Nem tudom,kérdezzük meg Neymart.Pipita írta:Hogy kerül földre és miért viszi el mentő hordágyon azt, akit csak feltartanak?

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. december 17., hétfő 19:02
Nem tudom,kérdezzük meg Neymart.Pipita írta:Hogy kerül földre és miért viszi el mentő hordágyon azt, akit csak feltartanak?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. december 17., hétfő 18:57
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. december 17., hétfő 18:50
Beletolják az arcukba a kamerát, mert a megfelelő embereket nem merik eléjük állítani. Végre csinál valami hasznosat az ellenzék.dzsi91 írta:Nem szoktam erőltetni a politizálást szerintem mind egy kutya de bazdmeg,nekiszalad az ajtónak meg üvölti a kamerázó ember,hogy 5en verik varjú lászlót azt szerencsétlen biztonsági őrök csak feltartják mert ezt kapták parancsba.beletolják a rendőrök meg a biztonsági őrök képébe a liveot úgy,hogy egy ország nézi...Szánalmas az ellenzék és a fidesz is.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. december 17., hétfő 18:48
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. december 17., hétfő 18:42
HozzászólásSzerző: füst » 2018. december 17., hétfő 18:27
http://makronom.mandiner.hu/cikk/201811 ... roblemakrashoota írta:Arra akartam kilyukadni, hogy ez a "stabil" magyar gazdaság és "növekedés" mennyiben köszönhető inkább a gazdasági környezetnek és az ömlő EU-s pénzeknek, mintsem a zseniális Fidesz gazdaságpolitikának.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. december 17., hétfő 18:26
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. december 17., hétfő 18:16
Hat aki nem echo tvn meg mtvan meg magyar idokon szocializalodik, annak szerintem egyertelmu.shoota írta:Arra akartam kilyukadni, hogy ez a "stabil" magyar gazdaság és "növekedés" mennyiben köszönhető inkább a gazdasági környezetnek és az ömlő EU-s pénzeknek, mintsem a zseniális Fidesz gazdaságpolitikának.
HozzászólásSzerző: shoota » 2018. december 17., hétfő 18:15
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. december 17., hétfő 18:08
Volt lehetoseguk, egyszer le lettek valtva, masodjara meg minimum rezgett a lec, valasztasi csalasrol is pusmogtak, persze ki tudja, mi belole az igaz. Harmadjara is repultek volna, ha Fleto nem mossa fel a padlot a szabadsagharcossal elo adasban.shoota írta:Mondjuk ez már sohasem fog kiderülni, és tudom, "mi lett volna ha", de azért megnéztem volna szívesen, hogy a Fidesz mit kezdett volna a világválság idején, illetve abban az időszakban az országgal. És, hogy az MSZP mit kezdett volna egy gazdaságilag viszonylag stabil időszakban, illetve ennyi EU-s támogatással.Faust írta:Azert ez is netto baromsag, akarmennyire is gyulolom ezeket a tetveket (mert nincs rajuk jobb szo), egy dolog kulonbozteti meg oket a szociktol, hogy ok kepesek kormanyozni az orszagot.
HozzászólásSzerző: shoota » 2018. december 17., hétfő 18:05
Mondjuk ez már sohasem fog kiderülni, és tudom, "mi lett volna ha", de azért megnéztem volna szívesen, hogy a Fidesz mit kezdett volna a világválság idején, illetve abban az időszakban az országgal. És, hogy az MSZP mit kezdett volna egy gazdaságilag viszonylag stabil időszakban, illetve ennyi EU-s támogatással.Faust írta:Azert ez is netto baromsag, akarmennyire is gyulolom ezeket a tetveket (mert nincs rajuk jobb szo), egy dolog kulonbozteti meg oket a szociktol, hogy ok kepesek kormanyozni az orszagot.
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. december 17., hétfő 17:50
Azert ez is netto baromsag, akarmennyire is gyulolom ezeket a tetveket (mert nincs rajuk jobb szo), egy dolog kulonbozteti meg oket a szociktol, hogy ok kepesek kormanyozni az orszagot. Eleg sok jo dontesuk volt az elmult evekben, bar hozzatennem, rengeteg csak amiatt, hogy a haverok jol jarjanak - de ez mas orszagokban sincs maskepp.BBeno írta:nekem osszesen 1 jo dontesuk jut eszembe.
nem lehet cigizni kocsmakban.
vege.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 17., hétfő 17:09
Kerítés.BBeno írta:nekem osszesen 1 jo dontesuk jut eszembe.
nem lehet cigizni kocsmakban.
vege.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. december 17., hétfő 16:54
CS0ki írta: Ez nagyjából olyan egybites gondolkodás, mint a fidesz féle sorosozás, migránsozás.
Ez az egyik, amit utálok a politikában, hogy muszáj fekete-fehéren látni a dolgot. Amit a másik mond vagy csinál, az csak hülyeség lehet, elvből nem szavazunk meg semmit a másik oldalról, tökmindegy, hogy egyetértünk vele vagy nem. Csodálom, hogy nem venezuela szintjén vagyunk, mert bárki van kormányon, mindig azt hallom, hogy éppen teszik tönkre az országot.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. december 17., hétfő 16:47
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. december 17., hétfő 16:41
CS0ki írta:Ez nagyjából olyan egybites gondolkodás, mint a fidesz féle sorosozás, migránsozás.Nincs semmi féle emntség erre a kormányra. Semmi jót nemtudnak felmutatni. Csak süllyesztik az országot évről évre.
Ez az egyik, amit utálok a politikában, hogy muszáj fekete-fehéren látni a dolgot. Amit a másik mond vagy csinál, az csak hülyeség lehet, elvből nem szavazunk meg semmit a másik oldalról, tökmindegy, hogy egyetértünk vele vagy nem. Csodálom, hogy nem venezuela szintjén vagyunk, mert bárki van kormányon, mindig azt hallom, hogy éppen teszik tönkre az országot.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. december 17., hétfő 16:38
Ez nagyjából olyan egybites gondolkodás, mint a fidesz féle sorosozás, migránsozás.Nincs semmi féle emntség erre a kormányra. Semmi jót nemtudnak felmutatni. Csak süllyesztik az országot évről évre.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. december 17., hétfő 16:31
HozzászólásSzerző: géza » 2018. december 17., hétfő 15:56
Én sem vagyok az ellenzék, mint kollektív csoportosulás legnagyobb híve, de azért nézzük már meg a dolgokat.ateeemadrid írta:mindig dilemmában vagyok hogy a kormány vagy az ellenzék a szánalmasabb
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. december 17., hétfő 14:26
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem