Lucas Vázquez
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Lucas Vázquez - 17
Nagyon hiányzik Carvajal... Nagyon!ELSiete írta: Hallod haver, ez nagyon kevés amit kezdőként adni tudsz. Ez egy szégyen. Mehetsz a padra, ez max arra jó.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hallod haver, ez nagyon kevés amit kezdőként adni tudsz. Ez egy szégyen. Mehetsz a padra, ez max arra jó.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Galacticos
Vini is akarmekkora hulye eleg sokszor, a klubbal, a szurkolokkal sosem volt tiszteletlen. De nyilvan a tobbi dolga miatt nem csk alapanyag, de peldaul valverde maximalisan vagy par even belul nalam rudiger is ilyen karakter.
nem üvöltözik, szorítja ökölbe annyit a kezét?
Mondjuk engem az is érdekelne hogy Fran mitől kevésbé madridista mint a másik kettő. Kevesebbet ért el, gyengébb játékos, sokmindenért elő lehet venni, de pont ezért?!
Valverde? Miert kell, hogy spanyol legyen az igazi madridizmus?_Bushido_ írta: Carvajal és Lucas. Már csak ők maradtak az igazi madridizmusból, baloson Fran nem ez a típus.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Mint például ami számomra és szerintem sokak számára meg fog maradni róla, hogy Atlético elleni BL döntőn a 11es párbajhoz elsőként vonult oda, a labdát az ujján pörgetve. Mintha semmi tétje nem lett volna, csak egy edzés... Holott a világ egyik legfontosabb meccse volt az akkor éppen.1madridista írta: clutch pillanatokban elojon belole amugy nem ez az elso h hidegverrel megoldott (elol) egy kielezett helyzetet...
padra siman jo akarmennyit ekezitek...
Carvajal és Lucas. Már csak ők maradtak az igazi madridizmusból, baloson Fran nem ez a típus. Aztán kezdenek "kihalni" a Real nevelésű spanyolok a csapatból. Szomorú....
itt van videóban isELSiete írta:És tényleg.lestat írta: Cafu megint elojott![]()
https://x.com/SrDallas_RM/status/184882 ... m853A&s=19

Előző El Clasicon kiharcolt egy tizit, lőtt egy gólt, meg adott egy gólpasszt, most is elég lenne ez szombaton...

-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
clutch pillanatokban elojon belole amugy nem ez az elso h hidegverrel megoldott (elol) egy kielezett helyzetet...
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- Pad'em
Lassan 10 éve így ad be, nem most fog megtanulnihehetheoriginal írta:
edit: beadásokat gyakorold pls, ha van ra egy mód paszmeg![]()
![]()
![]()
![]()
sztem tele lett a fasza neki is, hogy mind szar, ezert lotte el inkabb a goljanal is![]()

Ps. Persze beadni is könnyebb úgy, ha egy CR, Ramos vagy Joselu van a 16-oson belül...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az biztos, hogy van benne vér, a szerény képességei ellenére is.
az ilyen játékosok messzebbre jutnak, mintha lustageci vagy, de übertehetséges (leao, benarfa pl igy hirtelen)
első két gól rajta szárad, elsőnél 16os vonalán eladott labda, másodiknál nem is értem, oké, hogy jóval gyorsabb nála a dortmundi gyerek, de akkor nézem hogy érkezik és beállok elé, feltartom okosan, ne tudjon besétálni a kapuig.....
aztán pár ügyetlen megoldás mezőnyben, labdavesztések, szar labdakezelések, kezdte is a mondókát, hergelni magát, kezdte felbaszni magát, volt egy két közeli, ahogy káromkodik, mint a kurvaélet. nyilvan meccshianya van, ennek tudom be, hogy ügyetlenke volt, meg 1-2 ütemmel később kapcsolt és ért oda az elején, de bekattant hálistennek a végére.
lucafu, cafucas, mindegy is
edit: beadásokat gyakorold pls, ha van ra egy mód paszmeg
sztem tele lett a fasza neki is, hogy mind szar, ezert lotte el inkabb a goljanal is
az ilyen játékosok messzebbre jutnak, mintha lustageci vagy, de übertehetséges (leao, benarfa pl igy hirtelen)
első két gól rajta szárad, elsőnél 16os vonalán eladott labda, másodiknál nem is értem, oké, hogy jóval gyorsabb nála a dortmundi gyerek, de akkor nézem hogy érkezik és beállok elé, feltartom okosan, ne tudjon besétálni a kapuig.....
aztán pár ügyetlen megoldás mezőnyben, labdavesztések, szar labdakezelések, kezdte is a mondókát, hergelni magát, kezdte felbaszni magát, volt egy két közeli, ahogy káromkodik, mint a kurvaélet. nyilvan meccshianya van, ennek tudom be, hogy ügyetlenke volt, meg 1-2 ütemmel később kapcsolt és ért oda az elején, de bekattant hálistennek a végére.
lucafu, cafucas, mindegy is

edit: beadásokat gyakorold pls, ha van ra egy mód paszmeg

sztem tele lett a fasza neki is, hogy mind szar, ezert lotte el inkabb a goljanal is

thereisonly1ronaldo
Nem lehet nem szeretni
Ott van a madridizmus minden cselekedetében, annyira akar ez a pali, hihetetlen. Számtalan tehetségesebb figuránál többre tartom, ez teljesen egyedülálló ez a hozzáállás.
Meg hogy lehet azt úgy, oda bevarrni ilyen helyzetben? Mekkora szerszám kell ehhez???

Ott van a madridizmus minden cselekedetében, annyira akar ez a pali, hihetetlen. Számtalan tehetségesebb figuránál többre tartom, ez teljesen egyedülálló ez a hozzáállás.
Meg hogy lehet azt úgy, oda bevarrni ilyen helyzetben? Mekkora szerszám kell ehhez???
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Cafu megint elojott

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- ateeemadrid
Mindenkepp hozni kell valakit a vedelembe, se khv se jhv nincs, (minosegben bhv se mondjuk) Carvajal meg veszmegoldasnak khvkent is szamitasba kerult, erre is gondolni kell. Ilyen vedelemmel semmi esely komoly trofeara sztem.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A hideg kiraz attol, hogy hosszabb tavon LV lesz a kezdonk, mert ez neki sok, nekunk meg sokba fog kerulni. Viszont Alabat LV 3x korbefutja. Az osztrak a setulese elott is borzalmasan gyenge volt, ennyi kihagyas utan meg mar nwm is varok tole jobb teljesitmenyt. Tchout is hamarabb tennek be a vedelembe mint Alabat. LV nek meg nincs konkurenciaja. Fedet kitenni a szelre megint mikor elkepta a fonalat es konkretan az egesz kp t bejatsza szerintem ongol lenne.
- whitemadrid
Azért ne kezeljük mar úgy mint egy Faubertet...
Mentette már meg a seggunket nem egyszer.
Biztos nem lesz pánik igazolás.
Alaba is kezdi a futó edzeseket es Militao tud jobbon játszani.
Amig Alaba nem kesz biztos LV lesz a jhv.
De ahogy lehet én ezt varom a stábtól es Carlotol.
Militao - Rudiger - Alaba - Fran vagy Ferlan
Es lesz akkor meg egy Vallejo és LV a padon + Csucsu kh beugró Cama meg Bhv beugró.
Ifiből lesz feltoltve max a keret és jó is ez így.
Majd nyáron lehet keresgélni.

Mentette már meg a seggunket nem egyszer.
Biztos nem lesz pánik igazolás.
Alaba is kezdi a futó edzeseket es Militao tud jobbon játszani.
Amig Alaba nem kesz biztos LV lesz a jhv.
De ahogy lehet én ezt varom a stábtól es Carlotol.
Militao - Rudiger - Alaba - Fran vagy Ferlan
Es lesz akkor meg egy Vallejo és LV a padon + Csucsu kh beugró Cama meg Bhv beugró.
Ifiből lesz feltoltve max a keret és jó is ez így.
Majd nyáron lehet keresgélni.