Remélem javítani fogják mert ez így élvezhetetlen számomra.impossible írta: Azért azt tegyük hozzá, hogy az a 3 pontos Halliche legalább 7-8 pontos Hallichnak kéne lennie, tisztán emlékszem 3 komoly szerelésére és 1 lövésblockolására.
Az meg, hogy Müllernek nem írják be nálam se a Gólpasszt, hab a tortán...

Football Fantasy
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Football Fantasy
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Azért azt tegyük hozzá, hogy az a 3 pontos Halliche legalább 7-8 pontos Hallichnak kéne lennie, tisztán emlékszem 3 komoly szerelésére és 1 lövésblockolására.RealRaúl77 írta:Akartam kérdezni, hogy a gólpasszt, azt miért nem?
Amúgy van két algériai védőm, de csak az egyiket tettem be kezdőnek, és persze hogy nem a 10 pontost, hanem a 3 pontos Hallichet
Az meg, hogy Müllernek nem írják be nálam se a Gólpasszt, hab a tortán...
-
Na várjálRealRaúl77 írta:Akartam kérdezni, hogy a gólpasszt, azt miért nem?
Amúgy van két algériai védőm, de csak az egyiket tettem be kezdőnek, és persze hogy nem a 10 pontost, hanem a 3 pontos Hallichet

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Akartam kérdezni, hogy a gólpasszt, azt miért nem?volt írta:Már javítottákimpossible írta:Nem tudom mi alapján adják a pontokat amúgy (mert a meccset biztos nem nézik), ha meg a saját közvetítésük alapján, akkor is felírtak 5 védést a második félidőre Mhbolinak... lassan már minuszba mennek közben a játékosaim![]()
![]()
kb 17-18 pontnál kellene állnia Mbolhinak, Hallichenek pedig vicc kategória az a 3 pont...
+ Müller assistot sem írják be..

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
Már javítottákimpossible írta:Nem tudom mi alapján adják a pontokat amúgy (mert a meccset biztos nem nézik), ha meg a saját közvetítésük alapján, akkor is felírtak 5 védést a második félidőre Mhbolinak... lassan már minuszba mennek közben a játékosaim![]()
![]()

+ Müller assistot sem írják be..
- impossible
Nem tudom mi alapján adják a pontokat amúgy (mert a meccset biztos nem nézik), ha meg a saját közvetítésük alapján, akkor is felírtak 5 védést a második félidőre Mhbolinak... lassan már minuszba mennek közben a játékosaim

-
Kibaszás az egész, ha valamit leírnak a szabályzatba akkor az legyen úgy. Nem lehet ezt így ,h közben azt se tudom mit pontoznak. Akkor mi alapján rakjam össze a csapatomat? Közben meg elvették majdnem összes pontot az algériai játékosoktól. Müllertől is pedig még assistolt is.RealRaúl77 írta:Kapusok pontozásán én is napok óta baszom magam. Mbholinál direkt számoltam.. 5 védés óta 9 pont van beírva.. védett vagy 14-et kb összesen.... Ráadásul most már baszhatom a clean sheet-et is
Amúgy ez a 2 védés egy pont nekem is feltűnt már...szinte minden meccsen.
Szerk. Közben javították, de Halliche pontjaival és a védésekért kapott pontokkal még mindig nem vagyok megbékélve.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
volt írta:Vicces ez a játék. Szabályzatban írják ,h védés=1 pont erre Enyeama kapott 4 pontot a védésekre ami kb úgy jön ki ,h 2védés=1pont. Faszság, ennyi erővel betehettem volna egy jobb csapat kapusat ...
Kapusok pontozásán én is napok óta baszom magam. Mbholinál direkt számoltam.. 5 védés óta 9 pont van beírva.. védett vagy 14-et kb összesen.... Ráadásul most már baszhatom a clean sheet-et isimpossible írta:Valóban szép ez a játék...Mbholi szünetben 9 pontnál járt, 5 védéssel, azóta védett 5-6t közte 3 bravúr és 0 pontot írtak fel rá.

Amúgy ez a 2 védés egy pont nekem is feltűnt már...

ja ezt is néztem..de Halliche is szerelt/mentett párat és neki se ment még fel semmi.

Mindenkinek levitték 1 pontosra a játszott perceket........ no comment

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealRaúl77 2014. július 1., kedd 0:01-kor.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
Közben a kapusnak levitték 6 pontra, 1 played minutes.impossible írta:nálam is bent van mindkettő, én is nézem, hogy ő se kapott pontot semmire, asszem utolsó napom ebbe a csoda fantasyba, ha így marad a pontozás.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára volt 2014. június 30., hétfő 23:59-kor.
- impossible
nálam is bent van mindkettő, én is nézem, hogy ő se kapott pontot semmire, asszem utolsó napom ebbe a csoda fantasyba, ha így marad a pontozás.
-
Én is beraktam őt, de hát nem nagyon akarnak neki már pontot írni... de Halliche is szerelt/mentett párat és neki se ment még fel semmi. Vicces. Persze ha levonni kell, abban brillíroznak.impossible írta:Valóban szép ez a játék...Mbholi szünetben 9 pontnál járt, 5 védéssel, azóta védett 5-6t közte 3 bravúr és 0 pontot írtak fel rá.
- impossible
Valóban szép ez a játék...
Mbholi szünetben 9 pontnál járt, 5 védéssel, azóta védett 5-6t közte 3 bravúr és 0 pontot írtak fel rá.

-
Vicces ez a játék. Szabályzatban írják ,h védés=1 pont erre Enyeama kapott 4 pontot a védésekre ami kb úgy jön ki ,h 2védés=1pont. Faszság, ennyi erővel betehettem volna egy jobb csapat kapusat ...
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Most már 5 francia játékosom van (mindenki ott van a kezdőcsapatban) a kezdeti kettőhöz képest, úgyhogy egy francia gálázás nem jönne rosszul mára.

-
Hosszabbítás is számít egyébként?
ott is jönnek a pontok?

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ospina, James, Cuadrado 7+14+8 pont eddig
Még egy clean sheet jöhetne.

-
Nekem meg pont bekerült, ráadásul CSK lett Neymar után. De Cuadrado is beköszönhetne, ő is megvanGT37 írta:Na jól van, ezt nem hiszem el.Csoportkör után megcsináltam az új csapatomat, rengeteg transfer után, Rodríguez is ott volt. Aztán kicsit gondolkodtam, és kitettem a keretből, mondván, eddig remekelt, tehát törvényszerű, hogy most nem fog csinálni semmit. Igazam lett.
![]()
![]()
Egy Cuadrado-gólpassznak nagyon tudnék örülni...

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Na jól van, ezt nem hiszem el.
Csoportkör után megcsináltam az új csapatomat, rengeteg transfer után, Rodríguez is ott volt. Aztán kicsit gondolkodtam, és kitettem a keretből, mondván, eddig remekelt, tehát törvényszerű, hogy most nem fog csinálni semmit. Igazam lett.

-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Neymar 5 pont, Oscar 6 pont.. Remek..
Valaki meg tudja mondani, hogy Medel hány pontot kapott? Nagyon vaciláltam, hogy betegyem-e, de ma nagy császár volt, amíg meg nem halt
Valaki meg tudja mondani, hogy Medel hány pontot kapott? Nagyon vaciláltam, hogy betegyem-e, de ma nagy császár volt, amíg meg nem halt

- impossible
biztos nem, mert akkor mindenki aki berúgta kapna 1 gólt...