Nos ez igencsak érdekes lesz, de ha működik, akkor nagyot húzhat vele, engem is Sané és Sterling munkássága fog érdekelni.
Beno mondjuk Livescoreon tök más felállás van írva, szóval kiváncsi leszek.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 5., vasárnap 13:50
Nos ez igencsak érdekes lesz, de ha működik, akkor nagyot húzhat vele, engem is Sané és Sterling munkássága fog érdekelni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 5., vasárnap 13:36
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 4., szombat 23:09
Megértem, egy Championship szintű csapattal játszottak és Lukaku a PL egyik legjobb csatára.Berti írta: Hát azért nem 4essével szokta verni, értsétek már a lényeget..
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. február 4., szombat 22:58
Oké, de úgy írtad mintha suta lenne és alig rúgna gólt. Erre reagáltak, hogy évek óta jól termel.Berti írta:Hát azért nem 4essével szokta verni, értsétek már a lényeget..
Mielőtt Conte elhozta senkinek se szúrt szemet a teljesítménye, itt a fórumon se olvastam még kósza ötletként se. Azután meg, hogy kezdő egy Chelseaben felesleges arról beszélni, hogy idejönne e padozni.Jim írta:Marcos Alonso tökéletes lenne marcelo mögé
kár hogy mostanában nem került szóba komolyan ...
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. február 4., szombat 22:48
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. február 4., szombat 22:20
Hát azért nem 4essével szokta verni, értsétek már a lényeget..MesQueUnClub írta: 2-3 éve top5 a gólokat tekintve a Plben.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 4., szombat 19:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 4., szombat 19:36
A Poolnál türelmesek és gyakorlatilag év eleje óta most vannak először komoly lejtmenetben. Nem hinném, hogy egyből leváltanák Kloppot. Sőt szerintem jól látszik, hogy az elmúlt évekhez képest mennyit léptek előre.'Az írta:pár hete felmerült bennem a kérdés a cityvel kapcsolatban, hogy meddig fogják tűrni guardiola teljesítményét, ez lassan a poolnál is aktuális kezd lenni, mégha ott talán nem is akkorák az elvárások.
HozzászólásSzerző: 'Az » 2017. február 4., szombat 19:33
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 4., szombat 18:09
2-3 éve top5 a gólokat tekintve a Plben.Berti írta:Lukaku megrúgta a góljait előre 10 meccsre. GG
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 4., szombat 17:55
Dehogyis, mindig benne van a gól.Berti írta:Lukaku megrúgta a góljait előre 10 meccsre. GG
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. február 4., szombat 17:48
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. február 4., szombat 17:43
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 4., szombat 16:18
Aha, rendben.TheBull6 írta: Azért egy BL-hez édes kevés lesz egy Moses Alonso duo a szélen szerintem. De persze ezt a nyáron lehet erősíteni pl Daniloval.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 4., szombat 16:05
Vaart nem alapozhatott a csapattal, mert Calderon igazolas volt...aztan rajottek, h hasznos lehet a csapatnak, csak akkor nem volt kondija.poronty írta:Ugyanezt mondták Van der Vaart-ról miután átigazolt. Mikor nálunk volt 60 perc utén a seggén vette a levegőt a Tottenham-be meg 90 perceket játszott.Nezve az iramot, Jamesnek nem sok keresnivalija lenne itt.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. február 4., szombat 15:55
Azért egy BL-hez édes kevés lesz egy Moses Alonso duo a szélen szerintem. De persze ezt a nyáron lehet erősíteni pl Daniloval.MesQueUnClub írta:Nem egyszerű a faszi, de nagyon megy neki a szekér, nagyon kiváncsi leszek rá a BL-ben.ericco írta:Conte![]()
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 4., szombat 15:51
Nem egyszerű a faszi, de nagyon megy neki a szekér, nagyon kiváncsi leszek rá a BL-ben.ericco írta:Conte![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 4., szombat 15:51
Abszolút nem vagy már Wenger fan, korábban is írtam, hogy szerintem miatta ilyen az Arsenal. De erre a meccsre nem sok választása volt, mert tipikus Arsenal módra, megint tele vannak sérültekkel.ziro4vr írta:Chelsea ugyanezzel a felállással agyonverte a city-t, erre Wenger felrakta ugyanúgy a csapatot, mint akkor guardiola. Csupa fürge kis patent játékos, de szervezetlenek, védekezni egyik sem szeret, egy közepes képességű vkp mögéjük, meg egy közepes védelem.
Hát igen. Az a meccs nagyon csalóka. Simán benne lehetett volna akár egy City gála is, mert gólokkal nyerhettek volna, csak Agüero tudja, hogy üres kapura nem illik...BBeno írta:csak hogy azt a meccset agüero cseszte szét a citynek egyedül meg a spori.
Fúúú de beteg baszki...Conte![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 4., szombat 15:41
hát aki az eredményt nézi az tényleg ezt látja. csak hogy azt a meccset agüero cseszte szét a citynek egyedül meg a spori. teljesen mindegy volt a felállás.Chelsea ugyanezzel a felállással agyonverte a city-t
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem