FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
kiserik

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. szeptember 26., vasárnap 11:15

reeed_ati írta: Azt áruljátok el, hogy hogyan kell lőni benne??, mert baromi sok ziccert kihagyok, belerúgom a kapusba őket. :hmmm:

Am itt a csapatom megjelenés előtt :mrgreen:
Casemirót idén is bepróbáltam, de nálam idén is kuka, ahogy sajnos Modric is.
Viszont a Fede-Cama páros, baromi jól működik egyelőre a játékban is.
Prev gen vagy current? Nekem ps5-ön 16oson belül az L2+lövés vált be, illetve a timed. Mondjuk az autoblock elég idegesítő.
realistahuni írta: Ahogy látom akkor idén sem változott semmi.
Nevetséges az ea. Tényleg minden évben el kell játszani ezt a pace orientált szarságot? :lol:
Nincs egy olyan fejlesztő aki nézi a valódi futballt és rábasz az asztalra, hogy mi lenne ha mondjuk idén is nem mindenki adamatraoret, guccit meg dembelet erőlteti?
Top játékosok mint pl. a CKM, Lewa, Suarez, Hummels stb. évek óta használhatatlanok.
A kérdés mondjuk költői, de ha tippelnem kellene akkor kb a 17-es óta van egy alap engine amin minden évben egy kicsit variálnak, felrakják az új mezeket aztán vegye a paraszt.
Ez egyelőre játékos függő (current genen). Az új verzió eddig egész jól támogatja a lassabb játékosokat. Hőbörög is jópár ember, hogy milyen rossz, lassú a játékmenet. Ott van pl Modric. CAM-ban alig érezni, hogy lassú, kárpótolja a dribbling. Persze majd jól belenyúlnak és jöhet a futóbolondok ideje.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. szeptember 26., vasárnap 10:42

Ahogy látom akkor idén sem változott semmi.
Nevetséges az ea. Tényleg minden évben el kell játszani ezt a pace orientált szarságot? :lol:
Nincs egy olyan fejlesztő aki nézi a valódi futballt és rábasz az asztalra, hogy mi lenne ha mondjuk idén is nem mindenki adamatraoret, guccit meg dembelet erőlteti?
Top játékosok mint pl. a CKM, Lewa, Suarez, Hummels stb. évek óta használhatatlanok.
A kérdés mondjuk költői, de ha tippelnem kellene akkor kb a 17-es óta van egy alap engine amin minden évben egy kicsit variálnak, felrakják az új mezeket aztán vegye a paraszt.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. szeptember 26., vasárnap 9:48

Azt áruljátok el, hogy hogyan kell lőni benne??, mert baromi sok ziccert kihagyok, belerúgom a kapusba őket. :hmmm:

Am itt a csapatom megjelenés előtt :mrgreen:
Casemirót idén is bepróbáltam, de nálam idén is kuka, ahogy sajnos Modric is.
Viszont a Fede-Cama páros, baromi jól működik egyelőre a játékban is.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2021. szeptember 25., szombat 22:11

ziro4vr írta: Srácok ha kishoppingoltátok magatokat inkább segítsetek. :mrgreen: Játékmenet milyen, van fejlődés? Én a 21et meg se vettem, 20hoz képest ad újat, szebbet, jobbat?
Itt az is fontos lehet, hogy az ember fut ot tol, vagy haverokkal, esetleg maganyosan unalom ellen elvan a kick offban offline.

Ps4 verziót nem tudom, de next genen szép. Nagyon smooth, de lassabb. Ujitasok minden evben aprobbak. Idén tetszik a védekezésben segítő, sárga indokátor, illetve, hogy stick el emberváltás precízebb lett és pontosabb.
Jelenleg azt látom, hogy a kapusok o.p k. Illetve visszatért a timed finishing. No nem a 19ben megismert 40rol is gól, de nem is a tavalyi es azelőtti használhatatlan. Most valahogy eltalálták a balanszt és már most latszik, hogy a finesse lövés erős lesz idén.
Hal isten egyenlőre nem pace orientált. Legalább is az elmult évekhez képest nem annyira dominál.
Possessionre épül a gameplay leginkább.
A left stickes dribli a legjobb skilmoves, ha lehet annak tekinteni. sokan próbálják a metat kikiserletezni, ugy látszik az 5vedo, drop back, működik, ami szomorú.
Animációk szebbek. A labda, a háló mozgása, aprosagok jók. Pl.: Halaand mozgása, jellegzetes futása egy az egybe ugyanaz. Firts touch skill moves jok. Lefordulásos labdaatvetel bejött.

Megegyszer. Mindenki dontse el mire veszi meg ezt. A fut igy is ugy is szét lesz patchelve es az idegedet eszi meg a szokasos szarokkal. Ismerjük az ea t.
Ha hobbiból jatszadozol arra tökéletes lesz, mint minden évben.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2021. szeptember 25., szombat 20:37

F1 2021-et csak ajanlani tudom. Egyetlen negativum, hogy a portimao, imola, szaudi palyak dlc-kent jelennek meg. Honap elejen adtak ki a portugal palyat, oktoberben jon imola, novemberben meg a harmadik.
2k22 mintha az elozo evi jatek lenne frissitett keretekkel es menuvel.

PS4-en gyurom oket

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. szeptember 25., szombat 20:19

Kössz srácok, eldöntöttem hogy az új fifa, nba, forma1 hármasból csak egyet veszek meg, akkor nem ez lesz. :mrgreen: Ha a másik kettőről van vélemény azt is szívesen veszem.
Nem illik.

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2021. szeptember 25., szombat 18:07

ziro4vr írta: Srácok ha kishoppingoltátok magatokat inkább segítsetek. :mrgreen: Játékmenet milyen, van fejlődés? Én a 21et meg se vettem, 20hoz képest ad újat, szebbet, jobbat?
Semmi új pcn, egy két új script...már nem mindig megy ki a labda ha a vonal mellett szerelsz. Kb ennyi :)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. szeptember 25., szombat 17:55

Pc/ps4 undorító kinézetre is sokkal szarabb fifa 20 sokkal szebb és jobb is. Ps5 verzió az fasza lett grafika is rendben meg a gameplay sokkal lassabb realisztikusabb,persze majd elkezdenek rinyálni az esportolók hogy nemtudnak 80 aroundtheworldel eljutni a kapuig és szétkurják az egészet egy patchel.

Szóval csak akkor adj rá pénzt ha nextgen konzolon vagy.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. szeptember 25., szombat 16:57

Srácok ha kishoppingoltátok magatokat inkább segítsetek. :mrgreen: Játékmenet milyen, van fejlődés? Én a 21et meg se vettem, 20hoz képest ad újat, szebbet, jobbat?
Nem illik.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. szeptember 25., szombat 15:38

Meg lehet csinálni az SBCket, amihez kell loyalty azt is, csak amiket nyit az ember játékosokat nem kell eladni rögtön, csak ha végzett minden SBCvel.

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. szeptember 25., szombat 15:20

dzsi91 írta:
reeed_ati írta:
Loyaltinál továbbra is működik a kihúzom a netet történet? :D
Elég ha csak kilépsz a meccsből igaz mire végigmész minden sbc-n ahova kell lesz vagy 30 vereséged statban de kényelmesebb :D
Stat miatt nem kár :) , hybrid nations-t meg is csináltam, 40-50ezer coin jött belőle, Kroos+Navas, Kroost sajnos adtam is el egyből. :x

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. szeptember 25., szombat 15:14

reeed_ati írta:
Elég ha csak kilépsz a meccsből igaz mire végigmész minden sbc-n ahova kell lesz vagy 30 vereséged statban de kényelmesebb :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. szeptember 25., szombat 13:48

Galacticos írta:
reeed_ati írta: Mi az, hogy nincsen fenn Vini gold rare?
Változhat még a kártyája?
Vagy a totw kártya miatt nincsen?
Jovohet szerdaig csak a totw vinit lehet nyitni, azert csodalkoztam hogy ezt meg honnan. :D
Azért picit sokallom a 150 ezret, de jó lenne kinyitni.. :D
Szerintem a gold rare megérdemelné ezt a 83-ast, totw meg simán 86 a mostani forma alapján.
Bár lehet elfogult vagyok. :mrgreen:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. szeptember 25., szombat 13:38

reeed_ati írta: Mi az, hogy nincsen fenn Vini gold rare?
Jovohet szerdaig csak a totw vinit lehet nyitni, azert csodalkoztam hogy ezt meg honnan. :D

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. szeptember 25., szombat 13:35

Galacticos írta:
reeed_ati írta: Nekem is hozott vagy 30ezret a marquee, De Paul gyereket meg egyelőre megtartottam:

Valami ilyesmivel indulok neki, csak Fedére még kell egy kis máni, csóróság van.. :D
De honnan van sima gold rare viniciusod?
Most még csak futbinben raktam össze azt, amire futni fogja.. :)
Sbc-ket rakom ki egyelőre.
Mi az, hogy nincsen fenn Vini gold rare?

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. szeptember 25., szombat 13:20

reeed_ati írta: Nekem is hozott vagy 30ezret a marquee, De Paul gyereket meg egyelőre megtartottam:

Valami ilyesmivel indulok neki, csak Fedére még kell egy kis máni, csóróság van.. :D
De honnan van sima gold rare viniciusod?

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. szeptember 25., szombat 12:42

ferni írta:

Én egy ilyen brigádot Hybrideltem össze.
Gyenge pont nem igen van benne :lol:
Havertz helyett mehet akár Sabitzer vagy akár Werner is plusz egy támadónak.

Játékkal nem vagyok hajlandó többet játszani, de hát ez a csapatépítés meg az SBC, imádom :lol:
Lewa odabasz, kár hogy lassù picit.
Szoboszlai miatt èn is csinálok majd egy bundás csapatot.. :smile:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. szeptember 25., szombat 12:32

Én egy ilyen brigádot Hybrideltem össze.
Gyenge pont nem igen van benne :lol:
Havertz helyett mehet akár Sabitzer vagy akár Werner is plusz egy támadónak.

Játékkal nem vagyok hajlandó többet játszani, de hát ez a csapatépítés meg az SBC, imádom :lol:

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. szeptember 25., szombat 12:26

Nekem is hozott vagy 30ezret a marquee, De Paul gyereket meg egyelőre megtartottam:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. szeptember 25., szombat 12:05

SBCknek seggeljetek neki, haverom accountján megcsináltam az összeset, nem is dobott nagyokat, azt 30kból lett neki 250k miután eladtam mindent is.

Sok idő, sok szopás, de fix zseton
Marquee is adott plusz +30ezret, mondjuk abban volt egy IF Diaz 16k-ért, ami elment annyiért.

Vissza: