Totenham XI: Lloris; Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Wanyamna, Dembélé; Eriksen, Alli, Son; Kane
10 perc és kezdenek, hátha valakinek kiment a fejéből. Jó kezdők, bár ez általában csalóka szokott lenni a PL-ben..

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. december 11., vasárnap 15:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 11., vasárnap 10:19
Délután megmutathatja a juve ellen.Hart mellőzése is óriási hiba eddig, főleg annak tekintetében hogy nagy City fan és rengetegszer mentette meg a city seggét a védéseivel.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. december 10., szombat 19:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 10., szombat 19:29
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 10., szombat 19:23
Amíg nem találnak egy Kanté kalibert a középpályára, addig csak szeretnék azt játszani, amit nagyon tudnak. Egyelőre átjáróház az egész középpálya.kelemen.istvan írta:A Leicester pedig a korai góloknak köszönhetően azt játszhatja,amit nagyon tud.
HozzászólásSzerző: mexes » 2016. december 10., szombat 19:22
Iden Manchester minden reszen megy a bugi....El Unico írta:Mi a tök? 3-0 felidoben?![]()
![]()
![]()
Guárdiolá a nagy edzőisten.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 10., szombat 19:22
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 10., szombat 19:19
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. december 10., szombat 18:54
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 10., szombat 18:54
HozzászólásSzerző: sentry » 2016. december 10., szombat 12:38
Ez az amit kb a bacások 0,1% ismer be, kb. Pedig szerintem is ez van. De hát sokak szemében a támadófocit is ő találta ki. Ahogy LE a kontrákat.Kerlon írta:Én azért azokon túl is komoly problémákat láttam nála, mint hogy nem a posztján játszik. Lassú volt, körülményes, könnyen elnyomták. Igazából a City megint túl tolta a támadó vásárlást. Agüero, De Bruyne, Silva, Sterling, Nolito, Navas, Iheanacho, Jesus 3-4 posztra. Mondjuk szerintem sokkal inkább az a baj, hogy Guardiola nem tudja mit játszasson. Mindegyik csapatában eszközölt némi változtatást, de az Iniesta-Xavi-Messi trió nélkül ő elveszett.ziro4vr írta:Nem játszik jól, de vagy a padon ül, vagy nem a posztján játszik. Guardiola szépen megtöri a fejlődési ívét, és egy újabb eltékozolt tehetség lesz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 10., szombat 9:30
Én azért azokon túl is komoly problémákat láttam nála, mint hogy nem a posztján játszik. Lassú volt, körülményes, könnyen elnyomták. Igazából a City megint túl tolta a támadó vásárlást. Agüero, De Bruyne, Silva, Sterling, Nolito, Navas, Iheanacho, Jesus 3-4 posztra. Mondjuk szerintem sokkal inkább az a baj, hogy Guardiola nem tudja mit játszasson. Mindegyik csapatában eszközölt némi változtatást, de az Iniesta-Xavi-Messi trió nélkül ő elveszett.ziro4vr írta:Nem játszik jól, de vagy a padon ül, vagy nem a posztján játszik. Guardiola szépen megtöri a fejlődési ívét, és egy újabb eltékozolt tehetség lesz.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. december 9., péntek 22:34
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. december 9., péntek 22:32
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. december 9., péntek 16:39
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. december 9., péntek 16:33
Ő nem szélső, még ha be is járja az egész támadó harmadot. Csatár poszton is lesz tumultus mondjuk, bár szerintem Agüeronak meszelnek nyáron, de normális esetben Sané perceit nem befolyásolja Jesus. Bár lehet bedobja néha balszélsőnek, nem kizárt, de a kis brazil akkor a legjobb, ha szabadon mozoghat 9-esként. Rá amúgy nagyon kíváncsi leszek, de szerintem ez a szezonja abból fog csak állni, hogy szokja a PL ritmusát, kb annyit lesz földön, mint anno CR.Veidt írta:Es januárban meg jon Jezus is. Ezt a szelsovasarlast kicsit tultolta Guardiola.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. december 9., péntek 15:41
HozzászólásSzerző: mexes » 2016. december 9., péntek 15:31
Echte Gotze story lehet...ziro4vr írta:Nem játszik jól, de vagy a padon ül, vagy nem a posztján játszik. Guardiola szépen megtöri a fejlődési ívét, és egy újabb eltékozolt tehetség lesz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 8., csütörtök 14:41
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. december 8., csütörtök 13:24
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem