Nem lennék középhátvéd akinek velük kell majd birkózni

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 18., szerda 16:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 13., péntek 13:25
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. december 13., péntek 13:18
Így-így. Írekkel élet-halál, örményeket illene oda-vissza. Dán-portugálnál is lehetne rosszabb is, mindkettő ellen lehet keresnivalónk, ha ezer százalékon ég mindenki. Menni kéne MexikóbaDupla D írta:Mennyi jut ki a csoportból? Első egyenes ágon, második selejtez?Pipita írta: Portugália/Dánia
Magyarország
Írország
Örményország
Innen kéne kijutni, vamos
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. december 13., péntek 13:12
Mennyi jut ki a csoportból? Első egyenes ágon, második selejtez?Pipita írta: Portugália/Dánia
Magyarország
Írország
Örményország
Innen kéne kijutni, vamos
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. december 13., péntek 12:55
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. december 13., péntek 12:12
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 12., csütörtök 20:56
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. december 10., kedd 8:31
Nem, ez a Leonardo járt itt, Feyenoord-dal nyert UEFA kupát, amúgy ő is a sérülések miatt nem tudott komolyabb karriert futni.hehetheoriginal írta:az ki.Leonardo
biztos nem a brazil világbajnokra gondolsz, aki eladta magát a psg-nek sportvezetőként![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 10., kedd 8:27
az ki.Leonardo
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 10., kedd 8:24
Pont kérdezni akartam, hogy igazából a "nagy" nevek közül volt is aki ténylegesen jól teljesített? Vagy a nevén kívül igazából nem rakott le semmit az NB1-ben...Santi írta:Csak a legnagyobbat hagytad ki, Leonardo. Persze az vitatható, hogy ő volt-e a legnagyobb név papíron ebből a sorból, de az nb1-ben mutatottak alapján szerintem ő volt eddig a legkiemelkedőbb a nagy nevek közül.'shutterisland írta: hat, voltak azert itt caneirak, signorik, tuliok, marinok, lauthok, rocchik (meg biztos van aki nem ugrik be) de keita az egyik legjobban csengo nev az elmult evtizedekbol.
kar, hogy gondolom lesz vagy 140 perce osszesen.![]()
Természetesen Keita minden korábbinál nagyobb név. Itt azért BL-cím van a tarsolyban, Leonardo "csak" UEFA kupa győztes volt.
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. december 10., kedd 8:18
Csak a legnagyobbat hagytad ki, Leonardo. Persze az vitatható, hogy ő volt-e a legnagyobb név papíron ebből a sorból, de az nb1-ben mutatottak alapján szerintem ő volt eddig a legkiemelkedőbb a nagy nevek közül.'shutterisland írta: hat, voltak azert itt caneirak, signorik, tuliok, marinok, lauthok, rocchik (meg biztos van aki nem ugrik be) de keita az egyik legjobban csengo nev az elmult evtizedekbol.
kar, hogy gondolom lesz vagy 140 perce osszesen.![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 9., hétfő 21:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 9., hétfő 21:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 9., hétfő 20:36
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 9., hétfő 11:49
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 7., szombat 23:08
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 7., szombat 21:50
Nézd meg a mai gólját!'shutterisland írta: az mi, hogy 16 fordulo utan 8 rugott gollal böde daniel vezeti az nb1 gollovolistajat ?
a paks 38 eves cserecsatarakent, sot, asszem nb3-ba is jatszott vissza par eve.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 7., szombat 20:52
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 7., szombat 10:34
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 7., szombat 9:59
https://www.transfermarkt.com/naby-keit ... ler/302215Remy írta: Naby Keita jön a Fradiba?
Én úgy tudom a tag nem tud lejátszani 2 meccset egymás után kb, annyira porcelán.![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem