A szelsojatekot teljesen kioli, szelsovedok nyugdujasok, a fiatal szelsoket meg be sem teszi. De fogadjunk,h meg igy is behuzza az EB-t.

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 26., vasárnap 14:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 26., vasárnap 14:44
A Reale is az Atma ellen az utóbbi x évben. De amikor igazán kellett, meg lettek backodva...(apróbb túlzással)Remy írta:Most nézem, nagyon szar a mérlegünk a belgák ellen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 26., vasárnap 14:30
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. június 26., vasárnap 14:26
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 26., vasárnap 14:22
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 26., vasárnap 14:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 26., vasárnap 14:10
Néhány apróbb változtatással sokkal simulékonyabb lenne ez a válogatott. Azt nem tudom mit csinált volna az olaszok vagy spanyolok ellen Dösi?Hat ebbol igazan jol csak Kante meg Payet jatszott eddig, talan meg Sagna...jók ezek az edzok nah
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 26., vasárnap 14:07
Hat ebbol igazan jol csak Kante meg Payet jatszott eddig, talan meg Sagna...jók ezek az edzok nahRealista24 írta:#FRA XI vs. #IRL: Lloris; Sagna, Rami, Koscielny, Evra; Kante, Matuidi, Pogba; Payet, Griezmann, Giroud.
ALLEZ LES BLEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matu fiam csak ott van a gyalázatos teljesítmény ellenére, Evra is, meg a három kannéger ugye középen, ami eddig nem működött. Jól van, ggbbwp.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 26., vasárnap 14:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 26., vasárnap 14:01
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 26., vasárnap 13:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 26., vasárnap 13:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 26., vasárnap 13:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 26., vasárnap 13:11
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. június 26., vasárnap 12:44
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 26., vasárnap 11:40
Hazard azért pozitívan nyilatkozott. Bár akármennyire kedvelem, nem lepődnék meg, ha a pályán lenézne minket és beképzeltem tolná. Ami nem is lenne baj, mert ha oda tenné magát akkor nem nagyon tudnánk megállítani. Rohadt szorosan kell majd fogni végig, bárki lesz a jobb hátvéd, egy pillanatra sem szabad, hogy kikapcsoljon, mert ha elhúz a szélen, akkor nekünk lőttek.reeed_ati írta:Egyébként a nyilatkozatokból azt látom, hogy baromira lenéznek minket még mindig, ez csak jó lehet nekünk..
Némethnek is volt egy igen komoly lövése az osztrákok ellen, amit a kapus nem is tudom, h-h a 'csába tornázta ki. De alapból jól és kreatívan tolta. Dzudzsák meg pláne. Az osztrákok ellen annyira még nem, de az izlandiak ellen végig jól csinálta a befele húzásokat, csak 5 millió izlandi volt a 16oson belül, rendre bele léptek a lövésébe. A portugálok ellen meg ebből jött a 2. gólja. Teljesen rendben van ez így. Ha bal szélen van, akkor nem olyan veszélyes, mert mivel bal lábas, csak kifele tud megindulni, a beadásai meg az egy szem Szalaira nem lesznek valami hatásosak.Szerintem meg pont lófaszt nem tudtunk eddig a tükörszélsőzéssel. Dzsudzsák is sokkal hasznosabban tudta meghúzni a balszélen, tükörbe meg kb. csak a védekezést rakták oda mindketten. Németh meg teljesen veszélytelen onnét kapura.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 26., vasárnap 11:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 26., vasárnap 11:33
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. június 26., vasárnap 11:28
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 26., vasárnap 11:23
Fiola még mindig offos? Mondjuk amit utoljára láttam videót, ahol szálltak le a buszról, ott nagyon sántikált...Kerlon írta:Szerintem
-------------Király
Bese-Lang-Guzmics-Kádár
---------Nagy
Lov-Gera-Kleini-Dzsudzsi
---------Szalai
felállással kell megalázni a Belgákat.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem