reeed_ati írta:
Pad'em írta:
Cherki v Spain
Vén kopasz kókler majd gyors kiöli belőle a virtuózitást

30m-ért baba üzlet lesz a Citynek. A srác hatalmas madridista mellesleg.
Mondjuk 30milla a mai árakat nézve, az semmi lett volna érte, főleg ha mi meg 40ért hozzuk az argentin gyereket..
Jo tudom mindig mas kell, mindig az, akit epp meglat az ember, mint tinipicsa a diszkoban, de erthetetlen, hogy egy ilyen tudasu ember fel se merul nalunk, hanem mindenfele noname kisgyerekek utan kajtatunk..
Lehet cserki amugy a meccsek nagy reszen rakas szar, nem tudom, nem lattam jatszani, de tegnap - az eyetest - azt mutatta, hogy futballtudas az top szint. A balos az szuk elit, gol, golpassz szintu forintos zsugak, aztan szabadrugast jobbal rugja el, eleg kemeny. Kicsibe' sem szeppent meg raadasul, ha meg emlekszunk dzsejmsz rodrigezre, a kolumban szupersracra, na hat ez a gyerek fel ora alapjan koroket ver ra, technikara mindent ugyanugy tud, cserebe robbanékony, eros, szintiszta tamadofoci. Aztan azt "sikerult" megvenni jo penzert, hogy utana kideruljon, hogy nem eleg jo...
Mondom nem tudom, mit jatszik a klubcsapatban, lehet, hogy segg szintuen szar, de azert ketlem, hogy csak tegnap szerencseje lett volna, ugyhogy ezennel is gratulalok a dragalatos klubvezetesnek, city erosodik vele.
Anno a mu egy barimeccs utan/alapjan vitte el ceronaldot, de nalunk mindenkinek a keze a seggeben van, meg argentin kisgyerekekre, meg fellabu deformaltfeju atlagnemetekre rejszolnak.
Kibaszott duhito bazmeg.