Most így olvasva a többi hozzászólást, már nem vagyok annyira pesszimista a visszavágóval kapcsolatban.
Viszont ha találnak egy gólt... akkor vége. Azért otthon Zidane-nal eléggé ott voltunk eddig, igaz csak a hakni csapatok ellen.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 7., csütörtök 1:20
HozzászólásSzerző: madridronie » 2016. április 7., csütörtök 0:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 7., csütörtök 0:27
Egyiknél volt kontakt, a másiknál nem, vagyis igen, csak saját magát rúgta "tökön"mia san mia írta:Akárhogy nézem ezt a videót ez nálam les. Viszont Bale felrúgása ugyanannyira tizi volt mint amit a másik oldalon befújt. Vagy mindkettőt vagy egyiket sem... Amúgy pedig még semmi nincs veszve. Eza Wolfsburg idegenben szörnyű. Persze életük meccséért mennek majd oda stb, de simán képesek szétesni.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2016. április 7., csütörtök 0:25
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2016. április 7., csütörtök 0:14
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. április 6., szerda 23:48
Én inkább a meccs alakulásának tudom be ezt az eredményt: az első percben vezetést szerzünk, vagyis egymás után a második meccs, ahol a bíró nem ad meg egy érvényes gólt nekünk. Óriási Benzema ziccer. Majd egy nagyon 11-es gyanús szitu, amiből megint nem kapunk semmit, és végül egy óriási bírói tévedés, ahol ellenünk fújnak be egy tizenegyest. Ez betett a srácoknak mentálisan, az ellenfelet meg felhúzta, amit tetézett a második góljuk. Amúgy is védekezésre voltak berendezkedve, így minden a kezükre játszott.petiamadridista írta:1 meccs volt, egy gyengébb ellenféllel szemben.miért ne tehetne? az ő koncepciója bukik évről évre. évről évre megy ez a szánalmas szenvedés, küszködés, megalománia. 80 milla, 100 milla -- csak repkednek. aztán csapat meg nincs mögötte.
Danilókat hozni, uramatyám.
Daniloval is hozni kellett volna egy jó eredményt.
a játékosok beleszartak,vagy fáradtak voltak.. nem tudom.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2016. április 6., szerda 23:47
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. április 6., szerda 23:37
1 meccs volt, egy gyengébb ellenféllel szemben.miért ne tehetne? az ő koncepciója bukik évről évre. évről évre megy ez a szánalmas szenvedés, küszködés, megalománia. 80 milla, 100 milla -- csak repkednek. aztán csapat meg nincs mögötte.
Danilókat hozni, uramatyám.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. április 6., szerda 23:30
miért ne tehetne? az ő koncepciója bukik évről évre. évről évre megy ez a szánalmas szenvedés, küszködés, megalománia. 80 milla, 100 milla -- csak repkednek. aztán csapat meg nincs mögötte.petiamadridista írta:én sem bírom Perezt, de erről sztem most nem ő tehet.a magam részéről perezből végleg elegem van. (évek óta szajkózom mondjuk.)
sokkal gyengébb játékosokból áll a Wolfsburg.
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. április 6., szerda 23:27
Faust írta:Hogy lenézte mindenki ezt a Wolfsburgot.Közünk nem volt a meccshez...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. április 6., szerda 23:25
én sem bírom Perezt, de erről sztem most nem ő tehet.a magam részéről perezből végleg elegem van. (évek óta szajkózom mondjuk.)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 6., szerda 23:23
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 6., szerda 23:22
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 6., szerda 23:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 6., szerda 23:19
Akkor ne tedd Peti.petiamadridista írta:Na én is azt tippeltem volna.Egyébként legutóbb BL-ben - nem vicc - 2001-02-ben sikerült egy párharcot megfordítanunk az első vesztes mérkőzés után.
Most meg 0-2...
esélytelen ez már.
Kár is ezen agyalni.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. április 6., szerda 23:18
Na én is azt tippeltem volna.Egyébként legutóbb BL-ben - nem vicc - 2001-02-ben sikerült egy párharcot megfordítanunk az első vesztes mérkőzés után.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. április 6., szerda 23:14
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 6., szerda 23:11
teszler írta:Aki szerint szabályos volt a gólunk mondja már meg, hogy miért? CR felső teste a védő mögött volt, így les.
Viszont a Bale eset szerintem 11-es volt.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. április 6., szerda 23:11
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. április 6., szerda 23:08
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem