És ez a Benitez...nagyszerű meccs. Eszem, faszom megáll.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 3., vasárnap 22:37
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. január 3., vasárnap 22:37
De.MorataMartin írta:Te nem Rafa Benítez vagy?ateeemadrid írta:Legkevésbé sem Benitezen múlt a dolog, igazából abszolút elfogadhatóan játszottunk szerintem az eddigi meccsekhez képest. Igazából az a felesleges piros eléggé megnehízette a dolgunkat, azért kár volt nagyon.
De amúgy nem lett volna miről beszélni, ha reálisan alakulnak a dolgok 3-0al megyünk a félidőre.
Ismételten: a foci rákja a modern játékvezetés.
Hát ha nem ismered a játékszabályokat arról én nem tehetek. Casemirot mondjuk tényleg behozhatta volna, de megint csak a vak gyűlölet miatt varják sokan a nyakába a vereséget.1-0 után visszaálltunk örülhetünk inkább hogy nem 1-3al fordultunk.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 3., vasárnap 22:36
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. január 3., vasárnap 22:35
1-0 után visszaálltunk örülhetünk inkább hogy nem 1-3al fordultunk. Utána meg azt se tudta Benitez hol van... Emerhátrányra nem lép ... A vezetésre se lép. Ott volt 2 csere. Isco,James, Casemiro ...ateeemadrid írta:Legkevésbé sem Benitezen múlt a dolog, igazából abszolút elfogadhatóan játszottunk szerintem az eddigi meccsekhez képest. Igazából az a felesleges piros eléggé megnehízette a dolgunkat, azért kár volt nagyon.
De amúgy nem lett volna miről beszélni, ha reálisan alakulnak a dolgok 3-0al megyünk a félidőre.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. január 3., vasárnap 22:34
Te nem Rafa Benítez vagy?ateeemadrid írta:Legkevésbé sem Benitezen múlt a dolog, igazából abszolút elfogadhatóan játszottunk szerintem az eddigi meccsekhez képest. Igazából az a felesleges piros eléggé megnehízette a dolgunkat, azért kár volt nagyon.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. január 3., vasárnap 22:32
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 3., vasárnap 22:30
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. január 3., vasárnap 22:25
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. január 3., vasárnap 22:22
ferni írta:Nevetséges minősíthetetlen, teljesen tartásnélküli semmi a Real.
Ember végre azt hinné hogy emberhátrànyban gólt szerzünk (ami lehet les volt...) és vègre ez tényleg vmi és ez igen....
Rá 20 secre meg nyugodtan beszopunk egyet....
Borzalmas, siralmas.... Takarodjon Benitez.
Hányszor kelljen még buknia a Barcának hogy kihasználjuk bmeg??????
Nevetséges.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 3., vasárnap 22:22
HozzászólásSzerző: cart » 2016. január 3., vasárnap 22:21
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. január 3., vasárnap 22:20
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. január 3., vasárnap 22:16
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 31., csütörtök 12:58
Ha még nem is kezdő szint, de neki és Casemironak kéne tökéletesen rotálva játszani harmadik félként a Modric-Kroos páros mellett, Isconak/Jamesnek pedig Bale és Cé rotálásának kéne lenne, de ugye tudjuk, hogy a szent tehén az érinthetetlen (Ugyan így, hiába érkezik "rotálás" az MSN mögé, akkor jutna csak percekhez, ha valamelyik megsérül), így 4 ember jut egy posztra rotálásnál.ateeemadrid írta:Igazából Kova már most megütné a kezdő szintet, csak hát ugye ő nem sztár. De szvsz Jamesnél és Isconál is komplettebb játékos. Ha masszív, fasza kpt akarnánk akkor simán nyomatni kéne a Kova Modric Kroos 3-ast, így még talán a BBC lóf*sznyi védekezését is elbírná a csapat. Persze ebből nem lesz semmi sajnos.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. december 31., csütörtök 12:53
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 31., csütörtök 12:48
Igazából az a helyzet, hogy szerintem mind a 2 érdemli a perceket, mert Casemiro világklasszis szűrő lehet, de nekik egyszerre is a pályán kéne lenni, mert szerintem 2-3 év múlva mindenképp egymás mellett kell majd játszaniuk, ha Modric megkopik addig, szóval nem ártana, ha szoknák egymás társaságát.hehe írta: teljesen egyértelmű, hogy kovacsics > kázmér, de ugye benitez az edző...
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 31., csütörtök 12:45
teljesen egyértelmű, hogy kovacsics > kázmér, de ugye benitez az edző...MesQueUnClub írta:Én akkor sem támogatom Danilot Carvajal rovására. A spanyolban szerintem több van mint a Brazílban, Mert bár Danilot nagyon jól fel lehetne építeni, de ezt ne Caravajal rovására, ott van Kova is aki szerintem 2-3 év és bőven Modric pótlása lesz, de ehhez játszania kéne többet, Casemiro-t isten ments, hogy bántsam, de az ő percei felét kova érdemelte volna.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 31., csütörtök 12:43
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 31., csütörtök 12:17
Csak szerintem azért ennyire gyenge, mert túl sokat támad. Ha nem járna annyira fel és embert fogna, akkor javulna a védekezése. Nem rossz előre, de nem ér annyit, hogy miatta csússzon el az egész felállás. R24 linkelt képéről jutott eszembe amúgy. Igaz, hogy csak egy kiragadott kép, de látszik rajta, hogy túlságosan elől van és konkrétan Modirc a jobb hátvéd. Ezekből van túl sok.Ursus írta:Danilo védekezésben nagyon gyenge, sokszor egy szálló labdát alig bír kiszámítani. De a támadásokkal való felérést egyre jobban érzi, abban azért bőven megüti a szintet.
James meg Isco is elveszik az éterben. Szerintem ez 4-2-3-1 lenne, csak a tkp többet jár vissza. Így igazából hátul sincsenek, meg elöl sem. Legalább is főleg James játékán láttam az utóbbi meccseken, hogy ezért nincs annyit játékban, mint amennyit kéne. Kicsit összevisszaság lett ebből a sok "szabad" szerepkörből.Ursus írta:Igazából nekem most James a legnagyobb problémám mert nekem az jön le hogy abban a rendszerben amit szeretnénk játszani nincs helye egyszerűen ahogy sajnos Isconak sem. Most ahogy kiveszem a meccsek alapján Benitez valami hasonlót játszatna a csapattal amit Ancelotti azáltal, hogy szerencsére rá jött hogy Bale hasznavehetetlen középen a csatár mögött. ( milyen érdekes, hogy mióta kikerült szélre kezd lehozni értelmesebb meccseket..) Azt a 4-3-3 -mat próbáljuk játszani amivel BL-t nyert a csapat csak Di Maria szerepét James próbálja átvenni sajnos eredménytelenül mert a két játékos teljesen más erényeket villogtat. Di Maria akkor szinte box to boxban tolta, James erre képtelen, ő egyedül a 16-os környékén tud érvényesülni a kiosztott labdáival amik ülnek, de labda nélkül gyenge, nem ér vissza és könnyen átjátszható is.
HozzászólásSzerző: Ursus » 2015. december 31., csütörtök 12:06
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem