Football Fantasy

További népszerű játékok helye.
volt
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Football Fantasy

HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 1., kedd 0:19

impossible írta: Azért azt tegyük hozzá, hogy az a 3 pontos Halliche legalább 7-8 pontos Hallichnak kéne lennie, tisztán emlékszem 3 komoly szerelésére és 1 lövésblockolására.

Az meg, hogy Müllernek nem írják be nálam se a Gólpasszt, hab a tortán...
Remélem javítani fogják mert ez így élvezhetetlen számomra.

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2014. július 1., kedd 0:17

RealRaúl77 írta:Akartam kérdezni, hogy a gólpasszt, azt miért nem?

Amúgy van két algériai védőm, de csak az egyiket tettem be kezdőnek, és persze hogy nem a 10 pontost, hanem a 3 pontos Hallichet
Azért azt tegyük hozzá, hogy az a 3 pontos Halliche legalább 7-8 pontos Hallichnak kéne lennie, tisztán emlékszem 3 komoly szerelésére és 1 lövésblockolására.

Az meg, hogy Müllernek nem írják be nálam se a Gólpasszt, hab a tortán...

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 1., kedd 0:15

RealRaúl77 írta:Akartam kérdezni, hogy a gólpasszt, azt miért nem?

Amúgy van két algériai védőm, de csak az egyiket tettem be kezdőnek, és persze hogy nem a 10 pontost, hanem a 3 pontos Hallichet :lol:
Na várjál :D a gólpasszt még mindig nem írták be. A javítást arra értettem ,h a mostani pályán lévő játékosok pontjai lementek szinte nullára pár percig, azt javították. Közbe a kapus is felment 14 pontra. De Halliche maradt 3 pontos ami vicc.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. július 1., kedd 0:13

volt írta:
impossible írta:Nem tudom mi alapján adják a pontokat amúgy (mert a meccset biztos nem nézik), ha meg a saját közvetítésük alapján, akkor is felírtak 5 védést a második félidőre Mhbolinak... lassan már minuszba mennek közben a játékosaim :D :D :D
Már javították :D kb 17-18 pontnál kellene állnia Mbolhinak, Hallichenek pedig vicc kategória az a 3 pont...
+ Müller assistot sem írják be..
Akartam kérdezni, hogy a gólpasszt, azt miért nem?

Amúgy van két algériai védőm, de csak az egyiket tettem be kezdőnek, és persze hogy nem a 10 pontost, hanem a 3 pontos Hallichet :lol:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 1., kedd 0:08

impossible írta:Nem tudom mi alapján adják a pontokat amúgy (mert a meccset biztos nem nézik), ha meg a saját közvetítésük alapján, akkor is felírtak 5 védést a második félidőre Mhbolinak... lassan már minuszba mennek közben a játékosaim :D :D :D
Már javították :D kb 17-18 pontnál kellene állnia Mbolhinak, Hallichenek pedig vicc kategória az a 3 pont...
+ Müller assistot sem írják be..

impossible

HozzászólásSzerző: impossible » 2014. július 1., kedd 0:05

Nem tudom mi alapján adják a pontokat amúgy (mert a meccset biztos nem nézik), ha meg a saját közvetítésük alapján, akkor is felírtak 5 védést a második félidőre Mhbolinak... lassan már minuszba mennek közben a játékosaim :D :D :D

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 1., kedd 0:01

RealRaúl77 írta:Kapusok pontozásán én is napok óta baszom magam. Mbholinál direkt számoltam.. 5 védés óta 9 pont van beírva.. védett vagy 14-et kb összesen.... Ráadásul most már baszhatom a clean sheet-et is :lol:
Amúgy ez a 2 védés egy pont nekem is feltűnt már... :hmmm: szinte minden meccsen.
Kibaszás az egész, ha valamit leírnak a szabályzatba akkor az legyen úgy. Nem lehet ezt így ,h közben azt se tudom mit pontoznak. Akkor mi alapján rakjam össze a csapatomat? Közben meg elvették majdnem összes pontot az algériai játékosoktól. Müllertől is pedig még assistolt is.

Szerk. Közben javították, de Halliche pontjaival és a védésekért kapott pontokkal még mindig nem vagyok megbékélve.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 30., hétfő 23:59

volt írta:Vicces ez a játék. Szabályzatban írják ,h védés=1 pont erre Enyeama kapott 4 pontot a védésekre ami kb úgy jön ki ,h 2védés=1pont. Faszság, ennyi erővel betehettem volna egy jobb csapat kapusat ...
impossible írta:Valóban szép ez a játék... :mrgreen: Mbholi szünetben 9 pontnál járt, 5 védéssel, azóta védett 5-6t közte 3 bravúr és 0 pontot írtak fel rá.
Kapusok pontozásán én is napok óta baszom magam. Mbholinál direkt számoltam.. 5 védés óta 9 pont van beírva.. védett vagy 14-et kb összesen.... Ráadásul most már baszhatom a clean sheet-et is :lol:
Amúgy ez a 2 védés egy pont nekem is feltűnt már... :hmmm: szinte minden meccsen.
de Halliche is szerelt/mentett párat és neki se ment még fel semmi.
ja ezt is néztem.. :vivo: :vivo:

Mindenkinek levitték 1 pontosra a játszott perceket........ no comment :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealRaúl77 2014. július 1., kedd 0:01-kor.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 30., hétfő 23:59

impossible írta:nálam is bent van mindkettő, én is nézem, hogy ő se kapott pontot semmire, asszem utolsó napom ebbe a csoda fantasyba, ha így marad a pontozás.
Közben a kapusnak levitték 6 pontra, 1 played minutes. :coffee: Halliche 0 pont. mi megy itt :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára volt 2014. június 30., hétfő 23:59-kor.

impossible

HozzászólásSzerző: impossible » 2014. június 30., hétfő 23:58

nálam is bent van mindkettő, én is nézem, hogy ő se kapott pontot semmire, asszem utolsó napom ebbe a csoda fantasyba, ha így marad a pontozás.

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 30., hétfő 23:56

impossible írta:Valóban szép ez a játék... :mrgreen: Mbholi szünetben 9 pontnál járt, 5 védéssel, azóta védett 5-6t közte 3 bravúr és 0 pontot írtak fel rá.
Én is beraktam őt, de hát nem nagyon akarnak neki már pontot írni... de Halliche is szerelt/mentett párat és neki se ment még fel semmi. Vicces. Persze ha levonni kell, abban brillíroznak.

impossible

HozzászólásSzerző: impossible » 2014. június 30., hétfő 23:53

Valóban szép ez a játék... :mrgreen: Mbholi szünetben 9 pontnál járt, 5 védéssel, azóta védett 5-6t közte 3 bravúr és 0 pontot írtak fel rá.

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 30., hétfő 20:03

Vicces ez a játék. Szabályzatban írják ,h védés=1 pont erre Enyeama kapott 4 pontot a védésekre ami kb úgy jön ki ,h 2védés=1pont. Faszság, ennyi erővel betehettem volna egy jobb csapat kapusat ...

Acewill
Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka

HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. június 30., hétfő 17:04

Most már 5 francia játékosom van (mindenki ott van a kezdőcsapatban) a kezdeti kettőhöz képest, úgyhogy egy francia gálázás nem jönne rosszul mára. :)

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 29., vasárnap 23:57

Hosszabbítás is számít egyébként? :D ott is jönnek a pontok?

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 28., szombat 23:41

Ospina, James, Cuadrado 7+14+8 pont eddig :D Még egy clean sheet jöhetne.

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 28., szombat 22:54

GT37 írta:Na jól van, ezt nem hiszem el. :lol: Csoportkör után megcsináltam az új csapatomat, rengeteg transfer után, Rodríguez is ott volt. Aztán kicsit gondolkodtam, és kitettem a keretből, mondván, eddig remekelt, tehát törvényszerű, hogy most nem fog csinálni semmit. Igazam lett. :lol: :lol:

Egy Cuadrado-gólpassznak nagyon tudnék örülni...
Nekem meg pont bekerült, ráadásul CSK lett Neymar után. De Cuadrado is beköszönhetne, ő is megvan :D

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 28., szombat 22:52

Na jól van, ezt nem hiszem el. :lol: Csoportkör után megcsináltam az új csapatomat, rengeteg transfer után, Rodríguez is ott volt. Aztán kicsit gondolkodtam, és kitettem a keretből, mondván, eddig remekelt, tehát törvényszerű, hogy most nem fog csinálni semmit. Igazam lett. :lol: :lol:

Egy Cuadrado-gólpassznak nagyon tudnék örülni...

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. június 28., szombat 21:10

Neymar 5 pont, Oscar 6 pont.. Remek..

Valaki meg tudja mondani, hogy Medel hány pontot kapott? Nagyon vaciláltam, hogy betegyem-e, de ma nagy császár volt, amíg meg nem halt :mrgreen:

impossible

HozzászólásSzerző: impossible » 2014. június 28., szombat 21:05

biztos nem, mert akkor mindenki aki berúgta kapna 1 gólt... :shifty:

Vissza: