Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Faust
El director de fotografía

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. november 24., hétfő 11:03

En nem osztom hehe allaspontjat, osdi vagyok. Az edzo a fonok, akarki is az, aki ot furja ki kell baszni. Kiveve ha az edzo Benitez. :mrgreen:

Tovabbra is kb 3-4 ember, aki erinthetetlen nekem a keretben, oszinten mondom - bar akkoriban jobban erdekelt - a Schuster-fele csapat/generacio is jobban megmozgatott, mint ez. Rengeteg botlabu gyenge balfasz volt abban a csapatban, de a munka soha nem volt budos. A mostani keret csak arcban elit, kepessegekre max kozepfelso kategoria, es minden jel szerint nem nagyon akarjak ezt intenzitassal kompenzalni. A vezetoseg ezt jol elmenedzselte, egyreszt hosszu evek alatt a kerettel, masreszt hogy a Clasico utani balhet kovetoen nem alltak be Alonso moge egyertelmuen. Lehet a spanyolt basztatni, de ennek a keretnek nem kenyere a bratyizas, ez mar tavaly is latszott. Ha itt lenne egy 8-10 evvel ezelotti Ramos, Vinicius mar nagyon meg lett volna cipozve, aztan vagy beall a sorba vagy szedi a satorfajat. A legnagyobb rakfeneje az egesz keretnek, agyban kb Balotelli szint, azt is kibasztak mindenhonnan csak ugy porzott, nagyon helyesen.

Borulato vagyok, Alonsonak is vagy kemenyebbnek kell lennie, vagy engedni az elkepzeleseibol, de hosszutavon ezekkel a jatekosokkal a bajnoksag is necces, lusta nagykepu fasz a legtobb a semmire. Lehet itt barki az edzo, Carlo is elhullott, amint Kroos szogre akasztotta.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 24., hétfő 10:35

Kerlon írta: Én nem azt látom, hogy Xabi ellen fordultak volna. Illetve Vincius biztos, de a többieknél nincs ilyen érzésem.

Ami ténylegesen felismerhető, hogy hiányos a keret, amiből főzni lehet ott nem a legoptimálisabbakat szabad? használnia.

Tegnapi rossz döntése Xabinak egyértelműen az Arda-Ceballos-Fran vonalon volt. Nem volt ez igazán se 433 se 3412, hanem valahol félúton.

Utána gyorsan reagált, ami szerintem pozitívum, Valverde és Cama sokkal jobban tudott nyomást gyakorolni letámadásban, két szinttel gyorsabbak lettünk, jött GG is csatárnak küzdeni.

2. gól volt fájdalmas, hogy 3an követték a támadót és hátráltak.
Mindenben egyetértek. Én se látom ezt a nagy edzőbuktatást ami hajtogatva van. Azt látom, hogy Barca meccsre volt felhúzva az ősz, addig stabilak voltunk egy meccset leszámítva, utána meg szétestünk. Össze kell rántani a brigádot, ez nagyobb kihívás lesz Alonsónak most úgy tűnik mint egy Clasico.

Nem láttam, hogy beleszartak volna tegnap, fásultság volt, de így is meg voltak a helyzeteink, Mbappé letompult sajnos a brutál kezdés után, illetve Rodrygót teljesen felesleges csapatba tenni. Helyette Gonzalót kell, ő a maga szintjén elvégzi a melót, jól tud presszingelni, érkezni kapu elé, fejjel is jó, amikor ilyen gyenge periódus van kellenek az ilyen emberek a pályára, pláne ha Trent ott van.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. november 24., hétfő 10:35

Ha nem az edző dönti el kik játszanak, akkor lehet itt bárki az edző, a játékunk ugyan ez a szar lesz.

Alapvetőnek kellene lennie, hogy aki nem hajlandó teljesíteni az edző kérését, legyen az képesség miatt, vagy amiatt mert leszarja, kikerül a kezdőből. Tényleg csak a vakok és kiserik nem látja, hogy Viniciust nem érdekli az egész. Megkapja a labdát és bevárja a védőt hogy kicselezze. Mikor cselezett ki utoljára védőt? Bejön sétálgatni?

Az is teljesen tiszta mindenkinek, hogy a csapatban a 10-es poszton Jude az első és a legjobb, Güler a második. Nem tudja azt a kp-s melót lerakni védekezésben amit az angol, soha az életben nem fog tudni mélyebben játszani. Csak akkor lehetnének együtt a pályán ha a török kimegy a jobbosra, vagy Jude lesz újra kkp-s játékos, de egy ilyent nem viszel el a kaputól távolabb.

Majd jön Márk és megszakérti miért volt szar GG, de én azt láttam, hogy beállt és centerként megint kiraktuk jobbszélsőnek. Miért kedves Xabi? Miért csinálunk ekkora faszságot? Szerencsétlen hajtott fel le, futotta be szélről a területeket. Ha egyszer nem megy Bappenak és nem hajlandó kimenni a szélre és onnan indulni, akkor lehet lesétálni és átadni a posztot mert eddig egyszer sem jött be ez amit tegnap is akartunk vele. Abba már kár is belemenni részletesen, hogy papíron fasza volt a kezdő de a gyakorlaban egy Fran?! balszéllel mentünk? Ez valami rossz vicc. Többször is ugyan arra a területre indultak be Bappeval, egyszer össze is futottak és olyankor a center poszton senki nem volt. A legjobb az volt amikor Bappe kilépett, egy csel, beadás, és áll ott a két védő, a közelben nem voltunk Bappe meg beadott a saját üres helyére. A fene nagy videós elemézesknél mikor ezt látják felmerül a kérdés hogy mégis mit képzeltek?

Trent a büdös életben nem volt egy jól védekező játékos, ezt már a poolos időben is mindenki tudta, nem értem miért lep ez meg itt sokakat. Előre viszont remekül osztogatja a labdákat. Lett is volna értelme a tegnapinak is 3/5 védős rendszerben, de ehhez kell egy Fede a kp-ra aki ki tud lépni jobbra védekezni, vagy Tchoua aki a védelem közepére tud belépni és akkor Asencio mehetne ki. Ugyan ez balra Camaval. Az egyik izom kell a kp-ra.

Irtó vérszegény az egész játékunk, továbbra is annyiból állunk, hogy valaki majd skillből megoldja. Ellenünk kb nem is kell attól tartani hogy akcióból lesz egy fejes gól. Az egyetlen elem amit beépítettünk a játékunkba és párszor máűr bejött, hogy rögzített szituknál Huijsen a hosszún visszafejeli az érkezőknek. Összességében nagyon kevés a mozgás, elképzelés, borzalmasan reagálunk, vagy sehogy azokra a szitukra amikor a sztároknak nem megy a kapu előtt.

Kár lenne egy-egy játékosra vagy edzőre vagy vezetőségre ráhúzni, de elkell indulni valamerre sürgősen. Bízom abban, hogy kimondják, Xabi azt csinálsz amit akarsz, de ha ez ilyen szar marad nyáron lapát. Ne legyen eladhatatlan, lecserélhetetlen játékosunk, mert nem fogunk nyerni egy árva kupát sem. Pár eladás felrázná a társaságot, kezdve a brazil támadókkal, de nem állnék meg itt egyébként...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 24., hétfő 10:24

Nalam nincs nagy drama.
Xabinak egyelore nagy a kabat, de nalam minden problema a keret, a felfogas es a felsovezetoseg.

Ha Xabinak nincs is akkora tekintelye, mint Carlonak vagy Zidane-nak volt, akkor felulrol kellene tamogatni, ha nem akarnak belemenni egy edzokeringobe, Zs kategorias szarokkal.

Nyilvan ezek mellett hibazik is, de futni nem tud a sracok helyett, azt meg nehezen tudom elkepzelni, hogy pont nala ne kene futni :lol:

Szoval nalam tovabbra is tisztitotuz kellene a keretbe es a felfogasba. Most meg meg lehetne fogni, jo helyzetben vagyunk minden fronton, de marciusra kiszallhatunk mindenbol gyakorlatilag, ha ezt hagyjak odafent.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 24., hétfő 9:56

p.csabi1 írta: A csapat védekezése szörnyű.
Nincs ütközés nincs semmi csak kísérik a támadót a védők meg hátrálnak.Tegnap is többször volt hogy csak nézték ahogy adogatnak az Elche játékosai.
Vicc kategória jelenleg a csapat.
Pedig rohadt jó volt szeptember, októberben. Az a vicc, hogy, amit Xabi idehozott, baromi sokat adott a csapatnak, amíg megcsinálták. Amióta szarnak bele, azóta vannak ezek az eredmények. Ez az egész nem lehet más csak személyes. Mert miért? Mert melózni kell? Vagy mert le merészelte tenni Vinit a padra?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. november 24., hétfő 9:53

Én nem azt látom, hogy Xabi ellen fordultak volna. Illetve Vincius biztos, de a többieknél nincs ilyen érzésem.

Ami ténylegesen felismerhető, hogy hiányos a keret, amiből főzni lehet ott nem a legoptimálisabbakat szabad? használnia.

Tegnapi rossz döntése Xabinak egyértelműen az Arda-Ceballos-Fran vonalon volt. Nem volt ez igazán se 433 se 3412, hanem valahol félúton.

Utána gyorsan reagált, ami szerintem pozitívum, Valverde és Cama sokkal jobban tudott nyomást gyakorolni letámadásban, két szinttel gyorsabbak lettünk, jött GG is csatárnak küzdeni.

2. gól volt fájdalmas, hogy 3an követték a támadót és hátráltak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 24., hétfő 9:43

Lopetegui feelingje van. 3 hónap alatt megrágták és kiköpték. egyre inkább úgy látszik, hogy elvesztette az öltözőt. azok se teljesítenek akik elvileg az ő emberei. annál is szarabb a kép, hogy egymás után jönnek ezek a meccsek nem elszórva kibrusztolt győzelmek között. nagyon gyorsan villantania kell valamit mert ez a forma nem tarthat sokáig.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. november 24., hétfő 9:36

A csapat védekezése szörnyű.
Nincs ütközés nincs semmi csak kísérik a támadót a védők meg hátrálnak.Tegnap is többször volt hogy csak nézték ahogy adogatnak az Elche játékosai.
Vicc kategória jelenleg a csapat.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. november 24., hétfő 9:14

Érdemes megnézni a 2. Elche gólt és a csávó reakcióját - a bírós rész nálam is kiverte a biztosítékot...

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. november 24., hétfő 8:44

Gyanítom a Pool mar arra var, hogy Xabit oda vigyék majd. Mi meg majd nezzuk a 4.edzonel,hogy ennel se akarnak futni :/

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. november 24., hétfő 8:13

Realista24 írta: Egy jo Ten Hag kene ezeknek vagy Benitez, ha elerheto :lol:
Slot ugye :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 24., hétfő 8:07

Egy jo Ten Hag kene ezeknek vagy Benitez, ha elerheto :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. november 24., hétfő 6:49

Egy félidő elég is volt ebből a meccsből.

Csak azt nem tudom legközelebb miért üljek le ugyanezt az unalmas eredménytelen fost nézni?

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 24., hétfő 5:15

tomi_b írta: Vagy meg kéne hozni néhány kemény döntést és lebaszni a lókötőket a padra vagy a lelátóra. Aztán a primadonnák elgondolkodhatnának, hogy akarják-e követni a társukat vagy végrehajtják az edző kérését.
Abszolút. Valószínűleg, ha ezt hosszútávon megteszi, vagy bejön, vagy kibasszák, mert nem játszatja a kis kedvenceket. De akkor már inkább megtenném, és játszanám a saját játékom azokkal, akikkel lehet, és azután távoznék, hogy megtettem, amiben hiszek, mint hogy így, mert ha ilyen szenvedős a hangulat, szintén biztosan kibasszák őt, és nem a játékosokat fogják. Szerintem annyira elmérgesedett már a helyzet, hogy ha nem teszi ezt meg, nincs ötletem, hogy hozzá ezt a szitut vissza. Én szurkolok neki.

Akármi lesz a vége, bennem viszont hosszútávú sebek maradnak. Eddig sem volt a kedvencem ez a garnitúra, viszont az elmúlt időszak után még mélységesen csalódtam is bennük. Nem tudom, hogy bármikor tudok-e azonosulni a csapattal, amíg Vini az arca, és kapitánya. És a többiek is, amíg azt kell nézni, hogy tisztelet a kivételnek, sétálnak, és inkább buktatják az edzőt, minthogy mindent beleadva, a melót nem sajnálva nyerjék a meccseiket, csak ugye büdös a munka. És egyesek azt hiszik, hogy a klub fölött állnak. Szó szerint számolgatom az éveket, hogy mikor lesz már generációváltás, újra meg akarom adni az esélyt, hogy teljes szívvel és lélekkel szurkoljak a játékosokért, ne csak a csapatért. Nem véletlen, hogy Carvajal mellett egy 20 éves török tehetség a kedvencem, aki egyébként tegnap nem váltotta meg a világot, de az alázata mintaértékű. Ezt szeretném látni mindenkitől.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 24., hétfő 4:55

Inkább nézem, ahogy toni meg marci tesomsz kispalyaznak az icon ligaban
thereisonly1ronaldo

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. november 23., vasárnap 23:39

Vagy meg kéne hozni néhány kemény döntést és lebaszni a lókötőket a padra vagy a lelátóra. Aztán a primadonnák elgondolkodhatnának, hogy akarják-e követni a társukat vagy végrehajtják az edző kérését.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. november 23., vasárnap 23:37

Klopp meg szabad.
ZIDANE

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. november 23., vasárnap 23:29

doncsontos írta:ugyan az a probléma áll fenn az új edzővel mint a régivel, akkor minek is cseréltünk? :lol:
Lettek azért új problémák is bőven mivel lófasz tekintélye nincs és lényegtelen, hogy ez most a keret vagy az ő hibája.

Ugyanakkor nem állunk rosszul sehol, csak sótlan szar az egész. Ha tavaszra is ez lesz következő szezont már nem vele kezdeném.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. november 23., vasárnap 23:23

én birom xabit, de hogy fran garcit játszahatott 57 percet baltámadót az sok mindent elmond az emberről, nyilvan nem az lett megvalositva a pályán amit elképzelt, de ez kezd izzadtság szagú lenni. ugyan az a probléma áll fenn az új edzővel mint a régivel, akkor minek is cseréltünk? :lol:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. november 23., vasárnap 23:19

gutihaz14 írta: jol elegettuk 2 kis fing csapat ellen a clasicos elonyunket
És még így is vezetünk :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: