Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Kinek fordítsak?

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hogy mi van?_Bushido_ írta: Újra csak kijátszani a rendszert....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Újra csak kijátszani a rendszert....
Barca had an agreement with Javier Tebas about registering Dani Olmo and returning to the 1/1 rule, if the contract with Nike was signed.
Suddenly, La Liga CHANGED their position and said that the agreement was NOT enough.
Barcelona believe that there are two clubs that put pressure on La Liga to complicate matters for the club, and they are:
• Athletic Bilbao
• Atletico Madrid
— @catalunyaradio
Suddenly, La Liga CHANGED their position and said that the agreement was NOT enough.
Barcelona believe that there are two clubs that put pressure on La Liga to complicate matters for the club, and they are:
• Athletic Bilbao
• Atletico Madrid
— @catalunyaradio
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Mintha én írtam volna. Majdnem ennyire irritál Cubarsi feje is. Mintha benn maradt volna egy-két fogászati tampon. Puyol sem volt Marlon Brando, de speciel nála nem éreztem ellenszenvet így, így nem érdekelt.realbeckham írta: Ez lehet off, de másnak is feltűnt, hogy daniolmonak mekkora ló feje van? Eddig valahogy nem szurt szemet( nem is volt szemelott nekem az ember), de tegnap megfigyeltem, hogy a pályán lévő 21 embernél kb 10-12% nagyobb es hosszabb feje van. Az érzéki csalódás miatt olyan, mintha törpe lenne, pedig 1.80. Az atlagos férfi fejkorfogat kb 58-61cm, de olmo aranyait es a tobbihez viszonyítva szamitasaim szerint kb 70. Nagyobb gond, hogy esetében dolichocephal is szóba kerül, ami a túl hosszu es megnyult koponyat es csontozatot jelenti. Rá is tesz egy lapáttal, hogy általában vicsorog a fogaival es ahogy falun mondják: "táka szájú"
Nem szerettem volna bodyshamingelni, de szerintem rettentően creepy alak es kellemetlen hosszútávon nézni.
Ilyen alapon te is hűen tükrözöl bizonyos karaktereket; szó szerint egy hsz.-szel alattad, tök világosan oda lett írva, hogy nem a tartalom van korlátozva, hanem a stílus, de te mégis erőlteted ugyanazt, amit amúgy évek óta, amiért már ki tudja hányadik hehe variánst kellett regisztrálnod.hehetheoriginal írta: hű képe a fórum az országnak és a nemzetközi felfogásnak![]()
én továbbra sem értem, viccen kívül kérlek egy bő mondatban írd le, hogy miért nem lehet bármit írni/mondani.
Tipikus esete, annak, hogy ha érted, és mégis erőlteted az ellenkezőjét, azért gáz, ha nem érted, akkor azért ultragáz

-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
csak azért léptem be egy fáradt nap után, hogy upvote-oljam az olmos hsz-t!

- ___Samy___
Sztem inkabb maradjunk csenben, mikor nalunk egy Vini a csapat arcarealbeckham írta: Ez lehet off, de másnak is feltűnt, hogy daniolmonak mekkora ló feje van? Eddig valahogy nem szurt szemet( nem is volt szemelott nekem az ember), de tegnap megfigyeltem, hogy a pályán lévő 21 embernél kb 10-12% nagyobb es hosszabb feje van. Az érzéki csalódás miatt olyan, mintha törpe lenne, pedig 1.80. Az atlagos férfi fejkorfogat kb 58-61cm, de olmo aranyait es a tobbihez viszonyítva szamitasaim szerint kb 70. Nagyobb gond, hogy esetében dolichocephal is szóba kerül, ami a túl hosszu es megnyult koponyat es csontozatot jelenti. Rá is tesz egy lapáttal, hogy általában vicsorog a fogaival es ahogy falun mondják: "táka szájú"
Nem szerettem volna bodyshamingelni, de szerintem rettentően creepy alak es kellemetlen hosszútávon nézni.

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert tiltja a szabalyzat. Off vege.hehetheoriginal írta: hű képe a fórum az országnak és a nemzetközi felfogásnak![]()
én továbbra sem értem, viccen kívül kérlek egy bő mondatban írd le, hogy miért nem lehet bármit írni/mondani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hű képe a fórum az országnak és a nemzetközi felfogásnak

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem mit hanem hogyan.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
én simán csak makkfejűnek hívom, de mostanában vigyázni kell, mit mond az ember, mert mehetek egyedül karácsonyozni, nem leszek veletek

thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Haha. Imádom ezeket a teljesen váratlanul, a szív mélyéről feltörő, őszinte elemzéseket.realbeckham írta: Ez lehet off, de másnak is feltűnt, hogy daniolmonak mekkora ló feje van? Eddig valahogy nem szurt szemet( nem is volt szemelott nekem az ember), de tegnap megfigyeltem, hogy a pályán lévő 21 embernél kb 10-12% nagyobb es hosszabb feje van. Az érzéki csalódás miatt olyan, mintha törpe lenne, pedig 1.80. Az atlagos férfi fejkorfogat kb 58-61cm, de olmo aranyait es a tobbihez viszonyítva szamitasaim szerint kb 70. Nagyobb gond, hogy esetében dolichocephal is szóba kerül, ami a túl hosszu es megnyult koponyat es csontozatot jelenti. Rá is tesz egy lapáttal, hogy általában vicsorog a fogaival es ahogy falun mondják: "táka szájú"

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem értetek a fejekhez......se

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Szerintem még pár ilyen hozzászólás és Beckham helyett Te kerülsz a legenda topikba.realbeckham írta: Ez lehet off, de másnak is feltűnt, hogy daniolmonak mekkora ló feje van? Eddig valahogy nem szurt szemet( nem is volt szemelott nekem az ember), de tegnap megfigyeltem, hogy a pályán lévő 21 embernél kb 10-12% nagyobb es hosszabb feje van. Az érzéki csalódás miatt olyan, mintha törpe lenne, pedig 1.80. Az atlagos férfi fejkorfogat kb 58-61cm, de olmo aranyait es a tobbihez viszonyítva szamitasaim szerint kb 70. Nagyobb gond, hogy esetében dolichocephal is szóba kerül, ami a túl hosszu es megnyult koponyat es csontozatot jelenti. Rá is tesz egy lapáttal, hogy általában vicsorog a fogaival es ahogy falun mondják: "táka szájú"
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez lehet off, de másnak is feltűnt, hogy daniolmonak mekkora ló feje van? Eddig valahogy nem szurt szemet( nem is volt szemelott nekem az ember), de tegnap megfigyeltem, hogy a pályán lévő 21 embernél kb 10-12% nagyobb es hosszabb feje van. Az érzéki csalódás miatt olyan, mintha törpe lenne, pedig 1.80. Az atlagos férfi fejkorfogat kb 58-61cm, de olmo aranyait es a tobbihez viszonyítva szamitasaim szerint kb 70. Nagyobb gond, hogy esetében dolichocephal is szóba kerül, ami a túl hosszu es megnyult koponyat es csontozatot jelenti. Rá is tesz egy lapáttal, hogy általában vicsorog a fogaival es ahogy falun mondják: "táka szájú"
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Top 3 pályán töltött idő szerint:dzsi91 írta: Talán Valverde van csak túlhajtva de ő egy állat. A többiek mind hagytak ki hosszabb időt sérülések miatt.
Rüdiger - 2.077
Valverde - 2.056
Mbappe - 1.797
Valverdét még lehetne pihentetni, kp-n van lehetőség cserére, de Rüdigernek semmi alkalma nincsen, Asencio mentesíthetné néha(jó lenne). Valószínüleg majd az 1évet kihagyó Alaba kapja ezt a fontos szerepet.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Élni is kéne vele mostmár így huszadszorra. Valencia idegenben(meg lassan már az összes ilyen fiszfasz spanyol csapat) az kb nehezebb szokott lenni mint egy bl döntőpepethespecialone írta: Na itt a lehetőség, hogy végre átvegyük a vezetést a tabellán és visszaálljon a világ rendje. Szerdán pedig ez a teljesen lesajnált csapat megnyerheti az idei második kupáját is. Továbbra is minden fronton állunk, a BL-ben nem kérdés a továbbjutás.![]()
Koránt sincs itt akkora baj.

Mindenesetre ha túléljük ezt a pocsék őszt ennyi sérüléssel 2 kupával listavezetőként azért az elég bíztató lenne a tavaszra nézve. Konkrétan még nem voltunk formában úgyhogy minden adott lenne egy tavaszi formaidőzítésre. Talán Valverde van csak túlhajtva de ő egy állat. A többiek mind hagytak ki hosszabb időt sérülések miatt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pepethespecialone
- Kedvenc játékosaid: Puskás, Zidane, Bellingham
Na itt a lehetőség, hogy végre átvegyük a vezetést a tabellán és visszaálljon a világ rendje. Szerdán pedig ez a teljesen lesajnált csapat megnyerheti az idei második kupáját is. Továbbra is minden fronton állunk, a BL-ben nem kérdés a továbbjutás.