OFF
- ___Samy___
Re: OFF
A cegesbe en is 100 ezret raktam ket ev alatt. 20 ezrenkent megvan az olajcsere, 95%-ban palyan hajtom. Manual 6-os valto, 130 lo, 1.5 dizel. Siman jo auto, hiaba a 100 ezer.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az en egyik regebbi kocsimba, havi 6ezer korul rakott bele havonta a tulaj, nem volt meg ket eves, amikor 123ezer votl benne. Ceges auto. Kulfoldi. Legnagyobb remalomnak hangzik ugye...aztan tiptop patika volt, egy irodista ingazott vele minden nap, csomagtartot talan sosem hasznalta, meg a hatso ulest sem.
Soha nem volt semmi bajom vele.
Masik veglet, a 20ezer kilometerrel megvett kocsim, amirol kiderult, hogy azert csak 20ezer, mert autokolcsonzos verda volt, szinte totalra vagtak, es nem is hasznaltak vagy 1 evig
adtam is el azonnal, ahogy tudtam.
Soha nem volt semmi bajom vele.
Masik veglet, a 20ezer kilometerrel megvett kocsim, amirol kiderult, hogy azert csak 20ezer, mert autokolcsonzos verda volt, szinte totalra vagtak, es nem is hasznaltak vagy 1 evig
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tovabbmennek, ilyen embert nem szabadna forgalomba engedni.
- ___Samy___
Ez a lenyeg. Nem mindegy az a 300 ezer hol es milyen korulmenyek kozott kerult bele.Autot meg nem km-re kell venni, hanem allapotra.
Egyebkent erdemes elvinni egy markafuggetlen szervizbe vasarlas elott egy allapot felmeresre. Az a 20-30 ezer megeri, hogyne fuss bele esetleg egy penztemetobe. A tobbi mar szerencse kerdese.
Legjobb, ha olyan autot veszel, aminek ismered az eloeletet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem feltetlen sok ido, de rejnek biztos nem valo, az egyertelmu.
Egy ev foalkatresz biztositast nem is ertem. Ha valaki hasznaltautot vesz, akkor arra van 1 ev szavatossag, amelynek 6-6 honapos bizonyitasi felelosseget tartalmaz, elobb elado, utana vevore nezve.
Ilyenkor meg kell nezni, hogy kivel kotod a szerzodest, kinek a neven van a ceg, stb.stb...kisregenyt tudnek errol irni.
Autot meg nem km-re kell venni, hanem allapotra. Meg 300ezer...sokat mondo adat evjarat nelkul.
Egy ev foalkatresz biztositast nem is ertem. Ha valaki hasznaltautot vesz, akkor arra van 1 ev szavatossag, amelynek 6-6 honapos bizonyitasi felelosseget tartalmaz, elobb elado, utana vevore nezve.
Ilyenkor meg kell nezni, hogy kivel kotod a szerzodest, kinek a neven van a ceg, stb.stb...kisregenyt tudnek errol irni.
Autot meg nem km-re kell venni, hanem allapotra. Meg 300ezer...sokat mondo adat evjarat nelkul.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Egy vagyon, es ido, meg energia._Bushido_ írta: Használtautó vásárlásnál ki hol keresgél?
Használtautó oldalon amiket jelenleg látok mind közel 209, vagy akár 300e km. Vagy kombi. De nekem sima ferdehátú kéne. Amik dizelek, mindben rengeteg km van.
Egyik haverom azt mondta pl, hogy menjek be egy, a keresett autó boltjába és kérdezzek rá ott, ha valaki vett újat, és leadta a korábbit. Vagy adják elérhetőséget, paramétereket, ha ilyen-olyan jön be, akkor szóljanak. De azért magánembertől mégis csak olcsóbban jönne ki, nem? Üzletből még nem vettem se újat, se régit.
Külföldöt, Németországot is említette, de a honosítás gondolom megint egy vagyok...?
A legtobb dizelbe sok lesz, de attol is fugg ilyen evjarat milyen auto.
joautok.hu t ajanlom. Hasznaltautora feltolthet barki, irhat barmit, itt tapasztalataim szerint megbizhatobbak az eladok.
Meg ha lehet olyan kereskedesbe vegyel akik (altalaban kb 50ezerert de alku kerdese) adnak 1 ev biztositast fobb alkatreszre.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Használtautó vásárlásnál ki hol keresgél?
Használtautó oldalon amiket jelenleg látok mind közel 209, vagy akár 300e km. Vagy kombi. De nekem sima ferdehátú kéne. Amik dizelek, mindben rengeteg km van.
Egyik haverom azt mondta pl, hogy menjek be egy, a keresett autó boltjába és kérdezzek rá ott, ha valaki vett újat, és leadta a korábbit. Vagy adják elérhetőséget, paramétereket, ha ilyen-olyan jön be, akkor szóljanak. De azért magánembertől mégis csak olcsóbban jönne ki, nem? Üzletből még nem vettem se újat, se régit.
Külföldöt, Németországot is említette, de a honosítás gondolom megint egy vagyok...?
Én pár éve készittettem egy Scholl betétet. Kb 2 évet bírt ki és még voltam vele elégedve. Elég durva lúdtalpam van és brutál tud fájni miatta a bokám meg a derekam. A betéttel a láb fájdalom megszűnt. Aztán jött a Skechers, ami ugyan azt a hatást hozta, mint a betét. Most nyáron viszont kipróbáltam a barefoot-ot (egyelőre olcsó kínai vacakkal) és azt kell mondjam, se a bokám se a derekam nem fáj.filatáska írta: Használ itt valaki egyedi talpbetétet? Tapasztalat, érdemes beruházni egyre?
Ajánlj már nekem valami jó barefoot cipőt. Olyan kellene ami vízhatlan, magasabb szárú, ősz-tél-tavasz hármasban használható. Most egy hobibear-t https://hobibear.de/products/pine?varia ... 0836044960 használok, de előbb utóbb kellene majd valami normális.nmate írta:Podiartra beneveztem egyszer futáshoz és hosszú (30km+) túrához, mivel épp futócipőt kerestem és voltak problémáim is a talpammal. Aztán mellette sétához barefoot cipő, 3-4 év alatt szinte eltűnt a probléma, már nem kell betét. Most már 30+ túra is barefootban megy.filatáska írta: Használ itt valaki egyedi talpbetétet? Tapasztalat, érdemes beruházni egyre?
Barefoot nagyon jó, hosszas folyamattal sokaknak tudnám ajánlani, hacsak nincs valami kóros elváltozás. Szép fokozatosan át lehet szokni másik cipőről. Városba olyat ajánlanék, aminek van minimális párnázottsága, mert a sarokfájás rossz.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Podiartra beneveztem egyszer futáshoz és hosszú (30km+) túrához, mivel épp futócipőt kerestem és voltak problémáim is a talpammal. Aztán mellette sétához barefoot cipő, 3-4 év alatt szinte eltűnt a probléma, már nem kell betét. Most már 30+ túra is barefootban megy.filatáska írta: Használ itt valaki egyedi talpbetétet? Tapasztalat, érdemes beruházni egyre?
Barefoot nagyon jó, hosszas folyamattal sokaknak tudnám ajánlani, hacsak nincs valami kóros elváltozás. Szép fokozatosan át lehet szokni másik cipőről. Városba olyat ajánlanék, aminek van minimális párnázottsága, mert a sarokfájás rossz.
Használ itt valaki egyedi talpbetétet? Tapasztalat, érdemes beruházni egyre?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
A roman miatt nem fog menni.Kercsó írta: AI alapú videó szerkesztőben van tapasztalat?
olyat keresek, amivel oktató videókat lehet lefordítani pl.magyarra és románra.
az esetleges hibákat, félrefordításokat lehessen manuálisan szerkeszteni.![]()
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
AI alapú videó szerkesztőben van tapasztalat?
az esetleges hibákat, félrefordításokat lehessen manuálisan szerkeszteni.
az esetleges hibákat, félrefordításokat lehessen manuálisan szerkeszteni.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Anál többre is.
Azt elhiszem.Óriási kellemes csalódásban volt részem, és a legjobb élmény volt alatta tanulni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- h3x0r
Szoval megtanitott mindenre?L.Miki írta:Amikor csináltam a C kategóriát és következett a forgalmi első óra, megmutatták melyik teherautóhoz menjek oda, miközben sétáltam láttam, hogy ott áll egy nálamnál fiatalabb lány olyan 20-21 körüli. Mikor odaértem köszöntem neki és kérdeztem tőle egyből, hogy Te is az oktatóra vársz? És a válasza az volt: -Szia, nem, én vagyok az oktató!p.csabi1 írta:
Egy kis érdekesség.Női oktatóról van szó.
Amúgy megvannak vele elégedve normális korrekt.
Hát úgy elsüllyedtem, mint a Titanic és közben megérkezett a felismerés, hogy most kajak egy nálam fiatalabb csaj fog oktatni? Menetközben kiderült egy idős velem, csak olyan fiatalosan nézett ki, mint egy gimiscsaj. És el kell mondjam, hogy az egyik legjobb oktatóm volt. Rettenetesen érezte a teherautót, nagyon jól oktatott is, mint kiderült ebbe született bele, mert a családjának kamionos vállalkozása van. Óriási kellemes csalódásban volt részem, és a legjobb élmény volt alatta tanulni. Na nem úgy!![]()
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amikor csináltam a C kategóriát és következett a forgalmi első óra, megmutatták melyik teherautóhoz menjek oda, miközben sétáltam láttam, hogy ott áll egy nálamnál fiatalabb lány olyan 20-21 körüli. Mikor odaértem köszöntem neki és kérdeztem tőle egyből, hogy Te is az oktatóra vársz? És a válasza az volt: -Szia, nem, én vagyok az oktató!p.csabi1 írta:Egy kis érdekesség.Női oktatóról van szó.Realista24 írta:
Ez nagyjabol korrekt, legalabb van mihez tartani. Az en peldamnal, amit hoztam, ott csak a lebegtetes megy.
Hát úgy elsüllyedtem, mint a Titanic és közben megérkezett a felismerés, hogy most kajak egy nálam fiatalabb csaj fog oktatni? Menetközben kiderült egy idős velem, csak olyan fiatalosan nézett ki, mint egy gimiscsaj. És el kell mondjam, hogy az egyik legjobb oktatóm volt. Rettenetesen érezte a teherautót, nagyon jól oktatott is, mint kiderült ebbe született bele, mert a családjának kamionos vállalkozása van. Óriási kellemes csalódásban volt részem, és a legjobb élmény volt alatta tanulni. Na nem úgy!
Egy kis érdekesség.Női oktatóról van szó.Realista24 írta:Ez nagyjabol korrekt, legalabb van mihez tartani. Az en peldamnal, amit hoztam, ott csak a lebegtetes megy.p.csabi1 írta: Barátom lánya most vezet pont,neki azt mondta már az elején az oktató hogy 35-40 óra után fog menni vizsgázni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,