Pepe - 3

Archívum

Mi lenne Pepe sorsa, ha rajtad múlna?

A szavazás 2014. október 8., szerda 9:44-kor befejeződött.

Eladnám egy normális ajánlatért
8
15%
Továbbra is kezdő lenne
11
20%
Harmadik számú védőt csinálnék belőle
35
65%

Szavazatok száma: 54

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

Re: Pepe - 3

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. augusztus 17., szerda 14:24

El Unico írta: Carvajal! Biztos hogy egyszer az lesz. Es kizartnak tartom, hogy barmikor is elmenjen mashova, mindene a Real Madrid, es mindenki buszke ra, valoban az egyik legnagyobb ekessegunk. Szerintem a vilag legjobb jobbszelso vedoje amugy, ki lenne jobb nala?
Montoya :mrgreen:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 15., hétfő 9:19

Pepe: "Hosszabbítani fogok a Reallal. Csak adjatok egy tollat és már alá is írom. Egy feltételt sem fogok szabni, mert a Real Madrid az otthonom."

big respect, hatalmas tisztelet.

micsoda vetel volt o anno a surranopalyan 30 millioert. Pepsi :salute: :salute:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 13., szombat 19:36

wZoLee7 írta:Modric nem tökölt, ő kijelentette, hogy ide akar igazolni, Levy barátunk akadékoskodott sokáig. Rajta látszik mennyire imádja a klubot és a társakat. Érzésem szerint Varane is ilyen lesz, Isco is, de aki egyszer még kapitánnyá érik az Carvajal lesz
Carvajal! Biztos hogy egyszer az lesz. Es kizartnak tartom, hogy barmikor is elmenjen mashova, mindene a Real Madrid, es mindenki buszke ra, valoban az egyik legnagyobb ekessegunk. Szerintem a vilag legjobb jobbszelso vedoje amugy, ki lenne jobb nala?
:goat:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 13., szombat 15:00

Szerintem meg Bale érkezés miatt Özil vagy DM közül az egyiknek távoznia kellett. Aztán DM a hajtásával meggyőzte Carlot és jelezték Özilnek, hogy jobban jár, ha megy. Akkor mérges voltam, de utólag jó döntésnek bizonyult.

Pepe meg remélem innen vonul vissza, viszont lassan tényleg át kellene, hogy vegye Varane a helyét a kezdőben. De amíg így teljesít Pepe, addig ez nem lesz könnyű a franciának.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 13., szombat 14:54

Kerlon írta:Volt egy gyenge pillanata? Megmondták neki, hogy padozol vagy távozhatsz.
Utolsó off: Szeritnem azon a nyáron Di Mariat akarta eladni a vezetőség. Özil meg nem kapott magasabb fizetést, mellé hozott egy olyan ajánlatot, amit Perezék is hajlandóak voltak elfogadni, majd eligazolt. Játszott volna itt is eleget, Bale nem az ő posztjára érkezett. Szerintem főleg a dupla fizuért ment.
Modricos részre pedig már mások válaszoltak.
Merci Zizou!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 13., szombat 13:47

Ez már nagyon off, de azért mert elment Özil, nem tudom hibáztatni. Nem volt helye, padra szorult volna. Aki a válogatott alapembere akar lenni annak játszania kell kezdőként egy top bajnokság top csapatában, ennyi. A saját karrierje érdekében elment, James is ezt fogja tenni

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 13., szombat 13:42

Carvajalt kár idevenni, ő ideszületett. Rá lehetünk a legbüszkébbek.

Amúgy lehet igazatok van Lukával kapcsolatban, de nem értem, hogy Özilbe itt is miért kellett belerúgni, amikor rendre gratulál a csapatnak, a volt társaknak. Nem úgy távozott, mint pl. Robinho.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 13., szombat 13:40

Modric nem tökölt, ő kijelentette, hogy ide akar igazolni, Levy barátunk akadékoskodott sokáig. Rajta látszik mennyire imádja a klubot és a társakat. Érzésem szerint Varane is ilyen lesz, Isco is, de aki egyszer még kapitánnyá érik az Carvajal lesz

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 13., szombat 13:34

Modricon szerintem nagyon látszik hogy magával ragadta az egész környezet amikor idekerült egy európai középcsapatból, nyilatkozta hogy innen szeretne visszavonulni, amikor Arbeloa Cheryseves mezben jött ki akkor is látszott az arcán hogy le volt nyűgözve, stb. Én elhiszem neki, hogy tényleg ez élete klubja.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 13., szombat 12:53

ericco írta:Egyértelműen azok a játékosok maradnak emg hosszú távon a Realban, akik idővel igazi madridistákká válnak: Pepe, Ramos, Marcelo, Modric, stb. Az ilyen Özil, James félék pedig kikopnak.
Bár szerintem előbbi azóta rohadtul megbánta, hogy eligazolt tőlünk. Volt egy gyenge pillanata, és engedett apuka és a pénz csábításának.
Volt egy gyenge pillanata? Megmondták neki, hogy padozol vagy távozhatsz. Illetve szeretem én Lukát, de ő mitől lett olyan nagy madridista? Továbbá nem véletlen, hogy aki minél több időt tölt el valahol, az annál jobban kötődik a helyhez/csapathoz/akármihez. Özil is rendre gratulál a volt társaknak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 13., szombat 12:17

Egyértelműen azok a játékosok maradnak emg hosszú távon a Realban, akik idővel igazi madridistákká válnak: Pepe, Ramos, Marcelo, Modric, stb. Az ilyen Özil, James félék pedig kikopnak.
Bár szerintem előbbi azóta rohadtul megbánta, hogy eligazolt tőlünk. Volt egy gyenge pillanata, és engedett apuka és a pénz csábításának.
Merci Zizou!

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 13., szombat 10:52

wZoLee7 írta:Megérdemli majd, hogy innen vonuljon vissza. Kevesebbet kell játszania Varane miatt, de sosem kell félnünk amikor ő lesz a pályán. Védekezésben sokszor megbízhatóbbnak érzem mint Ramost. Kíváncsi leszek ez befolyásolja-e Nachot
Én úgy látom, hogy ha Ramos top formában van, akkor tiszta sor hogy ő a legjobb a világon 1v1-ben, de Pepe sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményre képes.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 13., szombat 10:46

Megérdemli majd, hogy innen vonuljon vissza. Kevesebbet kell játszania Varane miatt, de sosem kell félnünk amikor ő lesz a pályán. Védekezésben sokszor megbízhatóbbnak érzem mint Ramost. Kíváncsi leszek ez befolyásolja-e Nachot

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. augusztus 13., szombat 10:27

ZZ meg szeretné hosszabbíteni Pepe szerződését. 33 éves a faszi. Jövőre jubilál, 10 éve a Real Madridban. Hatalmas reszpekt. A mai napig itt van a szemem előtt van a bemutatása napján. Olyan boldognak bemutatáson még egy igazolásunkat se láttam, mint őt akkor.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 11., hétfő 18:26

Dzsi:
Pepe az elmúlt hosszú hosszú évek egyik legjobb kv-je. Aki ezt nem vette észre az vagy vak....vagy nem is nézte..vagy a médiából informálódik.
Pusztán szakmailag ítélve sima top 3 kv 6-8 éve.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. július 11., hétfő 17:55

numberone1 írta:
dzsi91 írta:Hasonló Story mint Cristiano-é.Fantasztikus teljesítmény, egy igazi harcos aki soha nem lesz elismerve, pedig iszonyat kemény amit letett klub és válogatott szinten.

Nagyon kijárt ez neki is.
Meg akadt a lemezjatszo? :lol: "Csak" MOM volt tegnap, es bent van az alom tizenegyben...mit szeretnel meg? :hmmm:
Hogy ne kelljen minden közvetítésnél végighallgatnom a: "Pepe nem a higgadtságáról híres" vagy bármi hasonlót ami arra utal,hogy egy vérengző vadállat, amikor a 2009es meccsen és egy clasicon kívül szinte az egyik legkevesebbet szabálytalankodó védő.

A szakma is azért jobban elismerhetné, nem tudom volt e mondjuk a fifpro world XI tagja bármikor? Közben Ramosnak Piquének vagy éppen Thiago silvának ez alanyi jogon jár szinte.Na de idén hátha.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. július 11., hétfő 17:49

dzsi91 írta:Hasonló Story mint Cristiano-é.Fantasztikus teljesítmény, egy igazi harcos aki soha nem lesz elismerve, pedig iszonyat kemény amit letett klub és válogatott szinten.

Meg akadt a lemezjatszo? :lol: "Csak" MOM volt tegnap, es bent van az alom tizenegyben...mit szeretnel meg? :hmmm:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. július 11., hétfő 17:35

Hasonló Story mint Cristiano-é.Fantasztikus teljesítmény, egy igazi harcos aki soha nem lesz elismerve, pedig iszonyat kemény amit letett klub és válogatott szinten.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 11., hétfő 16:27

peti_madrid írta:
El tudom képzelni mennyire fáradt lehetett, nem csoda, hogy pürrentett egyet :D

Más: kíváncsi lennék rá, hogy mit súgott oda Kanténak, amikor a franciák mentek az érmet átvenni... :hmmm:

Valaki már beírta:

"You kanté win a final" :mrgreen:
ZIDANE

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 11., hétfő 15:55

Más: kíváncsi lennék rá, hogy mit súgott oda Kanténak, amikor a franciák mentek az érmet átvenni...
Nyugi, Madridban majd itt állsz velünk, és együtt tapsoljuk majd a második helyezetteket :mrgreen:
Merci Zizou!

Vissza: