Babinho írta:
Van minek örülni. Neki és a csapat felének. Zidane-nak. Akik BL elődöntőig és utolsó fordulós bajnoki döntőig vitték ezt a csapatot. Úgy egy tucatnyian. A keret másik fele helyett is. Azok helyett akik duzzogtak, akik csak pénz kerestek, akik nem dolgoztak, akik meghíztak, akiknek elég volt a múlt. Akik elvártak ahelyett, hogy adtak volna.
Nem sorolom fel a jobbik felét, számtalanszor megtettük. De mindközül kiemelkedik ez az általunk is már lenézett frencsmen...Óriási respect neki. Ők 10-12-en hatalmas idényt mentek, és számos olyan momentumot okoztak idén is, ami miatt szeretjük ezt a csapatot. A másik fele nem érdekel most.
Én nagyon élveztem a csapat ennek a felének a hihetetlen harcát
ÓRIÁSI LIKE barátom!!
Minden szavaddal egyetértek és uezt érzem én is. Minden szavadat osztom!
Ez a csapat, a “jövő csapata” amit építenek szerintem nagyon magy mellélövés sajnos.
De amit az “öregek” szívvel és tudással a qva sok km-el a lábukba leraktak Tonival, Modriccsal és Karim fantasztikus produkciójával, arra szavak nincsenek.
Komolyan mondom ma is, amit Karim letett. A hibája után is addig ment amíg eltett egy gólt, hiába csalta el a fasz bíró is, addig ment amig eltette.
Majd az öreg Modric addig ment amíg párszor mellé lőtte, de végül eltette.
És amikor látom ezt és látom a páva ViniJunit aki kurvára azt hiszi tud focizni, de nem. Majd a pofátlan Asensio és a pufi mindenféle értelemben jóllakott Hazard..komolyan annyira felszabtak, hogy szó nincs rá. Nagyrészt azért mert látom, hogy az “öregek”, akik tényleg beleszarhatnának mit tesznek és mit tettek egész évben.
Érted egy Toni Kroos akinek rottyon van a vitrin a begyűjtött kupáktól, mindehol teljesít, érted ő fut. Még a kis sokak által totál balfasznak nézett LV is..és akkor megnézet Asensiot, a dagit, meg ezt a szerencsétlen magát focistának gondoló Vinikét és akkor itt a jövőd!Itt a jövőd Real, ezek. A Real Madridom amit mindennél jobban imádok és mindig a minőséget képviselte.
Közben ezek az öregek Karimmal az élen vért hugyoznak, hogy életben tartsák a Realt.
Nagyon kemény évek várnak ránk hamarosan, ha valami nem változik, ahhoz meg nagy reform kell magy pénzzel, az meg max az olajosoknak való behajolással lehetséges.