Politika
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Politika
Ellenzék közben otthon kussban tervezgeti a kampánypénzt hogyan nyúlja le, tudva hogy 4 év múlva ugyanúgy ebből keresik kenyerüket.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Vajon lesz kovetkezmenye?flori írta: https://444.hu/tldr/2022/01/17/a-volner ... sWDMc7EzVk
Délelőtti olvasnivaló.![]()
Én is láttam dolgokat, de ez nagyon más szint.

thereisonly1ronaldo
- flori
https://444.hu/tldr/2022/01/17/a-volner ... sWDMc7EzVk
Délelőtti olvasnivaló.
Délelőtti olvasnivaló.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
szakmájában lehet, ezt nem vitatom.kierkegaard írta: Kásler amúgy a szakmájában egy eléggé elismert személy. Az meg, hogy sárgafogú..egy csomó orvos elhízott, láncdohányos.![]()
de ő már megnyilvánul és döntést hoz a magyar őstörténetről, történelemről, oktatásról, ki tudja még miről.
hobbitörténészként eldönti hogy mi legyen a tankönyvekben és tudományos berkekben.
Lásd mi történt a napokban/hetekben a témában.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
Kásler amúgy a szakmájában egy eléggé elismert személy. Az meg, hogy sárgafogú..egy csomó orvos elhízott, láncdohányos.
Most nem mondok helyet de pesten az egyik pszichiátrián a páciens előtt cigizik a doki a terápia során.
Nyilván Kásler akklimatizálódott a rendszerbe. A hatalom az hatalom.
Dolgoztam a Róbert magánkorházban, ott tudtam meg, hogy tényleg a magánegészségügy felé akarják vinni a dolgot. Mindenesetre szerintem csak így lehet megmenteni.

Most nem mondok helyet de pesten az egyik pszichiátrián a páciens előtt cigizik a doki a terápia során.
Nyilván Kásler akklimatizálódott a rendszerbe. A hatalom az hatalom.
Dolgoztam a Róbert magánkorházban, ott tudtam meg, hogy tényleg a magánegészségügy felé akarják vinni a dolgot. Mindenesetre szerintem csak így lehet megmenteni.
- csababarca
Én is így látom, csak nem "merik" kommunikálni, vagyis nem érdekük természetesen.sámat írta:
Feltételezem, hogy az állami oktatás ellehetetlenítése és a fizetős oktatás a célja kormányunknak, így majd nem kell rá költeni, hasonlóan az egészségügyhöz.
De ez lesz a vége, ha így haladnak a dolgok, amíg ilyen harácsoló sarlatánok vannak pozícióban mint sárgafogú Kásler, addig itt nincs is miről beszélni.
Feltételezem, hogy az állami oktatás ellehetetlenítése és a fizetős oktatás a célja kormányunknak, így majd nem kell rá költeni, hasonlóan az egészségügyhöz.csababarca írta: De, nálunk azóta is kopogtatnak a civil szervezetek, hogy a homoszexualitásról beszéljenek.
Soha. sehol.
Nálunk ez egy lufi, szándékos hergelés, amcsiknál elhiszem hogy valós probléma.
Most ki szól bele hogy én mit tanítok? Az állam. Nem a szülő.
Így ez rendben is van akkor.
Nevetséges amikor az a szöveg, hogy a szülő joga eldönteni mit tanítsanak a gyerekeknek.
Mivel ilyen nincs nálunk.
Kásler meg Vitya dönti el.
Egyébként 10 év és olyan lesz egy állami iskola itthon, mint amit a filmekben látunk az usaból.
Mondjuk már ma is nagyon sok az olyan.
De be fog dőlni az oktatási rendszer, hamarabb mint gondolnánk.
Nem véletlen jön létre egyre több alapítványi iskola, akik kivonják magukat az állami ámokfutás alól.
Akkor a portfoliosok hulyek.
Foleg hogy irjak h ujra matekot meg torit tanitanak majd, amikor az orderba konkretan ez van:
“ Political indoctrination has no place in our classrooms. The vast majority of learning in our schools involves imparting critical knowledge and skills in math, science, history, reading and other areas that should be non-controversial. Inherently divisive concepts, like Critical Race Theory and its progeny, instruct students to only view life through the lens of race and presumes that some students are consciously or unconsciously racist, sexist, or oppressive, and that other students are victims. This denies our students the opportunity to gain important facts, core knowledge, formulate their own opinions, and to think for themselves. Our children deserve far better from their education than to be told what to think.”
Arrol hogy a crt-nek helye van-e iskolakban beszelhetunk napestig, ugy sem jutunk dulore, szoval bele sem kezdek. De ez a felreforditas botranyos, es olyan narrativat teremt, ami nincs.
Bocsanat hogy picit vehemensebben irtam, hangulatkeltes triggerel.

Foleg hogy irjak h ujra matekot meg torit tanitanak majd, amikor az orderba konkretan ez van:
“ Political indoctrination has no place in our classrooms. The vast majority of learning in our schools involves imparting critical knowledge and skills in math, science, history, reading and other areas that should be non-controversial. Inherently divisive concepts, like Critical Race Theory and its progeny, instruct students to only view life through the lens of race and presumes that some students are consciously or unconsciously racist, sexist, or oppressive, and that other students are victims. This denies our students the opportunity to gain important facts, core knowledge, formulate their own opinions, and to think for themselves. Our children deserve far better from their education than to be told what to think.”
Arrol hogy a crt-nek helye van-e iskolakban beszelhetunk napestig, ugy sem jutunk dulore, szoval bele sem kezdek. De ez a felreforditas botranyos, es olyan narrativat teremt, ami nincs.
Bocsanat hogy picit vehemensebben irtam, hangulatkeltes triggerel.

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
a portfolio-rol másoltam be, az általad említett oldalakat nem szoktam olvasnigéza írta: Homoszexualitasrol szo sincs, gondolom origo vagy 888 vagy hasonlo minosegu idiota jobboldali “forras” forditotta le igy a critical race theoryt, hogy a fideszesek altal felt es rettegett nemletezo problemakra elorantsak a vasvillakat.
Amugy pontosan azt vezette be hogy nem lehet tanitani megoszto temakrol, konkretan a crt-t kiemelve, ami szinten egy nemletezo problema.
Pluszban eltorolte az ujabb hullam kozelem az allami dolgozok vakcina kotelezettseget, es az iskolakban valo kotelezo maszkviselest. Errol is irt a 888, vagy ezt valahogy kenyelmesebb kihagyni?

amúgy a critical race theory elég széles kört felölel, lásd itt
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
Homoszexualitasrol szo sincs, gondolom origo vagy 888 vagy hasonlo minosegu idiota jobboldali “forras” forditotta le igy a critical race theoryt, hogy a fideszesek altal felt es rettegett nemletezo problemakra elorantsak a vasvillakat.
Amugy pontosan azt vezette be hogy nem lehet tanitani megoszto temakrol, konkretan a crt-t kiemelve, ami szinten egy nemletezo problema.
Pluszban eltorolte az ujabb hullam kozelem az allami dolgozok vakcina kotelezettseget, es az iskolakban valo kotelezo maszkviselest. Errol is irt a 888, vagy ezt valahogy kenyelmesebb kihagyni?
- csababarca
De, nálunk azóta is kopogtatnak a civil szervezetek, hogy a homoszexualitásról beszéljenek.
Soha. sehol.
Nevetséges amikor az a szöveg, hogy a szülő joga eldönteni mit tanítsanak a gyerekeknek.
Egyébként 10 év és olyan lesz egy állami iskola itthon, mint amit a filmekben látunk az usaból.
Nem véletlen jön létre egyre több alapítványi iskola, akik kivonják magukat az állami ámokfutás alól.
Soha. sehol.
- El Sie7e
Nem ismerős valahonnan?
Szombaton egyébként beiktatták hivatalába Virginia állam új, republikánus párti kormányzóját, Glenn Youngkint. Beszédében az üzletemberből lett republikánus politikus a többi között azt hangoztatta, hogy az iskolákban - mint fogalmazott - "eltávolítják a tanórákról a politikát, és ismét matematikát, olvasást, történelmet tanítanak majd a gyermekeknek". Ezzel a kormányzó arra utalt, hogy Virginiában különösen éles vita bontakozott ki arról, hogy civilszervezetek tarthatnak-e órákat kiskorú diákoknak a homoszexualitásról. "A szülőknek joguk van beleszólni abba, mit tanítanak a gyermekeiknek az iskolában" - jelentette ki Glenn Youngkin.

Szombaton egyébként beiktatták hivatalába Virginia állam új, republikánus párti kormányzóját, Glenn Youngkint. Beszédében az üzletemberből lett republikánus politikus a többi között azt hangoztatta, hogy az iskolákban - mint fogalmazott - "eltávolítják a tanórákról a politikát, és ismét matematikát, olvasást, történelmet tanítanak majd a gyermekeknek". Ezzel a kormányzó arra utalt, hogy Virginiában különösen éles vita bontakozott ki arról, hogy civilszervezetek tarthatnak-e órákat kiskorú diákoknak a homoszexualitásról. "A szülőknek joguk van beleszólni abba, mit tanítanak a gyermekeiknek az iskolában" - jelentette ki Glenn Youngkin.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Erre van valami kutatási eredmény, hogy aki átesett, az "védettebb", mint aki oltva van? És akkor az oltott-átesett meg valami szuperextraprémium cucc?Puding írta:Erre gondoltam, közben megtaláltam az infót: "Mivel csak oltással lehet igazolványt szerezni, igazolt koronavírus-fertőzésen áteséssel nem, így azok is elvesztik a védettségi igazolványukat, akik ilyen módon jutottak hozzá." -> Tehát azok akik a legjobban védettek ez ellen a szar ellen, azok nem kapnak kártyát.El Sie7e írta:
2. oltás után 6 hónapig él, 3. oltás után jelenlegi állapot szerint nincs lejárati idő.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szavazzunk a szavazasrol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
Akkor ezek szerint a magyar kormány mellett a belga és a francia kormány is idióták gyülekezetePuding írta:Erre gondoltam, közben megtaláltam az infót: "Mivel csak oltással lehet igazolványt szerezni, igazolt koronavírus-fertőzésen áteséssel nem, így azok is elvesztik a védettségi igazolványukat, akik ilyen módon jutottak hozzá." -> Tehát azok akik a legjobban védettek ez ellen a szar ellen, azok nem kapnak kártyát.El Sie7e írta:
2. oltás után 6 hónapig él, 3. oltás után jelenlegi állapot szerint nincs lejárati idő.![]()

- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Erre gondoltam, közben megtaláltam az infót: "Mivel csak oltással lehet igazolványt szerezni, igazolt koronavírus-fertőzésen áteséssel nem, így azok is elvesztik a védettségi igazolványukat, akik ilyen módon jutottak hozzá." -> Tehát azok akik a legjobban védettek ez ellen a szar ellen, azok nem kapnak kártyát.El Sie7e írta:2. oltás után 6 hónapig él, 3. oltás után jelenlegi állapot szerint nincs lejárati idő.Puding írta:
Ellenanyag után jár még valami igazolvány x hónapra? Bár lehet egyszerűbb lesz a harmadikra elmenni. Csak ameddig nem megyek sehova télen, felesleges.![]()

"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- El Sie7e
És nem érint úgy 9,5 millió embert…tibi18 írta: A Magyar Kézilabda Szövetség döntése alapján U15 éves kor felett kötelező a védettség igazolása mérkőzésen. Ez érinti a játékosokat, az edzőket, a játékvezetőket, a mérkőzésen közreműködő valamennyi személyzetet. Tehát nem írható a versenyjegyzőkönyve olyan, aki nem rendelkezik valamilyen igazolással. Tudomásom szerint ezt a Magyar Kosárlabda Szövetség vezette be elsőként. Nálunk kézilabdásoknál ez egyébként szeptember 15. óta így van. Ha csak a két szövetséget nézem, nagyjából 200.000 embert érint. Ebben a mérkőzésre látogató nézők nincsenek benne.
Itt akik érdeklődtek h mire vonatkozik olyanra gondoltak nyilván ami a Kormány által van lefedve és nem ilyen olyan szövetségek egyesületek által

- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A Magyar Kézilabda Szövetség döntése alapján U15 éves kor felett kötelező a védettség igazolása mérkőzésen. Ez érinti a játékosokat, az edzőket, a játékvezetőket, a mérkőzésen közreműködő valamennyi személyzetet. Tehát nem írható a versenyjegyzőkönyve olyan, aki nem rendelkezik valamilyen igazolással. Tudomásom szerint ezt a Magyar Kosárlabda Szövetség vezette be elsőként. Nálunk kézilabdásoknál ez egyébként szeptember 15. óta így van. Ha csak a két szövetséget nézem, nagyjából 200.000 embert érint. Ebben a mérkőzésre látogató nézők nincsenek benne.
- kistari
- Kedvenc játékosaid: Figo, Zidane, Marcelo, Roberto Carlos
Kiküldik postán az újat. 1.oltás után nemsokkal lett új személyim, kb 10 nap múlva hozta is a postás az újat.
- El Sie7e
A jelenleg érvényes kormányrendelet szerint a sporteseményeken, az 500 főnél több vendéget fogadó, zenés-táncos rendezvényeken, koncerteken kell felmutatni a védettségit, valamint az egyéb rendezvényeken, ha zárt térben tartják azokat. Saját döntés alapján számos fürdőhely is elvárja a vendégeitől.tibi18 írta:Szinte semmihez? Bár így lenne.CS0ki írta:
Illetve aki a másodikat hát hónapon belül kapta. Azt se felejtsük el. De igazából nem nagyon számít itthon, mert szinte semmihez nem kell jelenleg.
csak mert már olyan sokan kérdeztétek