https://www.bernabeudigital.com/primer- ... rca-180016
HozzászólásSzerző: madridronie » 2018. április 11., szerda 11:54
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 11., szerda 11:52
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. április 11., szerda 11:30
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 11., szerda 11:21
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 11., szerda 11:18
Lélektani szempontból nem tenne jót nekünk ha most a münchen is kiesne.Gyakorlatilag kötelezővé válna a bl győzelem.Menjen ma tovább mind2 nagy,aztán a sorsoljanak,régóta vágyom már egy döntőre ellenük,és akkor is ha bennevan,hogy kikapunk vagy el se jutunk kijevbe.Legalább az esély legyen meg rá.wZoLee7 írta:Nagyot szólna még egy Bayern kiesés, nekünk a meccs elején meg kell mutatni, ki van otthon és ki fog tovább jutni
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 11., szerda 11:17
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. április 11., szerda 11:16
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. április 11., szerda 11:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 11., szerda 11:10
Őket nem, ők itt égetik magukat hétről hétresebydani írta:Nem kigyomláltad őket?Realista24 írta:Hol van az a sok user, aki triplázást emleget hetek/hónapok óta? És hogy mennyire szerencsétlen a Real Madrid, mert a Barca megint behúz mindent.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. április 11., szerda 11:09
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. április 11., szerda 11:06
Nem kigyomláltad őket?Realista24 írta:Hol van az a sok user, aki triplázást emleget hetek/hónapok óta? És hogy mennyire szerencsétlen a Real Madrid, mert a Barca megint behúz mindent.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 11., szerda 11:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 11., szerda 10:59
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 11., szerda 10:51
dögöjjek meg egy két ember annak örlne jobban ha a médiában üznegetnének egymásnak. ki nem szarja le. tehetséges. valami volt. nem tudjuk. nem is biztos hogy meg kell tudnunk. vagy az is lehet hogy egyezség van közöttük. mindegy. irány az elődöntő.Realista24 írta:Ennél nagyobb baj sose legyen Zidane munkájával.R. Carlos írta:
Természetesen Llorente azért ott van a keretben, Ceba meg véletlenül se megy![]()
![]()
Zúgnak ki az esélyesek, a bajnoki blama után ZZ összeszedte fejben a csapatot, de itt még mindig ezzel vagytok elfoglalva. Ideje lenne néha csendben maradni. Ha kiesünk, ha nem, nem Ceba hiánya miatt lesz.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 11., szerda 10:47
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. április 11., szerda 10:44
Meg sajnos ott tud lenni a hatalmas mellény is. Reméljük a legjobbakat, de előtte még este túl kell lenni egy kellemetlen randin az öreg hölggyel.ericco írta:A teher nelkuli jatekban nem vagyok biztos. A legjobb 4 kozott mar megcsap a donto szele, tul lehet azt gondolni egy-ketto, foleg tapasztalat nelkul. A mi oldalunkon pedig ott a hatalmas rutin.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. április 11., szerda 10:43
Aztán nehogy koppanj bástya... én legalábbis fosok a Juve-tól, hiába lett 3-0 nekünk. Ugyanúgy tudunk mi is 3-mat kapni, mint ahogy lőttünk 3-mat. Ramos nélkül hátul izgi lesz.BlancoMark írta:Ezt mar sokadjara latom leirva, de mikor hoztunk mi extra szar produkciot Barca kieses utan a BL-ben?___Samy___ írta:Én nem tudom mit vartok hétről hétre Ceballossal kapcsolatban. Teljesen nyilvánvaló, hogy ő idén nem lesz beépítve, ez által a kertben sem nagyon lesz, főleg egy Juventus elleni BL negyeddöntőben. Vele idén nem kell számolni, mintha nem is lenne. Aztán majd a nyáron meglátjuk mi lesz.
Egyébként meg nagy itt az öröm, hogy a Barca kiesett, de általaban ilyenkor szoktunk extra szar produkciót nyújtani mi is. Szóval csak ovatosan.Mert hogy nekem csak BL-gyozelmek remlenek az elozo evekbol.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 11., szerda 10:37
Ezt mar sokadjara latom leirva, de mikor hoztunk mi extra szar produkciot Barca kieses utan a BL-ben?___Samy___ írta:Én nem tudom mit vartok hétről hétre Ceballossal kapcsolatban. Teljesen nyilvánvaló, hogy ő idén nem lesz beépítve, ez által a kertben sem nagyon lesz, főleg egy Juventus elleni BL negyeddöntőben. Vele idén nem kell számolni, mintha nem is lenne. Aztán majd a nyáron meglátjuk mi lesz.
Egyébként meg nagy itt az öröm, hogy a Barca kiesett, de általaban ilyenkor szoktunk extra szar produkciót nyújtani mi is. Szóval csak ovatosan.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 11., szerda 10:34
Sokkal komplettebb és univerzálisabb a csapatunk, mint a Barcelonájé. Valahogy feleslegesnek érzem jelenleg az aggodalmat.___Samy___ írta:Én nem tudom mit vartok hétről hétre Ceballossal kapcsolatban. Teljesen nyilvánvaló, hogy ő idén nem lesz beépítve, ez által a kertben sem nagyon lesz, főleg egy Juventus elleni BL negyeddöntőben. Vele idén nem kell számolni, mintha nem is lenne. Aztán majd a nyáron meglátjuk mi lesz.
Egyébként meg nagy itt az öröm, hogy a Barca kiesett, de általaban ilyenkor szoktunk extra szar produkciót nyújtani mi is. Szóval csak ovatosan.
Jelenlévő fórumozók: 98 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem