Minden, ami válogatott

Foci a Real Madridon túl...

Szerinted hol végez a csoportban a válogatottunk?

A szavazás 2023. december 18., hétfő 10:28-kor befejeződött.

1.
8
15%
2.
21
38%
3.
18
33%
4.
8
15%

Szavazatok száma: 55

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Minden, ami válogatott

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 6., péntek 12:45

hehetheoriginal írta:
mexes írta:

nagyjából ennyi. vót má' sok ilyen: Fekir, Ben Arfa, Nasri, Taarabt, Amrabat, Feghouli hirtelen.

Ritka a Benzema, Mahrez, Salah vonal ezeknél az arab bandával rendelkező játékosoknál, és akkor náluk is legfeljebb a pályafutás ami példamutató.
sztem egy madridnal, ahol azert nagyjabol rendben vannak az emberek maganeletileg, ott egy cserki is valszeg venne a lapot. ha edzesen balhes, teszem azt tul nagy a melleny es beszologat az edzonek, mert tobb jatekperc illeti meg, azt is lehet kezelni, plane itt, ahol mai szinten elitjatekosok veszik korbe.
ez sztem ugyanaz a mediaszarsag, mint mikor belingem volt csapatrombolo dortmundban allitolag.
Cassano… :kalapos:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. június 6., péntek 12:31

hehetheoriginal írta: de mindegy, ez kuka, fel se merult a neve, most meg a city valszeg kurvajol jart vele, nagyon baszok lesznek jovore odahaza es europaban is megint. (nem csak miatta nyilvan)
Szerintem elég sokszor felmerult a neve, már 16-17 éves korától (és vicces módon kB pont ilyen szakálla volt már akkor is :) nem is értettem hogy lehet ennyi idős ), de sok probléma volt vele valóban, nem véletlenül maradt ilyen sokáig lyonban. Aztán lehet, hogy most fejben is beérik.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 6., péntek 10:47

Mondjuk vininek nem a munkamoraljaval van baj vagy a palyan kivul pl bulizik hanem a palyan nembir magaval.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 6., péntek 9:54

hehetheoriginal írta:
mexes írta:

nagyjából ennyi. vót má' sok ilyen: Fekir, Ben Arfa, Nasri, Taarabt, Amrabat, Feghouli hirtelen.

Ritka a Benzema, Mahrez, Salah vonal ezeknél az arab bandával rendelkező játékosoknál, és akkor náluk is legfeljebb a pályafutás ami példamutató.
sztem egy madridnal, ahol azert nagyjabol rendben vannak az emberek maganeletileg, ott egy cserki is valszeg venne a lapot. ha edzesen balhes, teszem azt tul nagy a melleny es beszologat az edzonek, mert tobb jatekperc illeti meg, azt is lehet kezelni, plane itt, ahol mai szinten elitjatekosok veszik korbe.
Pont mint Vininel :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 6., péntek 9:52

mexes írta:
Nika91127 írta: Cherkivel magatartásbeli problémák voltak eddig, ha jól rémlik. Ez az első idénye, amikor "össze van szedve".
Klasszik "francia-algír", tehetséges, de ha fejben elmegy rossz irányba, akkor vége.

ez sztem ugyanaz a mediaszarsag, mint mikor belingem volt csapatrombolo dortmundban allitolag.

de mindegy, ez kuka, fel se merult a neve, most meg a city valszeg kurvajol jart vele, nagyon baszok lesznek jovore odahaza es europaban is megint. (nem csak miatta nyilvan)
thereisonly1ronaldo

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. június 6., péntek 9:32

Nika91127 írta: Cherkivel magatartásbeli problémák voltak eddig, ha jól rémlik. Ez az első idénye, amikor "össze van szedve".
Klasszik "francia-algír", tehetséges, de ha fejben elmegy rossz irányba, akkor vége.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 6., péntek 9:26

Igazából a védelmet kéne összerántani valahogy, van egy Marquinhos azt a többi kb kuka.

Eleje az top nevekre, KPt is sztem meg lehet vhogy oldani, de a hátulja egy vicc.

Kapus van legalább.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 6., péntek 8:38

Anthony írta: Hát ránézel erre a brazil keretre, oké egy Ecuadort megverhetnének, de ilyen VB kapcsán tényleg nincs miről beszélni, top 8-ban ha lesznek már örülhetnek.
azt hallottam binicius legjobb szelso a vilagon, balondor kaliber, illetve a raphinha is balondor eselyes iden, ha valoban ilyen jok, akkor eleg lenne kb vizhordo eroszaktevokkel korbevenni oket, nem?

vagy lehet nem is olyan jok? nem tudom....

:coffee:
thereisonly1ronaldo

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. június 6., péntek 8:30

Hát ránézel erre a brazil keretre, oké egy Ecuadort megverhetnének, de ilyen VB kapcsán tényleg nincs miről beszélni, top 8-ban ha lesznek már örülhetnek.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 6., péntek 8:28

Pad'em írta: Cherki v Spain

Vén kopasz kókler majd gyors kiöli belőle a virtuózitást :D 30m-ért baba üzlet lesz a Citynek. A srác hatalmas madridista mellesleg.
főleg hogy többnyire jobboldalon mozog a lyonban és madridista is szerintem totál logikus hogy fel sem merült a neve nálunk , pedig elég patikának tűnik ez a cherki
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 6., péntek 8:21

nzooli93 írta:
Pad'em írta: Carlo meg egy combos 0-0-val nyitott Ecuador ellen.
Idegenben jo az iksz :kalapos: ,pontszerzes,0 kapott gól, tökéletes.
4et cserelt,es a 64.percben elkezdte, wao :mrgreen:
jó hamar elkezdte a magyarázkodásokat:

I don’t want to make excuses, but the pitch wasn’t in ideal condition to play," he explained.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. június 6., péntek 7:33

Remy írta:
Whiteheart írta:

Miért ki más kell még neked arra a posztra? Vini ha kotródik végre akkor pont oda kéne cherki... Nekem nem nicowilli, nem wirtz, nem masturbado vagy ki kell oda, hanem ez a boyo... Szerintem
Örülök. De megsúgom, hogy Vini nem lesz eladva, az argentint meg leigazoljuk.
Hát én is örülök :roll: csak írtam a preferenciámat, és hogy sztem nem jó ötlet Masta... még akkor is ha történetesen ő jön 🤷🏻‍♂️
szuperliga.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. június 6., péntek 7:17

Cherkivel magatartásbeli problémák voltak eddig, ha jól rémlik. Ez az első idénye, amikor "össze van szedve".

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. június 6., péntek 7:16

Pad'em írta: Carlo meg egy combos 0-0-val nyitott Ecuador ellen.
Idegenben jo az iksz :kalapos: ,pontszerzes,0 kapott gól, tökéletes.
4et cserelt,es a 64.percben elkezdte, wao :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 6., péntek 7:08

Hat, vegulis Messi egy piroslappal inditotta a valogatott karrierjet. :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 6., péntek 7:07

:fpalm: :coffee:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 6., péntek 6:52

Carlo meg egy combos 0-0-val nyitott Ecuador ellen.

Starboyunk is debütált.

Franco Mastantuono vs Chile:
5 minutes played.
0 shots on target.
0/5 passes completed.
0/3 dribbles attempted.

Lost every ball he touched.

:mrgreen:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. június 6., péntek 6:17

hehetheoriginal írta:
reeed_ati írta:

Mondjuk 30milla a mai árakat nézve, az semmi lett volna érte, főleg ha mi meg 40ért hozzuk az argentin gyereket..
Jo tudom mindig mas kell, mindig az, akit epp meglat az ember, mint tinipicsa a diszkoban, de erthetetlen, hogy egy ilyen tudasu ember fel se merul nalunk, hanem mindenfele noname kisgyerekek utan kajtatunk..
Lehet cserki amugy a meccsek nagy reszen rakas szar, nem tudom, nem lattam jatszani, de tegnap - az eyetest - azt mutatta, hogy futballtudas az top szint. A balos az szuk elit, gol, golpassz szintu forintos zsugak, aztan szabadrugast jobbal rugja el, eleg kemeny. Kicsibe' sem szeppent meg raadasul, ha meg emlekszunk dzsejmsz rodrigezre, a kolumban szupersracra, na hat ez a gyerek fel ora alapjan koroket ver ra, technikara mindent ugyanugy tud, cserebe robbanékony, eros, szintiszta tamadofoci. Aztan azt "sikerult" megvenni jo penzert, hogy utana kideruljon, hogy nem eleg jo...
Mondom nem tudom, mit jatszik a klubcsapatban, lehet, hogy segg szintuen szar, de azert ketlem, hogy csak tegnap szerencseje lett volna, ugyhogy ezennel is gratulalok a dragalatos klubvezetesnek, city erosodik vele.
Anno a mu egy barimeccs utan/alapjan vitte el ceronaldot, de nalunk mindenkinek a keze a seggeben van, meg argentin kisgyerekekre, meg fellabu deformaltfeju atlagnemetekre rejszolnak.
Kibaszott duhito bazmeg.
Nekem az a bajom most ezzel, hogy Cherki kb. 1-1,5 szinttel gyengébb bajnokságból vált egy másikra, sokkal kissebb az ugrás, ergo én nagyobb esélyt látok rá, hogy beválik.
Az argentin csodagyerek, oké hogy még csak 17, de nála ez minimum -3szint.. és akkor lehet keveset mondtam..
Ezek után még mi fizetünk többet 10millával.
Ennyiért egy baszó jobbszélső pöpec lett volna a csapatba, olyan akit már lehet is használni, nem csak 3 év múlva.
De remélem rámcáfol a riveres gyerek és nyom egy zsamalt.. :kalapos:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 6., péntek 5:15

Whiteheart írta:
Remy írta:

Mindenkit is le kell igazolni!
Miért ki más kell még neked arra a posztra? Vini ha kotródik végre akkor pont oda kéne cherki... Nekem nem nicowilli, nem wirtz, nem masturbado vagy ki kell oda, hanem ez a boyo... Szerintem
Örülök. De megsúgom, hogy Vini nem lesz eladva, az argentint meg leigazoljuk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 6., péntek 4:54

reeed_ati írta:
Pad'em írta: Cherki v Spain

Vén kopasz kókler majd gyors kiöli belőle a virtuózitást :D 30m-ért baba üzlet lesz a Citynek. A srác hatalmas madridista mellesleg.
Mondjuk 30milla a mai árakat nézve, az semmi lett volna érte, főleg ha mi meg 40ért hozzuk az argentin gyereket..
Jo tudom mindig mas kell, mindig az, akit epp meglat az ember, mint tinipicsa a diszkoban, de erthetetlen, hogy egy ilyen tudasu ember fel se merul nalunk, hanem mindenfele noname kisgyerekek utan kajtatunk..
Lehet cserki amugy a meccsek nagy reszen rakas szar, nem tudom, nem lattam jatszani, de tegnap - az eyetest - azt mutatta, hogy futballtudas az top szint. A balos az szuk elit, gol, golpassz szintu forintos zsugak, aztan szabadrugast jobbal rugja el, eleg kemeny. Kicsibe' sem szeppent meg raadasul, ha meg emlekszunk dzsejmsz rodrigezre, a kolumban szupersracra, na hat ez a gyerek fel ora alapjan koroket ver ra, technikara mindent ugyanugy tud, cserebe robbanékony, eros, szintiszta tamadofoci. Aztan azt "sikerult" megvenni jo penzert, hogy utana kideruljon, hogy nem eleg jo...
Mondom nem tudom, mit jatszik a klubcsapatban, lehet, hogy segg szintuen szar, de azert ketlem, hogy csak tegnap szerencseje lett volna, ugyhogy ezennel is gratulalok a dragalatos klubvezetesnek, city erosodik vele.
Anno a mu egy barimeccs utan/alapjan vitte el ceronaldot, de nalunk mindenkinek a keze a seggeben van, meg argentin kisgyerekekre, meg fellabu deformaltfeju atlagnemetekre rejszolnak.
Kibaszott duhito bazmeg.
thereisonly1ronaldo

Vissza: