Az lett volna sportszerűtlen, ha újrarugatja. Braziloknak szabad, de az ellefelüknek nem?Anyaka írta:Ha sportszerűtlennek ítéli meg a bíró, akkor lefújhatja. Többek között Ronaldonak is fújtak vissza ilyenért.Fast Fox írta: meglehet torpanni, egy időben még a lövőcsel is szabályos volt...

VB - 2014
Re: VB - 2014
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
leállhatsz ezzel. Csak magának köszönheti hogy senki nem veszi komolyan.hehe írta:neymart kórházba vitték, biztos még most is szimulál, mert azt hiszi még tart a meccs.
(sztem vége a vébéjének.)
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
egyrészt a brazil meg német fikázásért ugyanúgy mehetne ilyen alapon valami. a klozettel, meg a senkiházi, falábú nímanddal érdekes módon senkinek sincs gondja. a gerincen baszott neymart is csak a karma érte utol ugyebár.Toti írta:amugy mik ezek a szovegek, h divatkolumbia szopjon, meg ilyenek. azert ilyenert sztem mehetne vmi.
miert baj az, h volt egy csapat amelyik jol jatszott, szimpatikusan, tenyleg a tamadofocit eroltettek es nem az alibit. hany golt is lottek az elozo 4 meccsen? nem ertem miert baj, h voltak akik szurkoltak nekik - koztuk en is - de legalabbis orultek volna ha tovabbmennek.
másrészt kolumbia valóban szimpatikus, jó focit tolt, de pl. ma volt olyan érzésem, hogy a drukkolás nem csak hámeszék mellett szólt, hanem neymarék (vagy hehe) ellen...fura, ezt is megértem, hogy a brazilok kerülnek a közutálatnak örvendő német státuszba.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
mész innen.De hát ott van Khedira.

de igen, nyilván ő egy olyan meghatározó személyisége madridista éveimnek, ami egyértelműen odaláncol innentől kezdve a németekhez.

... amúgy Kroos is ott van.

Egyetértek. Szerintem is van esélye kitörni. Ha nem viszi el a VB utáni hév és megmarad olyan alázatosnak, mint amilyen most, akkor komoly ívben mehet fölfelé a karrierje. Én drukkolok neki, nagyon szimpatikus játékos!Ez a Rodriguez nagyon jó focista. Ma is kiemelkedett
Ha most egy ideig sztárolva lesz, akkor az jogos. 5ből 5 jó meccs nagyon ritka egy VBn
But he is a good boy...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
neymart kórházba vitték, biztos még most is szimulál, mert azt hiszi még tart a meccs.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2014. július 5., szombat 0:27-kor.

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ha sportszerűtlennek ítéli meg a bíró, akkor lefújhatja. Többek között Ronaldonak is fújtak vissza ilyenért.Fast Fox írta: meglehet torpanni, egy időben még a lövőcsel is szabályos volt...
Ez a Rodriguez nagyon jó focista. Ma is kiemelkedett
Ha most egy ideig sztárolva lesz, akkor az jogos. 5ből 5 jó meccs nagyon ritka egy VBn
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
De hát ott van Khedira.primrose írta:Jó meccs volt, sajnálom kolumbiát, de úgy látszik, hogy vannak olyan csapatok, akik sosem fogják átlépni az árnyékukat. Megérdemelt a brazil győzelem, noha nem lennék büszke a 30 akárhány szabálytalanságukra. Azt is észrevettem, hogy a legtöbb kétes szituációt a brazilok javára fújta a spori, akinek jóval több sárga lappal kellett volna megtörnie a szabálytalankodni akarókat. James gyereket sajnáltam, ha megkapta a labdát, egyből eltudott menni egy, vagy több játékos mellett. Kár, hogy a kolumbiaiak baromi pontatlanok voltak, szóval evégett Jameshez sem sok labda jutott el. Nem tudom, hogy mi lesz a gyerekből, de tényleg van benne potenciál, le a kalappal előtte, ma egyedül ő volt használható ebből a válogatottból. Az a gyerek meg ne igen utazzon vissza Kolumbiába, aki az első gólnál lemaradt T. Silváról. Most komolyan mit gondolt ez, hogy állva kell várni egy pontrúgást?Szégyen. De Cuadrado is kiteheti az ablakába a nagy semmit. Ha meg ez lenne a "zseniális" brazil foci, hát legyen, de nem tudok ennek drukkolni, mert ez már nyomokban sem emlékeztet a régi válogatottra... Német - Brazil... fincsi lesz, de azt hiszem teljesen mindegy, hogy ki megy tovább, egyiket sem csípem, de Marcelo miatt lehet inkább a brazilokat fogom preferálni.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Jó meccs volt, sajnálom kolumbiát, de úgy látszik, hogy vannak olyan csapatok, akik sosem fogják átlépni az árnyékukat. Megérdemelt a brazil győzelem, noha nem lennék büszke a 30 akárhány szabálytalanságukra. Azt is észrevettem, hogy a legtöbb kétes szituációt a brazilok javára fújta a spori, akinek jóval több sárga lappal kellett volna megtörnie a szabálytalankodni akarókat. James gyereket sajnáltam, ha megkapta a labdát, egyből eltudott menni egy, vagy több játékos mellett. Kár, hogy a kolumbiaiak baromi pontatlanok voltak, szóval evégett Jameshez sem sok labda jutott el. Nem tudom, hogy mi lesz a gyerekből, de tényleg van benne potenciál, le a kalappal előtte, ma egyedül ő volt használható ebből a válogatottból. Az a gyerek meg ne igen utazzon vissza Kolumbiába, aki az első gólnál lemaradt T. Silváról. Most komolyan mit gondolt ez, hogy állva kell várni egy pontrúgást?
Szégyen. De Cuadrado is kiteheti az ablakába a nagy semmit. Ha meg ez lenne a "zseniális" brazil foci, hát legyen, de nem tudok ennek drukkolni, mert ez már nyomokban sem emlékeztet a régi válogatottra... Német - Brazil... fincsi lesz, de azt hiszem teljesen mindegy, hogy ki megy tovább, egyiket sem csípem, de Marcelo miatt lehet inkább a brazilokat fogom preferálni.

But he is a good boy...
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Akkor hajrá Costa Rica.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realfan91 2014. július 5., szombat 0:18-kor.
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Hát akkor két középhátvéd két rögzített szituációból jól kiejtette az egyetlen csapatot, ami futballra emlékeztető teljesítménnyel rukkolt elő. De jó!
Sportfilozófia: Roger Federer
jó nálam a szögletgól nem akciógól, de ezen nem veszünk összetorjack írta:kolumbiánál többet.ja mert a brazilok olyan sok akció gólt lőttek...
ne legyen kérdés, hogy a jobb jutott tovább. aztán majd a még jobb ellen majd bukják az elődöntőt
meglehet torpanni, egy időben még a lövőcsel is szabályos volt...Anyaka írta:Azért a fiatal Cristiano imitátor ez a Hámesz lőtt egy érvénytelen 11-est, mert megtorpant, de nem merték visszafújni. Ki tudja hány kiló lehetett rajta.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
dehogy baj, egyszerűen nem kell figyelembe venni ezeket a fasságokatToti írta:miert baj az, h volt egy csapat amelyik jol jatszott

amugy mik ezek a szovegek, h divatkolumbia szopjon, meg ilyenek. azert ilyenert sztem mehetne vmi.
miert baj az, h volt egy csapat amelyik jol jatszott, szimpatikusan, tenyleg a tamadofocit eroltettek es nem az alibit. hany golt is lottek az elozo 4 meccsen? nem ertem miert baj, h voltak akik szurkoltak nekik - koztuk en is - de legalabbis orultek volna ha tovabbmennek.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Azért a fiatal Cristiano imitátor ez a Hámesz lőtt egy érvénytelen 11-est, mert megtorpant, de nem merték visszafújni. Ki tudja hány kiló lehetett rajta.

Amennyi támadás megakadt Cuadradon, nem is csoda, hogy nem tudott helyzeteket kialakítani Kolumbia...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
henrique, hernanes, fred, oscar egyszerre a pályán, ez is új csúcs asszem
Titi Silva nem lesz az nagy gond náluk, Neymar még nagyobb lehet..bár nem hoz sokat a kieséses szakaszban, de nélküle aztán tényleg egy full átlag csapat lenne egy jobb védelemmel

Titi Silva nem lesz az nagy gond náluk, Neymar még nagyobb lehet..bár nem hoz sokat a kieséses szakaszban, de nélküle aztán tényleg egy full átlag csapat lenne egy jobb védelemmel
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
kolumbiánál többet.ja mert a brazilok olyan sok akció gólt lőttek...
ne legyen kérdés, hogy a jobb jutott tovább. aztán majd a még jobb ellen majd bukják az elődöntőt

+1Buitre írta:az elsőben egyértelműen jobbak voltak a brazilok, jogosan vezettek, még ha egy makkolt góllal is, de a másodikat végigalibizték, Kolumbia megérdemelte volna a hosszabbítást.
Már már mennyei megyei volt a b@zd előre fuss utána játékkal
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Félidőben is mondtam, azt a tempót nem lehet bírni végig. Persze tudjuk, minden más csapat rohant volna ellenfél térfelén letámadós focival 90+5 percet

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. július 4., péntek 23:57-kor.