Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Sané lassan beindul azért, korai volt leírni, fél év kellett, hogy hozzászokjon a közeghez. Silva meg De Bruyne szépen tömhetik majd labdával.
Klopp meg nem értem miért nem vesz két védőt meg egy kapust. Folyton középpályásról meg támadóról cikkeznek, közben a védelmük bohóc szinten van.
Klopp meg nem értem miért nem vesz két védőt meg egy kapust. Folyton középpályásról meg támadóról cikkeznek, közben a védelmük bohóc szinten van.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Spurs is adja.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Bitte danke, ahogy Csoki mondaná.Realista24 írta:Mert Mourinho logikajaval ez a gól meg sem történt.

Szíve joga, azt csinálni amit akar. Csak na...de ezzel sem mondtál semmi újat. ilyen volt és ilyen is marad. ha ennyire burkoltan kell bíróznia akkor így fog. nem fogja abbahagyni a bírózást. ha az ő csapatának kedvez a bírói hiba akkor nem is hozza szóba , ha ellene akkor meg bírózik. ez van. a stílus marad. ez tette ennyire megosztóvá őt. de ezt imádja
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
de ezzel sem mondtál semmi újat. ilyen volt és ilyen is marad. ha ennyire burkoltan kell bíróznia akkor így fog. nem fogja abbahagyni a bírózást. ha az ő csapatának kedvez a bírói hiba akkor nem is hozza szóba , ha ellene akkor meg bírózik. ez van. a stílus marad. ez tette ennyire megosztóvá őt. de ezt imádjaM1Ö írta:Csak a magam nevében tudom írni, de én nem várom el. De nevetségessé teszi magát. Hány és hány edző panaszkodhatna minden egyes meccsen? De hál' Istennek nem ez a jellemző. Ő mégis folyamatosan nyomja, nem is akármilyen stílusban. Ez a "maradt a veretlenségünk, mert nem láttam az első gólt" szöveg is van akinek jó pofa. Nekem meg k***a gáz ez a pöchendi, flegma, leereszkedő stílus.BBeno írta:nem vágom miért várjátok hogy José megváltozzon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
BBeno írta:a gól megtörtént. nincs ha. les volt. nagy gól volt. arról lehet csak beszélni hogy érvényes gól volt vagy nem. arról nem érdemes hogy szép gól volt-e mert egyértelmű az volt.
** értettem hogy mire célzol csak azt nem értem miért ne ájulhatnának el egy szép góltól attól még hogy les volt. mariano gólját is mindenki dícsérte közben lesen volt. ott is szép volt ahogy lefedezte a labdát és a védő taszajtásának ellenére bevágta mint ló a lónak. tök mindegy a szememben hogy les volt-e, mert az a gól is szép volt.
Mert Mourinho logikajaval ez a gól meg sem történt. Mondjuk en valóban nem láttam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Csak a magam nevében tudom írni, de én nem várom el. De nevetségessé teszi magát. Hány és hány edző panaszkodhatna minden egyes meccsen? De hál' Istennek nem ez a jellemző. Ő mégis folyamatosan nyomja, nem is akármilyen stílusban. Ez a "maradt a veretlenségünk, mert nem láttam az első gólt" szöveg is van akinek jó pofa. Nekem meg k***a gáz ez a pöchendi, flegma, leereszkedő stílus.BBeno írta:nem vágom miért várjátok hogy José megváltozzon.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez olyan hogy Griezmann is lazán átemelte a kapust majdnem Sándor szögből csak hát lesen volt... Ha nincs akkor a forduló gólja. De hát volt.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ja azt hittem lefújták lesnek, nem láttam a meccset a kommentek alapján meg azt vettem ki, akkor nem szóltam.BBeno írta: ezt most mire írod? miki gólját megadták.

Mondjuk ha már skorpió lövés, szerintem Zsiru gólja veri ezt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2017. január 28., szombat 16:25-kor.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
ezt most mire írod? miki gólját megadták.MesQueUnClub írta:Gól az amit megadnak, ha nem adják meg nem lehet gólnak nevezni, max szép lövésnek.
nem vágom miért várjátok hogy José megváltozzon. világ életében ilyen volt és ti még 13 év elteltével is arra vártok hogy majd beismerje hibáit és meglássa a saját szemében a deszkát.

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Gól az amit megadnak, ha nem adják meg nem lehet gólnak nevezni, max szép lövésnek.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- M1Ö
Ezt majd magyarázd el Mou komádnak is, ha majd az ő kárára tévednek így, hogy ne flegmázzon, hogy nem látta a gólt, hanem ismerje el.BBeno írta:a gól megtörtént. nincs ha. les volt. nagy gól volt. arról lehet csak beszélni hogy érvényes gól volt vagy nem. arról nem érdemes hogy szép gól volt-e mert egyértelmű az volt.

látjátok, így gondolkozik egy true Jose fan. Pont olyn vak és következetlen vagy, mint a példaképed. Kinevettétek magatokat.BBeno írta:a gól megtörtént. nincs ha. les volt. nagy gól volt. arról lehet csak beszélni hogy érvényes gól volt vagy nem. arról nem érdemes hogy szép gól volt-e mert egyértelmű az volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
a gól megtörtént. nincs ha. les volt. nagy gól volt. arról lehet csak beszélni hogy érvényes gól volt vagy nem. arról nem érdemes hogy szép gól volt-e mert egyértelmű az volt.
** értettem hogy mire célzol csak azt nem értem miért ne ájulhatnának el egy szép góltól attól még hogy les volt. mariano gólját is mindenki dícsérte közben lesen volt. ott is szép volt ahogy lefedezte a labdát és a védő taszajtásának ellenére bevágta mint ló a lónak. tök mindegy a szememben hogy les volt-e, mert az a gól is szép volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2017. január 28., szombat 16:15-kor.
- M1Ö
De, nagy gól volt. Csak ha nincs méteres lesen, akkor nem tudta volna megcsinálni. De nem is ez volt a lényeg. Hanem az, hogy más szabálytalan gólját észre veszi/veszik, ha meg saját játékosuk szerzik, akkor meg csak az marad meg, hogy te jó Isten mekkora gól. Remélem 2 nevetés közt fel is fogod, hogy mire céloztam...BBeno írta:miért attól még nem volt óriási gól?

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De, óriási gól volt jogosulatlan előnyből szerezve. Ha nem lett volna les, akkor valószínű nem szerez ilyen gólt. Okos fiú vagy te, gondolkodj néha.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
miért attól még nem volt óriási gól?
ha megadják, ha nem, nagy gól volt.
Ronci gólja is óriási volt mikor az egész spanyol válogatottat butította. les címén elvették meg nani ostobasága miatt aztán kiderül hogy nem hogy les nem volt de még nani a gólvonal után ért hozzá tehát szabályos is volt a gól. attól még óriási volt az is.

Ronci gólja is óriási volt mikor az egész spanyol válogatottat butította. les címén elvették meg nani ostobasága miatt aztán kiderül hogy nem hogy les nem volt de még nani a gólvonal után ért hozzá tehát szabályos is volt a gól. attól még óriási volt az is.
- M1Ö
Mkhitaryan "skorpió" góljáról nem is beszélve... El volt ájulva mindeki tőle, hogy mekkora gól. Az már mellékes, hogy méteres lesről lőtte.Realista24 írta:Bezzeg Zlatan lesgólját látta korábban

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Eddig is lehetett tudni, hogy bírózik, "burkoltan", azt hittem előástál valami más okosságot.BBeno írta:sporika befújta a tizit a semmire. ezért "nem látta" azt a gólt.Referee Jon Moss arguably made an error when he awarded Hull a penalty that Tom Huddlestone converted on 35 minutes after Marcos Rojo apparently fouled Harry Maguire from a corner when there was little contact
Bezzeg Zlatan lesgólját látta korábban

Következetes, mint mindig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Neked meg nekem. De másik 8 embernél az. Mert ahogy írod, meg van a hype-ja.Szóval Klopp messze sem sztáredző
LEGIO PATRIA NOSTRA