Egy nagy győzelemre emlékszem, 2008-ból a 4-1, meg 2005-ből a 4-2, de azon kívül... éppen hogy kiszenvedett győzelmek, vagy százezer helyzetből 2-3 gól. Ők meg? Volt itt azóta 3-0, 0-3, 2-6, 5-0, 3-4, 0-4... komolyan nem hiszem el.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. november 21., szombat 23:54
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. november 21., szombat 23:39
Szerintem ilyenekről ne is álmodj...itt olyan mély gödörben van a csapat, amiből nehéz lesz kikászálódni...itt valami nagyon nincs rendben...komoly változások kellenének, csak sajnos nem lesz belőle semmi...majd Perez megint kezdi az ámokfutását...oroszisti írta: Amúgy egy valami tartja bennem az erőt, pont a barca. Nézzük meg tavaly ilyenkor mi volt velük ? Nagyobb vereséget vertünk rájuk, mint most ők ránk... Luis Enriquet fúrták .. Messi eligazol.. Enriquet kirúgják.. Aztán végül tripláztak. Nem volt ember aki azt mondta hogy Luis maradjon. Messit adta volna el a fél szurkolótábor. Na majd meglátjuk .
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. november 21., szombat 23:28
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. november 21., szombat 23:20
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. november 21., szombat 22:48
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 21., szombat 22:36
Ezzel telje mértékben egyetértek.Kerlon írta: Ja, vicc, hogy valaki ezt a szakbarbárt védi. Vagy nem látták az a csapatot az elmúlt 2-3 hónapban. Megmondtam, hogy csak azért nem szoptunk többször, mert Keylor a kapuban állt, mert egy komoly csapat szarrá fog verni minket. Sevilla, Barca.
Erről ennyit. Távozhat is, Perez is menjen nyugdíjba, mert nem csak a pályán rossz az elképzelés, hanem a vezetésben is. Aztán a nyáron meg lehet CR nélküli csapaton gondolkozni, Bale-t meg visszaadni angliába és normális csapat játékra építeni.
HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. november 21., szombat 21:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 21., szombat 21:48
Ja, vicc, hogy valaki ezt a szakbarbárt védi. Vagy nem látták az a csapatot az elmúlt 2-3 hónapban. Megmondtam, hogy csak azért nem szoptunk többször, mert Keylor a kapuban állt, mert egy komoly csapat szarrá fog verni minket. Sevilla, Barca.___Samy___ írta:Az, hogy az elso felidoben nem mozogtak a jatekosok eleget, az egy dolog, ami sztem nem miattuk tortent meg. De igy kikapni, ilyen nulla jatekkal...raadasul az edzo alapveto taktikai hibakon nem valtoztatott meccs kozben. Lehozta a legveszelyesebb jatekosunkat, es harom golos hatranyban egy vedot cserelt, raadasul Danilo szemelyeben, aki meg a sajat helyen is szar volt, atrakta ot egy full idegen posztra. Kozeppalya gyakorlatilag nem letezett. Ezek mik, ha nem az edzo hibai?
Meg lehet nezni, hogy tavaly ugyanezzel a kerettel hogy lesimaztuk oket, es idegenben is odabasztunk nekik rendesen az elso felidoben.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. november 21., szombat 21:44
HozzászólásSzerző: újtag » 2015. november 21., szombat 21:24
HozzászólásSzerző: Puding » 2015. november 21., szombat 20:55
Ja előtte meg a híres KHÖD-el + Callejon féle csapattal lett rekordpontszámmal bajnokság + BL döntő is simán benne volt. Ez a csapat viszont... nem is tudok mit mondani, de a helyzet nagyon szomorú most.ericco írta:Volt egy jó csapat. Amelyből csak Xabi Alonso akart elmenni. A többi nem. Di María, Ancelotti, mind lenyilatkozta, hogy jól éereztk amgukat, szerettek itt lenni. Perez mégis elküdlte őket. Utólag könnyű okosnak lenni, de így visszanézve bizony egy jó csapatot (nem csak játékerőben, hanem hangulatban, összeszokottságban) sikerült szétbarmolni alig több, mint egy év alatt.
És ahogy írták. Egyre több kulcsjátékos felett eljár az idő lassan, akik többre lettek volna érdemesek az itt töltött idő alatt.
Ancelotti megérdemelt volna még egy évet minden hibája ellenére is. De Beníteznél ismét csak az van, mint már oly sokszor: reset gomb.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. november 21., szombat 20:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. november 21., szombat 20:38
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. november 21., szombat 20:31
Hát nincs. Most már tudom. De tavaly még ezt nem tudtam, és naivan azt hittem, egy pár játékos képes kibújni a bőréből. Ronaldo csak egy-két meccser, mas pár hétig képes alá dolgozni a csapatnak, Ramos szintén képtelen koncentrálni hosszabb időn keresztül. Bale pedig a kolonc. A többiek legalább akarnak, nincs akkora arcuk. De ami a legfontosabb, fizetésük sem.András93 írta:Szerintem az nincs benne a keretben
Én simán megtennémCsakhát 10 játékost nem lehet elküldeni, úgyhogy jobb az edző nyakába varrni az egészet.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. november 21., szombat 20:30
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. november 21., szombat 20:27
Ezzel én is így vagyok. Talán most volt először ilyen, hogy nem voltam teljesen felpörögve már a meccs előtt. Délben néztem meg, hogy mikor kezdődik, de a meccset így is gyomorideggel néztem.Itt egy tök jellemtelen csapat egy unszimpatikus edzővel, szar játékkal, tele arrogáns, nagypofájú játékosokkal, akik szarnak az egészbe.
Csak hát annyira a szívemhez nőtt már a Real nyilván, hogy ma is szétbaszott az ideg, ugyanúgy gyomorideggel és stresszelve ültem le Clasicot nézni, mint mindig, aztán megint ez a pofon. Na mind1.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. november 21., szombat 20:25
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. november 21., szombat 20:24
Szerintem az nincs benne a keretben, de az igen, hogy az El Clásicók szorosak legyenek, és csípjünk azért el kupákat tőlük. Erre visszakerültünk a Guardiola időszakba.ericco írta:Tavaly ilyentájt volt egy halvány remény, hogy végre korszakos csapat leszünk (számomra a Galaktikusok is csak névben votlak azok), de szerte is foszlott, ahogy a jobb szériától előjött a játékosok egója.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. november 21., szombat 20:23
Pont ugyanezért panaszkodtam egyébként tegnap haveromnak (sucrénakFel volt vetve többször is mi ez a pangás a fórumon. Engem is egyre kevésbé érdekel a csapat, de azt hittem velem van a baj, azonban mikor olvastak a véleményeket rájöttem, hogy nagyon sokan vannak így. Ezt a jelenlegi felállást egyszerűen nem lehet szeretni.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. november 21., szombat 20:21
Ezaz a 4-0 nem elég nagy tökön rúgás még verjük a csapatot egy Mourinhoval is.josét csak perez hozhatná vissza, de nem tudom milyen viszonyban váltak el.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem