edző.
A játékosok előtt tisztázni kell, hogy az van, ami az edző akar. Ha most kibasszuk Xabit, akkor a játékosok azt fogják gondolni, hogy bármit lehet.
Talán így elkezdenének végre melózni is.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 8., hétfő 14:59

tomi_b írta: Ebből is látszik milyen szabad kezet kapott Xabi :lol:
Szerintem teljesen egyertelmu hogy az addig felepitett kis tekintelyet es tiszteletet korulotte azt a clasicon vinicius foldbe dongolte. Innen meg mar nehez visszajonni foleg ha a vezetoseg sem mellette all es még viniciusszal alkudoznak csilliardos fizukon.

Vissza: