Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
filatáska

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. június 19., csütörtök 18:11

hehetheoriginal írta: off, de aprilisban volt egy térdműtikém
Jobbulást, öreg!

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 19., csütörtök 14:22

MarioCirolo írta: Igazad van, ha szembe mesz a forgalommal az autopalyan, gondolom akkor is azt gondolod, hogy a tobbiek a hulyek. Fran tegnap az elso felidoben gyengebb volt, de a masodikban nagyon feljavult a teljesitemenye es a legjobbak kozott volt.
nem tudom miért kell megint személyeskedni de tudod mit legyen igazad. Fran Garcia volt a meccs legjobbja. teljesen egyetértek veled. remélem így jobb napod lesz, hogy egyetértünk.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 19., csütörtök 13:56

RaúlCF írta: valaki szereti az értékelésekkel alátámasztani a szar teljesítményeket, hogy nem is voltak rosszak

sofascore szerint 7.7-es értékeléssel Fran Garcia volt a legjobbunk sőt a meccs legjobbja is :lol:

fotmob szerint 8.2-vel volt Fran Garcia a meccs embere :fpalm:

eddig se tartottam semmire ezeket az értékeléseket de ez újfent megerősített benne.
Igazad van, ha szembe mesz a forgalommal az autopalyan, gondolom akkor is azt gondolod, hogy a tobbiek a hulyek. Fran tegnap az elso felidoben gyengebb volt, de a masodikban nagyon feljavult a teljesitemenye es a legjobbak kozott volt.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 19., csütörtök 13:30

az nem rajta mulik 100%-ban.
ahhoz lofasz a csapat tovabbra is, ugye 1/10 van még mindig.
mondjuk hogy nem rugdossa ki a lelatora, mert be van szarva, mindket labbal full labdabiztos es megbizhato, az lehet segit....

de nem egy meccs alapjan mondom hujszit.
anno varane is tinedzserkent mar szuk elit volt, max nem hitte el mindenki, de ez a resze nem erdekel, en latom, amit latok.
thereisonly1ronaldo

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 19., csütörtök 13:25

hehetheoriginal írta: nem szegyen az, hogy elorejatekban mar most jobb, mint ramos valaha volt.
Azert varjuk meg,amikor a barcelona ellen kell kihozni a labdat,nem az araboknal.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 19., csütörtök 13:19

nem szegyen az, hogy elorejatekban mar most jobb, mint ramos valaha volt.
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 19., csütörtök 13:10

Galacticos írta:
hehetheoriginal írta:
kurti, hujszi, bapi
Ja arrol lemaradtam hogy hujszi atment worldclass kategoriaba. Ugy emlekeztem hogy ezzel a magassaggal es testalkattal nem elkepzelheto rola hogy vilagklasszis lesz. :mrgreen:
Pedig “mar most sokkal jobban iranyit hatulrol, mint Ramos valaha.” :kalapos:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 19., csütörtök 12:48

hehetheoriginal írta:
Galacticos írta:
Ki az a 3?

Huijsen pozitivum, trent lucashoz kepest a, vini fék de nagyon, lb poszt lyukas.
kurti, hujszi, bapi
Ja arrol lemaradtam hogy hujszi atment worldclass kategoriaba. Ugy emlekeztem hogy ezzel a magassaggal es testalkattal nem elkepzelheto rola hogy vilagklasszis lesz. :mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 19., csütörtök 12:28

off, de aprilisban volt egy térdműtikém, az elmult 2 honapban nem vezethettem pl autot, ezek szerint latszanak a jelei, hogy megviselt :lol:
monnyuk a fórumos balfaszkodast azt tudom kezelni, mar eleg sok eve nem veszem annyira komolyan, nem ez az elet :lol: faszsagok fele (nagy resze :kalapos: ) trollkodas meg felesleges feszkogeneralas :happy:
de visszaterek megint, mint carvajal es felrugdosok mindenkit a holdba :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 19., csütörtök 12:26

Én csak neked akarok jót, mert egyszer csak elborulsz ennyi idegeskedés után és viszlát. :kalapos:

Túl kell élni ezt a tornát.
Piac nincs lezárva.
Majd, ha már pár hónapot együtt dolgozott a stáb, akkor úgyis lehet látni, hogy van-e érdemi változás vagy sem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 19., csütörtök 12:21

Peldaul, hogy Vinit lerakni a padra? Mert
pl.
Az jatsszon, aki megerdemli, aki teljesit.
Pl brahim nyugodtan lehet kezdo jobbszelen.
Remy írta:
hehetheoriginal írta: Hujszi nem hianyposztra jott, de nyilvan alapkezdo.
Az edzocsere igazabol pontot se er, annyira muszaj volt, ugyhogy tartom az 1/10-et :kalapos:

Kp-rol semmi hir, bhvbe ez a lepegeto exkavator jön elvileg, igy akkor egy kb 3/10-zel vegezzuk a nyarat.
Ezzel te elégedett lennel?
Tudva, hogy a szutyok semmirekello brazilok, nimand balhatvedek, de meg esku az az erzesem hogy lv is maradni fog, semmi nem lett kiganezva, es nem lett rend rakva.
Nem mész szabadságra? Fel kéne töltődnöd. Iszonyat cringe szinten ki vagy már az egész focitól és Real Madridtól.
Azt majd en tudom :kalapos:
En se szolok bele,miert hagyja az asszony, hogy lelepj egyedul "vilagot latni" :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 19., csütörtök 12:18

hehetheoriginal írta: Hujszi nem hianyposztra jott, de nyilvan alapkezdo.
Az edzocsere igazabol pontot se er, annyira muszaj volt, ugyhogy tartom az 1/10-et :kalapos:

Kp-rol semmi hir, bhvbe ez a lepegeto exkavator jön elvileg, igy akkor egy kb 3/10-zel vegezzuk a nyarat.
Tudva, hogy a szutyok semmirekello brazilok, nimand balhatvedek, de meg esku az az erzesem hogy lv is maradni fog, semmi nem lett kiganezva, es nem lett rend rakva.
Nem mész szabadságra? Fel kéne töltődnöd. Iszonyat cringe szinten ki vagy már az egész focitól és Real Madridtól.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 19., csütörtök 12:17

RaúlCF írta: valaki szereti az értékelésekkel alátámasztani a szar teljesítményeket, hogy nem is voltak rosszak

sofascore szerint 7.7-es értékeléssel Fran Garcia volt a legjobbunk sőt a meccs legjobbja is :lol:

eddig se tartottam semmire ezeket az értékeléseket de ez újfent megerősített benne.

Pont ma lattam egy osszehasonlitast, Messi 60 percben cserekent palyara lepett egy meccsen, egy golt szerzett es 10 es ertekelest kapott, mig a 3 golpasszal es 3 gollal csak 9.9 ertekelest kapott valaki.

hehetheoriginal írta:
nem mondok xabirol velemenyt egyelore, de nem vagyok benne biztos, hogy igazan van alatta fasz, plane egy ekkora volumenu klubnal es ekkora nyomasnal, hogy meghozzon bizonyos donteseket, akar a klubvezetessel szemben is.....
Itt pontosan mire gondolsz Hehito? Peldaul, hogy Vinit lerakni a padra? Mert, ha igen, szerintem nincs az az edzo a vilagon, aki padoztatna a brazilt, masnap Perez utilaput kotne a labara. :mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 19., csütörtök 12:14

Hujszi nem hianyposztra jott, de nyilvan alapkezdo.

thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 19., csütörtök 12:09

hehetheoriginal írta: szezon tovabbra is 1/10, az egy pont az exedzo kibaszasa. ezen felul eddig ZERO.
Ezt minél többször leírod annál inkább nevetséges.

Az már csak hab a tortán, hogy a matekhoz sem értessz, mert Huijsent te is elismered, akkor exedző kibaszása + Huijsen az már 2 nem? :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 19., csütörtök 11:52

Nem annyira értem a temető hangulatot egyébként. Az új edzői stáb kb egy hete van a csapattal, abból sem mindenkivel. Vannak akik miamiban csatlakoztak. Kurva meleg van, egy hosszú szezon után alapból is kifacsarva + válogatott meccsek után. Mikor ment nekünk jól válogatott meccsek után?

Az, hogy valakinek nem megy teljesen okés, az már kevésbé, hogy nem is akar. Ez tegnap egyedül Vinicius volt. Látványosan szart az egészre. Itt zavart, hogy Xabi nem Őt vette el először és próbálta ki Rodrygot a baloson mielőtt teljesen jogosen Őt is lecseréli. Viszont nem tudjuk milyen fizikai állapotban vannak. Ha ez többszor is előfordul, nyugodtan kijelenthetjük majd, hogy a nyilatkozatok max jól hangoztak de nulla alapjuk van az edző részéről.

Jude topicjában látom a posztját érintő kritikákat. Én pont azt láttam, hogy a 2 szélsőnk szélső volt. Egyik sem húzódott be középre mint ahogy tették a szezonban, mindig ott voltak a szélen és megjátszhatóan. Támadásban Jude fellépett a csatárunk mellé, vagy közvetlenül mögé, voltak is jó támadások ebből. Güler beállása után pedig a török kb végig a legjobb posztján játszott, vagy a Jude-Garcia páros mögött, vagy alkottak egy sort, Güler, Jude, Garcia képében, ebből is volt középen egy jó akciónk.

A két szélső védőnk látványosan keveset mozgott előre, érzésem szerint ez a játék Carvajallal és Carrerassal sokkal jobban nézne ki jelenleg, de Trent állapotáról sem tudunk semmit. Plusz az angol fociból csöppent be a spanyolba, kell neki az idő.

Ami problémát jelent az Tchouameni. Egy rohadt jó vkp-ről van szó, de lassú vele a kp. Szerintem ebben bőven tud fejlődni és ha Güler a játszik akkor a csapat elbírja a Fede-Tchou párost. Az biztos, hogy kettejük mellé Jude nem alkalmas.

Van itt meló rendesen és biztos, hogy nem a torna alatt fogunk mindenre megoldást találni, a forma meg majd jó ha ősszel megfelelő lesz.

Külön tetszett, hogy Garcia végig tolta és nem erőltettünk valakit csatár poszton aki messziről sem az, csak azért mert nagyobb név.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 19., csütörtök 11:51

ne essunk megint abba a hibaba, hogy barmilyen kovetkeztetest levonunk a jatekosok formajarol junius kozepen.
oke, hogy tetmeccsek elvileg, de azert megse.

en a vezetoseget nezem tovabbra is fel/argus/rosszallo szemekkel, hogy ujabb nap telt el - kozben a city mindenkit potolt es mar jopar napja egyutt tudnak keszulni, a barca pihen, ok is megvannak, mertr ne is legyen ketseg, hogy ezen a ket csapaton keresztul vezet barmihez is a kovetkezo szezonunk -, es meg mindig nincsenek betomve a lyukak, potolva a hianyposztok.

abba nem megyek bele, hogy modric es vaszkez meg is mi a faszomert kapott perceket tegnap, hat mit adnak ok nekunk a jovot illetoen? konkretan elveszik mas elol a perceket.

nem mondok xabirol velemenyt egyelore, de nem vagyok benne biztos, hogy igazan van alatta fasz, plane egy ekkora volumenu klubnal es ekkora nyomasnal, hogy meghozzon bizonyos donteseket, akar a klubvezetessel szemben is.....
meglatjuk. de mint minden uj madridedzonek, kinez egy clasicos alazas neki is igy elsore....

szezon tovabbra is 1/10, az egy pont az exedzo kibaszasa. ezen felul eddig ZERO.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. június 19., csütörtök 11:53-kor.
thereisonly1ronaldo

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 19., csütörtök 11:36

valaki szereti az értékelésekkel alátámasztani a szar teljesítményeket, hogy nem is voltak rosszak

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. június 19., csütörtök 11:23

Aludva erre a csodálatos meccsre, aki engem elkeserít továbbra is a két brazil. Rodrygo és Vinicius egyszerűen hitetlen gyengék, legszívesebben mindkettőt eladnám, de az egyiket biztosan. Borzalmasan rosszul játszott Fran Garcia is, sokadszorra bizonyította, hogy ő nem szint ide. Sürgősen kell igazolnunk balhátvédet! A harmadik pedig, hogy mennyire nincsen középpályás játékunk, nincs egy ész a csapatban.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 19., csütörtök 10:23

Real Madrid have missed 7 of their last 19 penalties:

Mbappé 3
Vinicius 2
Bellingham 1
Valverde 1

No big team in Europe has missed more penalties than Real Madrid. @damiancasol
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---