Ángel di María - 22
Re: Ángel di María - 22
Ok, más szemszögből látjuk, ez nem gond. Ahogy te is írtad, valószínűleg Perez még nem akart emelni a fizetésén, DM pedig úgy érezte (szvsz jogosan) megérdemelte volna, erre jött a válasz: James, amire DM még jobban bepipult. Talán egy kis túlzással röviden-tömören ennyi a sztori.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egy rosszabb? Inkább két rövid jó.zt a puskaporos dolgot nem igazán értem, volt egy rosszabb időszaka, és?
James nálam nem tétel,nem akartam hogy jöjjön. De ahogy írtam, szükséges rossz.Megbecsülni persze nem csak fizuemeléssel lehet, és hangsúlyozom, nincs bajom Hamesszel, de azért még annyit nem tett le az asztalra, hogy egy ilyen szezon után félredobják DM-et kedvéért, akármekkora marketing gépezet is....
DM pedig a hírek alapján nincs félredobva. Hanem menni akar, hát menjen.
Olyan 20-1 az arány arra, hogy fizetésemelést akar, nem keveset.Ez kb. olyan hogy melyik hírt hisszük el, melyiket nem.
Ezt nem Neked írtam, valaki más célozgatott rá.Nem is az hogy sokallom, de még szép..., jó hogy nem már annyit keres mint CR...
Lassan bejezem a témát, a végeredmény nálam továbbra is ugyanaz. Ezt DM cseszte el, nagyon, és félig a karrierjét is, pedig korszakának egyik legjobbja lehetett volna más mentalitással. És igen, Mendes a másik felelős rajta kívül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Engem mondjuk a sportszakmai sikerek jobban izgatnak, mint az, hogy melyik játékos mennyit hoz a konyhára marketingügyileg...nagyon meg fogjuk még érezni Di Maria hiányát (saját megérzésem szerint)...sokan vissza fogják őt még sírni...
- Galacticos
tudom.tucsoki írta:Ez nem igaz, az Adidas is cáfolta...
de attól még több mezt adnak el vele mint dimariaval ez teljesen nyilvánvaló, dimaria a mi csapatunkba sincs az élmezőnybe ebből a szempontból, az argentin válogatottba meg minden messi körül forog.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mou mondta , h ilyen jatekert nem szokas fizetes emelest kerni(vagy vmi ilyesmit).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mit sírsz?! Te számoltadRealista24 írta:Ne, ne...neeeeeeeeee kezd elés az első két napba több mezt adtak el a nevével mint dm-ével bármikor is fognak.![]()
És csak zárójelben jegyzem meg, hogy James a Monacoban is hat milliót keresett.

A másik, hogy mégis, hogy néz ki az, hogy veszel egy játékost 80milkóért és kap 2-3 millát.
..

Ne haragudj de csak magamat képviselem. Személy szerint a BBC, MARCA által is közölt 3 millió eurós fizetésben hiszek (persze, azon a 0.5-ön már nem veszünk össze...). Ezt a puskaporos dolgot nem igazán értem, volt egy rosszabb időszaka, és? Még mindig tartom hogy nem ő volt velünk hálátlan, hanem fordítva. DM-en kívül nem sokan maradtak volna Real játékosok egy ilyen kaliber érkezésénél, de ő vállalt egy másik posztot, ráadásul azért, hogy elvégezze más után a piszkos munkát... Mégse egy Özil. Most pedig kapott egy James-t, szintén a posztjára kb., holott egy ilyen év után meg kellett volna becsülnünk, mert lehet szeretni meg nem szeretni, de valljuk be, az ő játéka volt a 10. BL egyik alappillére. Megbecsülni persze nem csak fizuemeléssel lehet, és hangsúlyozom, nincs bajom Hamesszel, de azért még annyit nem tett le az asztalra, hogy egy ilyen szezon után félredobják DM-et kedvéért, akármekkora marketing gépezet is....Realista24 írta:Lassan eldönthetnétek, hogy melyik hírnek hisztek. Egyszer 3,5ről beszéltek, egyszer háromkor. Egy hét múlva már ő lesz az ingyen dolgozó elnyomott kisfiú...2010-ben érkezett (5 éves szerződést írt alá), 2012-ben hosszabbított 2018-ig (2 millió euróról 3 millióra nőtt a bére).
El van kényeztetve. A teljesítményéről nincs értelme vitáznunk, mert nyilvánvalóan nem sokra tartod.
Na, maradjunk a Real Madrid alapelvénél. A klub nem tárgyalja újra a szerződéseket addig, amíg az nem lép bele az utolsó két évbe, csak indokolt esetben. Ha jól számolok, Di María ettől még nagyon messze van.
Di María ellőtte a puskaporát 2012-ben. Várnia kellett volna egy évet, és domborítani, nem eltűnni hónapokra (a pályán).
Egyébként 2012/13-as szezon elején elég volt a három millió (vagy 3,5) most már gondolom szűkölködik. Miért nem fogja be, mutatja a fukkot Jamesnek és Carloéknak, odarakja magát, aztán utána kunyerál? Erre adjon valaki értelmes választ.
Ez kb. olyan hogy melyik hírt hisszük el, melyiket nem. Ennyi erővel DM sosem kért fizetésemelést, sőt, nem 8 milliót. Nem vagyok egy DM buzi, de egyik nap még erről szól a pletyka, másik nap arról, és olyan mintha mindig csak azt hinnénk el, hogy a klub a legjobban cselekedett...Realista24 írta:Itt nem arról van szó, hogy emelést szeretne és teljes elutasító választ kapott, nem. Itt arról van szó, hogy 5 milliót kapott volna, BL címvédő, világ legnagyobb klubja. De ő CSAK a pénzért képes lesz aláírni egy bl mentes MU-ba, vagy beállni az arabokhoz...
Próbálok mindig köztes maradni, ha DM tényleg akkora rinyagép mint ahogy próbálják beállítani, akkor nyilván, köszönjük, isten hírével, de valamiért szkeptikus vagyok ez ügyben.
Ez nem igaz, az Adidas is cáfolta...Galacticos írta: és az első két napba több mezt adtak el a nevével mint dm-ével bármikor is fognak.
Nem is az hogy sokallom, de még szép..., jó hogy nem már annyit keres mint CR...Realista24 írta:És csak zárójelben jegyzem meg, hogy James a Monacoban is hat milliót keresett.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
José alatt is volt egy kb 2 hónapja amikor a csapat húzóembere volt, aztán utána ismét a halál f.szára küldte mindenki, úgy mint azelőtt. Na most ismét volt egy jó időszaka, de semmi nem garantálja hogy ez tartós lesz. Pont az a stílusú játékos akire hosszú távon nem bíznám azt a posztot.
a mostani teljesítménye meg elég csalóka, persze az átlag szurkerben az marad meg hogy fut mint a hülye, és ez általában tetszik az embereknek. De ha jobban megnézzük rengeteg hibával játszik, és ugyanúgy megvannak a hülyeségei mint régen. 2000 óta vagyok Real szurkoló, de nem emlékszem ilyen buta és kapkodó játékosra mint ő, de lehet mégrégebbre kéne visszamenni hogy találjunk egyet.
én nem fogok sírni utána, az biztos
a mostani teljesítménye meg elég csalóka, persze az átlag szurkerben az marad meg hogy fut mint a hülye, és ez általában tetszik az embereknek. De ha jobban megnézzük rengeteg hibával játszik, és ugyanúgy megvannak a hülyeségei mint régen. 2000 óta vagyok Real szurkoló, de nem emlékszem ilyen buta és kapkodó játékosra mint ő, de lehet mégrégebbre kéne visszamenni hogy találjunk egyet.
én nem fogok sírni utána, az biztos
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ne, ne...neeeeeeeeee kezd elés az első két napba több mezt adtak el a nevével mint dm-ével bármikor is fognak.

És csak zárójelben jegyzem meg, hogy James a Monacoban is hat milliót keresett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
és az első két napba több mezt adtak el a nevével mint dm-ével bármikor is fognak.Realista24 írta:James fizetése hat millió.
itt azzal van a baj hogy 4 éve van itt, és már másodjára rinyál a nagyobb lóvéért. ahogy magas szinten letud hozni egy fél évet, neki egyből kell a pénz.
nem kell itt rinyálni ha elmegy, ott van isco.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A probléma azzal van, hogy már emelni akar. 2 év mùlva kérte volna a hatot, szerintem simán megkapta volna... Itt azzal van a baj, hogy 2 évente rinyál, míg más 3 vagy 4 év után se, de kap ha kér. Nem pedig veri a seggét a földhöz...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Félreértesz.Azért a fizetést nem arra adják a profi futball klubban, hogy ki mennyire Real szurkoló.
Itt nem arról van szó, hogy emelést szeretne és teljes elutasító választ kapott, nem. Itt arról van szó, hogy 5 milliót kapott volna, BL címvédő, világ legnagyobb klubja. De ő CSAK a pénzért képes lesz aláírni egy bl mentes MU-ba, vagy beállni az arabokhoz...
James fizetése hat millió.James-nek csak 3 jó hete volt.És arra kapott 7 millás fizut. Nem találtam meg neten, hogy a Monaco játékosaként mennyit keresett... de gyanítom neki is minimum duplázták a fizetését a monacoihoz képest.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Fuentealbilla
Azért a fizetést nem arra adják a profi futball klubban, hogy ki mennyire Real szurkoló.Realista24 írta: Aki ennyire telibeszarja a mezt, az menjen is.

Itt eléggé az érzelem beszélt belőled úgy vélem.
Tegyük fel , h csak 1 jó éve volt DM-nek vagy ahogy Te írtad fél éve. + egy igen jó világbajnoki szereplése
James-nek csak 3 jó hete volt.

Sajnos a marketingérték nem fog kupákhoz segíteni minket.

Na majd meglátjuk mi lesz DM sorsa. Nekem sosem volt kedvenc játékosaim között. Szóval kb hidegen hagy, csak nehogy hiányozzon majd ha elmegy.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lassan eldönthetnétek, hogy melyik hírnek hisztek. Egyszer 3,5ről beszéltek, egyszer háromkor. Egy hét múlva már ő lesz az ingyen dolgozó elnyomott kisfiú...2010-ben érkezett (5 éves szerződést írt alá), 2012-ben hosszabbított 2018-ig (2 millió euróról 3 millióra nőtt a bére).
El van kényeztetve. A teljesítményéről nincs értelme vitáznunk, mert nyilvánvalóan nem sokra tartod.
Na, maradjunk a Real Madrid alapelvénél. A klub nem tárgyalja újra a szerződéseket addig, amíg az nem lép bele az utolsó két évbe, csak indokolt esetben. Ha jól számolok, Di María ettől még nagyon messze van.
Di María ellőtte a puskaporát 2012-ben. Várnia kellett volna egy évet, és domborítani, nem eltűnni hónapokra (a pályán).
Egyébként 2012/13-as szezon elején elég volt a három millió (vagy 3,5) most már gondolom szűkölködik. Miért nem fogja be, mutatja a fukkot Jamesnek és Carloéknak, odarakja magát, aztán utána kunyerál? Erre adjon valaki értelmes választ.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
2010-ben érkezett (5 éves szerződést írt alá), 2012-ben hosszabbított 2018-ig (2 millió euróról 3 millióra nőtt a bére).Realista24 írta:Nem. A realitás az az, hogy van egy élő szerződése, 3,5 milliós fizetéssel, és van mögé egy féléves jó teljesítmény. Erre akar duplázni.tucsoki írta: Realitások talaja? Én is erről beszélek, adjuk meg neki a fizetésemelést. Remélem azért Perez nem úgy véli hogy marketingértékre kell bért adni, mert akkor gondban leszünk...![]()
![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem. A realitás az az, hogy van egy élő szerződése, 3,5 milliós fizetéssel, és van mögé egy féléves jó teljesítmény. Erre akar duplázni.Realitások talaja? Én is erről beszélek, adjuk meg neki a fizetésemelést. Remélem azért Perez nem úgy véli hogy marketingértékre kell bért adni, mert akkor gondban leszünk...

Aki ennyire telibeszarja a mezt, az menjen is.Jelenleg az ő fizetésével megtartani nem realitás...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Fuentealbilla
El persze. Csak mint háttér infot írtam le.Elfogadta? El, akkor miről beszélünk? 3,5 millió euróról beszélünk...
Jelenleg az ő fizetésével megtartani nem realitás...Mire fel? Nem Messi ő, hogy évente fizetést meg új szerződést kapjon. Maradjunk már a realitások talaján, még ha nehéz is.
Ez már sokkal inkább korrekt fizetés lenne neki. Én sem gondoltam 5-6 M-nál többre. De ahogy 2 sorral feljebb írtam jelenlegi keresletet nézve iránta nem realitás a 3,5 sem.5 milliót ajánlottak neki, ha ez nem elég, akkor nincs miről beszélni. A marketingértéke nagyjából a nullához közelít.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A hosszabitasig eppen csak vilagtalan volt. Bale goljanal sem azt nezte, h ki hol helyezkedik inkabb a kapusba lotte. A MOM meg rohejes volt, Ramos v Modric jobban megerdemelte volna.Rasta írta:A BL döntőn a hosszabbításban mégis ő teremtette meg a különbséget, ő húzta meg a váratlant. Igazából napestig sorolhatnánk a jó és a rossz példákat, de azért csak DM osztotta ki a legtöbb gólpasszt a topligákban, úgyhogy annyira világtalan csak nem lehet:)
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Realitások talaja? Én is erről beszélek, adjuk meg neki a fizetésemelést. Remélem azért Perez nem úgy véli hogy marketingértékre kell bért adni, mert akkor gondban leszünk...Realista24 írta:Elfogadta? El, akkor miről beszélünk? 3,5 millió euróról beszélünk...De DM barátunk 2 M-ás fizetéssel volt "idecsábítva" 2010-ben.
Mire fel? Nem Messi ő, hogy évente fizetést meg új szerződést kapjon. Maradjunk már a realitások talaján, még ha nehéz is.Kérés nélkül az idei év után béremelést kellett volna eszközölni nála.
5 milliót ajánlottak neki, ha ez nem elég, akkor nincs miről beszélni. A marketingértéke nagyjából a nullához közelít.Ha a Realnak fontos (szerintem elég szakember van ott hogy megállapítsa) akkor oda adják neki azt a 6 M-ás fizut és el fog ő játszani továbbra is itt... ha nem akkor pedig elmegy mi meg majd szurkolunk, hogy legyen olyan aki tudja pótolni őt.
Ki melyiket mondta többször?heccsat írta:Hát ez nem jelent semmit, Özil is volt így, mégis világtalan az ember.Rasta írta:de azért csak DM osztotta ki a legtöbb gólpasszt a topligákban, úgyhogy annyira világtalan csak nem lehet:)
Nem ugyanaz, amikor az ember Ronaldo mellett focizik és az emberünk eszméletlen mennyiségű gólt tud termelni, akkor gólpasszt is könnyebb adni.
Ezzel nem azt mondtam, hogy Di Maria rossz focista (volt idén), hanem, azt, hogy ilyen társak között felértékelődik minden teljesítmény.
"de jó hogy itt van Di Maria, hasznos játékos, ő az aki megteremtette a különbséget" vagy
"de jó hogy itt van Özil, már megint megcsinálta, ezaz"
Én tudom melyiket, elég nagy arányban...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2014. augusztus 21., csütörtök 20:37-kor.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Hát ez nem jelent semmit, Özil is volt így, mégis világtalan az ember.Rasta írta:de azért csak DM osztotta ki a legtöbb gólpasszt a topligákban, úgyhogy annyira világtalan csak nem lehet:)
Nem ugyanaz, amikor az ember Ronaldo mellett focizik és az emberünk eszméletlen mennyiségű gólt tud termelni, akkor gólpasszt is könnyebb adni.
Ezzel nem azt mondtam, hogy Di Maria rossz focista (volt idén), hanem, azt, hogy ilyen társak között felértékelődik minden teljesítmény.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------