EURO 2024
Re: EURO 2024
Vicc.
5 méterről nem tudnak gólt fejelni az olaszok....
Azt emiatt nem fogunk továbbjutni... Komédia
5 méterről nem tudnak gólt fejelni az olaszok....
Azt emiatt nem fogunk továbbjutni... Komédia
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen, de annyira megerdemli az öreg is. De most már jöjjenek az olaszok..ateeemadrid írta:Azt tudjátok, hogy az olaszoknak kell szurkolni?ELSiete írta: Modric gooooool goooool, javitott!!!!!![]()

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon szeretem Lukitát, de magyar szempontból jobb lenne ha kiegyenlítenènek az olaszok...
Vicc ez az olasz válogatott. Már védekezni se tudnak rendesen.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2024. június 24., hétfő 22:17-kor.
- ateeemadrid
Azt tudjátok, hogy az olaszoknak kell szurkolni?ELSiete írta: Modric gooooool goooool, javitott!!!!!

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Bocsi mi, de ennek azert orulok.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én szeretem a horvátokat de ez nekünk nem a legideálisabb

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Modric annyira sosem lőtte jól a tizenegyeseket meglepő módon.
Viszont gólt lőni hébe hóba tud.
Viszont gólt lőni hébe hóba tud.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
akkor verjenek meg 2-ot, akkor mi lenne a rangsorolassal ?

-
Ki. De aztán jött a gól.Peti765 írta:Kihagyja megint vajon?ELSiete írta: Ez kéz, tizenegyes kell legyen a horvátoknak.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
De kijavítja!!!!ELSiete írta: Modric, istenem de szar tizenegyes....
-
Modric gooooool goooool, javitott!!!!!
-
Modric, istenem de szar tizenegyes....
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Kihagyja megint vajon?ELSiete írta: Ez kéz, tizenegyes kell legyen a horvátoknak.
-
Ez kéz, tizenegyes kell legyen a horvátoknak.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Tény régebb több klasszis játékos volt mint ma és közép csapatok is jobbak voltak. Emlékszem pl anno a SuperDeporban is milyen játékosok voltak vagy csak simán csatár poziban akadt vagy egy tucat klasszis játékos most meg alig akad egy pár.Anthony írta:100% hogy ez is benne van, de közben akkor is tele van középszerű játékosokkal egy csomó nagyobb válogatott.Professore írta:
Ezen már én is elgondolkodtam. Valószínű az is benne van hogy már nem töltünk annyi időt meccs nézéssel mint régebb amikor fiatalabbak voltunk. A haverokkal sem lógunk annyit és nem dumálunk annyit fociról meg másról. Aztán lehet tok baromság amit írok csak magamból indultam ki.
Ott vannak a spanyolok, Carvajalon kívül a többi mind kisebb név
Random példa , a 2006-os spanyol válogatott: Casillas, Puyol, Ramos, X. Alonso, Xavi, Iniesta, Fabregas, F. Torres.
Vagy 1996 (Rault néztem, kb ebben az évben kezdett): Canizares, Hierro, Luis Enrique, Guardiola, stb.
Úgy is nézhetjük hogy mázlink van mert régebb a foci is jobb volt. Szia Hehe

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
100% hogy ez is benne van, de közben akkor is tele van középszerű játékosokkal egy csomó nagyobb válogatott.Professore írta:Ezen már én is elgondolkodtam. Valószínű az is benne van hogy már nem töltünk annyi időt meccs nézéssel mint régebb amikor fiatalabbak voltunk. A haverokkal sem lógunk annyit és nem dumálunk annyit fociról meg másról. Aztán lehet tok baromság amit írok csak magamból indultam kiAnthony írta: Nagyon sokkoló ez az EB számomra, nézem a nagyobb csapatokat, mint Németország, Spanyolország, Olaszország, Hollandia, stb. és a fél kezdőt nem ismerem. 41 éves vagyok, emlékszem a 90-es VB-re, de ilyent eddig sosem tapasztaltam.
Kik ezek te?.
Ott vannak a spanyolok, Carvajalon kívül a többi mind kisebb név
Random példa , a 2006-os spanyol válogatott: Casillas, Puyol, Ramos, X. Alonso, Xavi, Iniesta, Fabregas, F. Torres.
Vagy 1996 (Rault néztem, kb ebben az évben kezdett): Canizares, Hierro, Luis Enrique, Guardiola, stb.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ezt értem, csak a kezezésnél pl. sokszor előjön a "szabályok egyértelműek, a kéz az kéz" magyarázat. Érdekes itt a fekete-fehér vonal él, holott kurva gáz hogy egy sokszor egy ártalmatlan szituban hozzáér a keze a védőnek és tizi.CS0ki írta:miro. írta:
Nekiment mert beallt ele,tehat 11-es..
A gyerek letopogott,orban meg hatulrol belefutott.
Megvolt a kontakt is,meghozza hatulrol.
Az hogy a gyerek miert nem rugta el,tok masodlagos.
Szerintem épp ez az, hogy nem állt be elé. Csak a bal lábát tette ki oldalra. 0:16-nál:
https://x.com/Ryzo733/status/1804988740349329681/
Nálam ezért nem tizi ez.
És mégis hogy teszel rendbe ehhez hasonló eseteket, miilyen objektíven egyértelműen megítélhető tényezők vannak itt? Iránymutatásokat lehet megadni, de onnantól kezdve ez szubjektív dolog marad, ezt el kell fogadni, mert nem lehet rá egyértelmű szabályokat hozni.Ezek az esetek is jól mutatják mennyire szarul vannak elbírálva a tizenhatoson belüli szabálytalanságok, legyen szó kezezésről, kontakt keresésről, vagy olyan szitukról amikor a szabálytalanság egyértelmű de a támadó félnek ~ 0% esélye van abban a szituban gólszerzésre.
Lenne mit rendbe rakni.....
Nem kell egyértelmű szabály, elég lenne a józan paraszti eszünket használni.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
csak a labaval lep be ele, nem a testevel fedezi... elotte van a labda de nem is arra figyel hanem hogy hogyan tud belepni a vedo ele, mezonyben az ilyet siman lefujjak gancsolasnak, meterekre vt tole a labda de nem futott meg se probalta megjatszani csak belepett orban ele a mezhuzasrol meg ne is beszeljunk...Halfkey írta: Carlos, ha már indoklást kértél, azért tizi mert nincs a futballban olyan szabály hogy ki változtat irányt és ki nem. A védő nekiszaladt a labdát birtokló, gólhelyzetben lévő támadónak és elsodorja. A nagy belépés Orbán elé az az, hogy fedezi a testével a labdát, ezzel mi a probléma?
Azt elfogadom hogy van aki szerint megengedőbb szabályok kellenek, és jobban engedni a kontaktot. De ezt ma 10-ből 9 meccsen konzekvensen a jelenlegi szabályok alapján lefújják, mezőnyben meg kivétel nélkül. Ehhez viszonyítok - nem ahhoz hogy szerintem milyennek kellene lennie a focinak.
(kosarlabdabol hozott pelda: ez olyan mint amikor harden dobas utan direkt raesik a vedore es a faltot reklamalja...)