Én azt mondom, hogy egyelőre örüljünk az eredménynek és annak, hogy néha egész pofás támadásokat vezettünk.
De még nagyon sok meló lesz, mire összeáll a védekezésünk és újra gördülékenyen megy majd a labdajáratás.
Azt, meg hogy Isco és James súlytalan lenne, még korai megítélni, egyrészt Isco fél éve nem játszott a helyén, meccsek óta jegelve volt, nem csinálja meg azokat a dolgokat, amiket mondjuk ideigazolásakor, önbizalomtól duzzadva simán megcsinált, másrészt James meg nincs még olyan formában mint volt a sérülése előtt.
Ha tavasszal is csak ennyit fognak nyújtani, amit totál kizártnak tartok, akkor tényleg adom, hogy kevesek ide.
Modric nagyon tetszett, hiányzott már ez a Luka nagyon.
Kroost sokan írták, hogy jó volt, én valahogy őt érzem kevésnek mostanában, se támadásban, se védekezésben nem emelkedik ki, pedig ő aztán játszik folyamatosan. Én pl. az ő helyére tudnék elképzelni egy melósabb arcot, de olyat aki támadásban is ott van, ha úgy adódik, Kova?

.
Modric------------Kova
-------Isco/James
3-ast meglesném azért, amúgy is jó lenne nem kifacsarni a középpályánkat, szóval lehet variálni.
Bale annyira nem lepett meg, mert már Beniteznél is jó formában volt, reméljük kitart ez a lendület tavaszra is.