Politika
-
Re: Politika
Mit mondott mzp? Nem ertem

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hogy mi a bajom? Elmondom. Az hogy jön egy senkiházi aki sérteget egy (?) társadalmi réteget aztán meg jönnek olyanok mint te akik meg ki akarják mosdatni. Úgy hogy: há de a másik is azt mondta.... Mindezt úgy hogy lövésük sincs az egészről. Ez nem elfogultság vagy szimpátia kérdése. Ha nem tudsz szöveget értelmezni az nem az én bajom de legalább ne forgasd a témát mint a lingispirt légyszi. Attól függetlenül hogy Viktor mit mondott vagy sem attól még MZP kijelentése vállalhatatlan kategória legalábbis nekem. Ha neked ez belefér az egy dolog nem vagyunk egyformák. Tévedni emberi dolog szóval ha őszintén bocsánatot kért volna a megbánás legkisebb morzsáját mutatva akkor azt mondanám hogy ok pillanatnyi rövidzárlat volt. Így meg azt mondom...lapozzunk.M1Ö írta:Nem osztom az észt, csak nekem meg az elfogultság nem megy le a torkomon. Fejezzük be, ja. De nem értem mi a bajod. Én egy rossz szót nem szóltam a fogyatékkal élőkre....Professore írta: de osztod az észt amikor csendben kellene maradj. Szépen kértem hogy fejezzétek be.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem osztom az észt, csak nekem meg az elfogultság nem megy le a torkomon. Fejezzük be, ja. De nem értem mi a bajod. Én egy rossz szót nem szóltam a fogyatékkal élőkre....Professore írta: de osztod az észt amikor csendben kellene maradj. Szépen kértem hogy fejezzétek be.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Na megkaptuk a vizes VB rendezését idén. Csak jók valamire azok az úszócsarnokok.

-
Megkérdeztél erről esetleg egy olyat is aki érintett hogy ő hogy gondolja? Ja nem... de osztod az észt amikor csendben kellene maradj. Szépen kértem hogy fejezzétek be. Szóval a képlet a következő. Az egyik ki se mondja azt a bizonyos fogalmát másrészt egy felelős államférfiként egy reális demográfiai valóságot mond el. A másik még nem egy alkalommal szó szerint negatív kontextusban használja azt a fogalmat úgy hogy simán használhatott volna helyette más szavakat elvégre a magyar nyelv szókincse az egyik legnagyobb. És ezen rugóztok. Komolyan oviba vagyunk vagy mi?M1Ö írta:Akkor maradjunk annyiban, hogy nem értünk egyet. Az én olvasatomban, ha egy nemzetet/közösséget nem tartanak életképesnek, akkor arról az emberek tehetnek. Ezért amikor a közösséget ilyen módon kritizáljuk, az az embereknek szól. De nem, ő ezzel igazából még jót is mondott, de MZP szavai mind ördögtől valók, azok nincsenek félre értve.Swineherd írta: Nekem nem kellett meghallgatnom az egészet ahhoz, hogy értsem, mert nyilvánvaló volt.
Ti meg jöttetek itt a fogyatékkal élőkkel, meg meddőkkel...
- M1Ö
Akkor maradjunk annyiban, hogy nem értünk egyet. Az én olvasatomban, ha egy nemzetet/közösséget nem tartanak életképesnek, akkor arról az emberek tehetnek. Ezért amikor a közösséget ilyen módon kritizáljuk, az az embereknek szól. De nem, ő ezzel igazából még jót is mondott, de MZP szavai mind ördögtől valók, azok nincsenek félre értve.Swineherd írta: Nekem nem kellett meghallgatnom az egészet ahhoz, hogy értsem, mert nyilvánvaló volt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Arra szeretnék kérni mindenkit hogy a fogyatékos témát inkább hanyagoljátok. Köszi.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Nekem nem kellett meghallgatnom az egészet ahhoz, hogy értsem, mert nyilvánvaló volt.
Erre írtam korábban, hogy olyan érzésem van néha, mintha nem magyarul gondolkodna.Nem hülye MZP, szarul fogalmaz, mintha sokszor nem találná a megfelelő szót, amit keres, de ha meghallgatod kerek egészbe mit beszél nem szokott hülyeséget beszélni.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Senkit nem érdekel mit mondott Orbán, MZP be van állítva szerinted is pszichopatának a pontosan ugyanígy kiragadott mondatai alapján, amit te is folyamat felhozol.Swineherd írta: Ezt mondta Orbán:
Itt fel lett hozva kereken 1 eset, ami ugyanúgy egy kiragadott semmi és te már majdhogynem megsértve érzed magad, majd hozod a teljes interjút mit mondott

Szerintem a fórumról nálam senki nem hallgatott több MZPt, rengeteg podcastet hallgattam az utóbbi időben és ha kifogyok a fun témákból, akkor marad a politika.
Nem hülye MZP, szarul fogalmaz, mintha sokszor nem találná a megfelelő szót, amit keres, de ha meghallgatod kerek egészbe mit beszél nem szokott hülyeséget beszélni.
Tudod, azt kéne amit te Orbánnal csináltál most, végighallgatni a gondolatmenetet.
Mielőtt pszichopatázol valakit érdemes talán másik oldalnak is végignézni a szövegkörnyezetét...

És mint látjuk Orbán hiába beszél szépen, cseszhetjük ha a tettei mások.
- Swineherd
Ezt mondta Orbán:
"Ezen a ponton kell érintenünk egy kényes kérdést, amit az európai politikai gondolkodást béklyóba szorító politikai korrektség nem enged kellő kendőzetlenséggel tárgyalni. Ez pedig a demográfiai probléma. Én szoktam érinteni ezt a kérdést az Európai Unióban, és nyugodtan mondhatom, hogy utána az ördögűzés szokásos módszereivel próbálják eloszlatni azokat a gondolatfelhőket, amiket ott magam mögött hagytam. Az első dolog, amivel szembe kell néznünk – ez könyörtelenül hangzik, de jobb, ha szembenézünk vele, mintha hátulról csap majd le ránk –, ez úgy fest, hogy az a közösség, amely biológiailag, fizikai értelemben nem képes saját magát fönntartani, nem is méltó arra, hogy létezzen. Ugyanis a létezés nem egy természetes dolog, hanem valami olyasmi, amiért tenni kell. Az európai kontinensen nagy bajban vagyunk, hiszen jól láthatóan még biológiai értelemben, most nem beszélek kultúráról, erkölcsről, gazdaságról, erről mind nem beszéltem, hanem egész egyszerűen csak a számosság, a biológiai számosság értelmében sem vagyunk képesek magunkat fönntartani. Ebbe persze senki sem akar beletörődni, és valamilyen megoldást keres erre a kérdésre, és Európában ma szinte nehéz ezt így kimondani, de többségben vannak a rossz válaszok. A jó válasz ugyanis nyilvánvalóan a fiatalok bátorítása, a családtámogatási rendszer, azt hiszem, vannak itt ennek a kérdésnek szakértői, akik el tudják nekünk mondani, hogy azt hogyan lehetne jobban csinálni, mint ahogy ma Európa számos országa, sőt köztük Magyarország is csinálja. De vannak rossz válaszok, amelyek súlyosbítják a bajokat, ez pedig a bevándorlás politikája."
"Ezen a ponton kell érintenünk egy kényes kérdést, amit az európai politikai gondolkodást béklyóba szorító politikai korrektség nem enged kellő kendőzetlenséggel tárgyalni. Ez pedig a demográfiai probléma. Én szoktam érinteni ezt a kérdést az Európai Unióban, és nyugodtan mondhatom, hogy utána az ördögűzés szokásos módszereivel próbálják eloszlatni azokat a gondolatfelhőket, amiket ott magam mögött hagytam. Az első dolog, amivel szembe kell néznünk – ez könyörtelenül hangzik, de jobb, ha szembenézünk vele, mintha hátulról csap majd le ránk –, ez úgy fest, hogy az a közösség, amely biológiailag, fizikai értelemben nem képes saját magát fönntartani, nem is méltó arra, hogy létezzen. Ugyanis a létezés nem egy természetes dolog, hanem valami olyasmi, amiért tenni kell. Az európai kontinensen nagy bajban vagyunk, hiszen jól láthatóan még biológiai értelemben, most nem beszélek kultúráról, erkölcsről, gazdaságról, erről mind nem beszéltem, hanem egész egyszerűen csak a számosság, a biológiai számosság értelmében sem vagyunk képesek magunkat fönntartani. Ebbe persze senki sem akar beletörődni, és valamilyen megoldást keres erre a kérdésre, és Európában ma szinte nehéz ezt így kimondani, de többségben vannak a rossz válaszok. A jó válasz ugyanis nyilvánvalóan a fiatalok bátorítása, a családtámogatási rendszer, azt hiszem, vannak itt ennek a kérdésnek szakértői, akik el tudják nekünk mondani, hogy azt hogyan lehetne jobban csinálni, mint ahogy ma Európa számos országa, sőt köztük Magyarország is csinálja. De vannak rossz válaszok, amelyek súlyosbítják a bajokat, ez pedig a bevándorlás politikája."
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Egy nemzetről beszélt, annak biológiai fennmaradásának feltételeiről. Aki érteni akarja, érti, aki meg nem, annak úgyis hiába magyarázom.M1Ö írta:
Kikre gondolhatott akkor? Ki/mi másra gondolhatott, ami miatt fizkailag nem érdemli meg a közösség a létezést?illgner írta: És a te állításoddal szemben egyáltalán nem azokról beszél, akinek pl. nem lehet gyereke, mert meddő, vagy pszichésen sérült.
- M1Ö
Hát de a közösséget emberek alkotják. A közösség csak egy fogalom. Nem a közösség alkalmatlan fizikailag, hanem a közösségben élő emberek. Akkor nem durva ezt így kimondani?
Na látjátok, Vityát kiszabad mosdatni a kiragadott részletekből, mert hát lehet máshogy értelmezni, ha nagyon akarjuk.
De ha MZP kiragadott mondatait kell megmagyarázni azt nem lehet, mert pszichopata.
a megoldás
De ha MZP kiragadott mondatait kell megmagyarázni azt nem lehet, mert pszichopata.
a megoldás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2022. február 6., vasárnap 19:28-kor.
- Swineherd
Már leírtam.M1Ö írta: Oké. De szerinted kire/mire gondolt amikor azt mondja, hogy biológiailag fizikailag nem képes magát fenntartani?
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
a közösségre magára gondolt, nem nagy tudomány kitalálniM1Ö írta:Oké. De szerinted kire/mire gondolt amikor azt mondja, hogy biológiailag fizikailag nem képes magát fenntartani?Swineherd írta: Egy közösséget együtt kell vizsgálni ebben az esetben, nem egyénenként.
Azért mondott közösséget.
Kikre gondolhatott akkor? Ki/mi másra gondolhatott, ami miatt fizkailag nem érdemli meg a közösség a létezést?illgner írta: És a te állításoddal szemben egyáltalán nem azokról beszél, akinek pl. nem lehet gyereke, mert meddő, vagy pszichésen sérült.

ha egy közösség nem képes magát fenntartani, akkor a közösség (és nem az egyének) nem érdemlik meg, hogy fennmaradjanak... azért mára ez a topic lassan átment óvodai szintbe, holnap mindenki jelentkezzen az alsósoknál

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- M1Ö
Oké. De szerinted kire/mire gondolt amikor azt mondja, hogy biológiailag fizikailag nem képes magát fenntartani?Swineherd írta: Egy közösséget együtt kell vizsgálni ebben az esetben, nem egyénenként.
Ha figyelted az interjút, azzal kezdi, hogy ez könyörtelenül hangzik. Tehát amiről beszél, az nem a szubjektív véleménye, hanem egy biológiai törvényszerűség. Az a közösség, és itt nyilván a magyar népre, nemzetre gondol, amelyik nem tudja magát reprodukálni, az kipusztul. Ezen nincs mit vitatni, ez a könyörtelen igazság. És a te állításoddal szemben egyáltalán nem azokról beszél, akinek pl. nem lehet gyereke, mert meddő, vagy pszichésen sérült. Persze lehet vitatkozni a biológiával, csak nem érdemes.M1Ö írta:Mert a magyar nemzeten belül nincsenek közösségek? De akkor gondolja az egész országra. Még gázabb ezt így kimondani. Sok ember van, akik ilyen-olyan okból nem tudja hozni a termékenységi rátát -hogy téged idézzelek- akkor azok már nem érdemesek az életre... De ezzel nincs baj, igazat mondott. Végülis igen, de attól még 1000x gusztustalanabb, mint MZP megnyílvánulásai.Swineherd írta: Közösséget mond. Például a magyar nemzet egy emberi közösség.
Nem állítom ezt, mert a választók olyanok, amilyenek, őket semmiért sem lehet hibáztatni. Az én állításom továbbra is az, hogy Márki egy politikai ámokfutó, aki (szerintem) pár hónap múlva már egy politikai hulla lesz, szemben Orbánnal, aki lassan 35 éve a politikában tevékenykedik. Ha egy ámokfutó lenne, ahogy te állítottad, már rég megbukott volna. Ezzel szemben nem ő semmisült meg, hanem az szdsz, mdf, most éppen az mszp van megszűnőben, de az ilyen lmp, momentum-féle társulásoknak sem jósolok nagy jövőt.Pipita írta:Mert te most lentebb azt állítottad, hogy akik az Egységben Magyarországért jelöltjeire és listájára fognak szavazni (nagyjából 2,5 - 3 millió magyar állampolgár), az mind hülye?illgner írta: Mert akkor te azt állítod, hogy egy ámokfutót választanak meg újra és újra.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
igen, valoban, meghallgattam most 5 ször egymás utan, valoban a közösségre céloz (orszagra) hogyha nemtudjuk fizikailag biologialig magunkatg fenn tartani akkor nem mélto hogy letezzen. tényleg eztmondta. az más kérdés hogy a babaváron és csok on kivul (amit amugy köszi jo felverte az ingatlanok árait) tehetne/tehetett volna többet is ezugyben.Swineherd írta:Közösséget mond. Például a magyar nemzet egy emberi közösség.M1Ö írta: Azt mondja, hogy aki nem rudja magát eltartani (ebben benne vannak a fogyatékosok is), az nem érdemes arra, hogy LÉTEZZEN! Ezzel neked nincs problémád, de MZP pszichopata, mert fogyatékosozott.
Ha egy közösség nem tudja magát fenntartani, magyarán a termékenységi ráta 2,1 alatt van, az előbb-utóbb elfogy.
Az, hogy nem érdemli meg, hogy létezzen, azt nem mondtam volna, de azokat csak a neonácizók húzzák rá, amit a jóember ott pontokba szedett.
- Swineherd
Egy közösséget együtt kell vizsgálni ebben az esetben, nem egyénenként.M1Ö írta: Mert a magyar nemzeten belül nincsenek közösségek? De akkor gondolja az egész országra. Még gázabb ezt így kimondani. Sok ember van, akik ilyen-olyan okból nem tudja hozni a termékenységi rátát -hogy téged idézzelek- akkor azok már nem érdemesek az életre... De ezzel nincs baj, igazat mondott. Végülis igen, de attól még 1000x gusztustalanabb, mint MZP megnyílvánulásai.