Nem, mert Chilenek szurkoltam, egyébként itt megállt, ott pedig csak lelassított. Bár semmin nem változtat, úgyis Müller lesz a gólkirály.h3x0r írta:[
Gondolom ugyan ezt mondtad a Chile elleni buntetoparbajban Neymar golja utan is

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 5., szombat 1:05
Nem, mert Chilenek szurkoltam, egyébként itt megállt, ott pedig csak lelassított. Bár semmin nem változtat, úgyis Müller lesz a gólkirály.h3x0r írta:[
Gondolom ugyan ezt mondtad a Chile elleni buntetoparbajban Neymar golja utan is
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 5., szombat 1:03
akkor mi ez az aláírás?lordgabi írta:Nagyon jó kis meccs lett volna, ha bekotornak valahogy még egy gólt, szép teljesítmény volt így is Kolumbiától, Hámesz Rodrígueznek pedig pacsi ezért a teljesítményért.
Innentől pedig hajrá Belgium, már csak ők maradtak és Costa Rica a maradék hatosból, akiknek ma is szurkolni fogok, Belgiumnak pedig a döntőben is.![]()
Ej, jó kis elődöntők lesznek.![]()
Courtois lehozza majd a kapuban, valaki pedig csak begurít egyet Romérónak...majd egy jó csereember, Wilmots is megoldja ezt a részét.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 5., szombat 1:03
Leírtam, ami a brazilokat körbeveszi csak kicsiben. Persze nem ok nélküli, de azért akik már 80-ért igazolgatnák Jamest meg világbajnoknak kiáltották ki Kolumbiát...Toti írta:milyen felszopkodásról beszélsz?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. július 5., szombat 0:59
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 5., szombat 0:56
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 5., szombat 0:55
de gonosz vagy.Neymar játszott?![]()
neymar nem tud leállni![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 5., szombat 0:52
dani alves, mi az a szar a fejénnmate írta:James haverotokat vigasztalják.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 5., szombat 0:50
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 5., szombat 0:50
mi több.R.M.C.F írta:Neymar játszott?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 5., szombat 0:46
hehe írta:nem. a kolumbiait kellett volna, aki beletérdelt neymarba.primrose írta:Amúgy a brazil kapust nem ki kellett volna állítani?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 5., szombat 0:46
egyreszt mivel te reagaltal ra konkretan arra a reszre.nmate írta:Ki mondta, hogy én írtam?Toti írta:azt sem olvastam, h ki volt csak gorgettem.
Trollolo. :Đ
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 5., szombat 0:43
Ki mondta, hogy én írtam?Toti írta:azt sem olvastam, h ki volt csak gorgettem.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 5., szombat 0:40
mint lathatod odairtam, h sztem.nmate írta:Honnan tudod, hogy nem ment érte semmi?Toti írta:amugy mik ezek a szovegek, h divatkolumbia szopjon, meg ilyenek. azert ilyenert sztem mehetne vmi.
miert baj az, h volt egy csapat amelyik jol jatszott, szimpatikusan, tenyleg a tamadofocit eroltettek es nem az alibit. hany golt is lottek az elozo 4 meccsen? nem ertem miert baj, h voltak akik szurkoltak nekik - koztuk en is - de legalabbis orultek volna ha tovabbmennek.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 5., szombat 0:36
Ha nem is lett volna szabálytalan, David Luiz ott volt a labdánál, szóval nem. Okosan emelte a kolumbiai, ebből a maxot hozta ki.primrose írta:Amúgy a brazil kapust nem ki kellett volna állítani?
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 5., szombat 0:34
nem. a kolumbiait kellett volna, aki beletérdelt neymarba.primrose írta:Amúgy a brazil kapust nem ki kellett volna állítani?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 5., szombat 0:34
Gondolom ugyan ezt mondtad a Chile elleni buntetoparbajban Neymar golja utan isAnyaka írta:Azért a fiatal Cristiano imitátor ez a Hámesz lőtt egy érvénytelen 11-est, mert megtorpant, de nem merték visszafújni. Ki tudja hány kiló lehetett rajta.
Csak akkor allitjak ki, ha utolso emberkent szabalytalankodva egyertelmu golhelyzetet akadalyoz meg. David Luis(?) meg ott volt mogotte.primrose írta:Amúgy a brazil kapust nem ki kellett volna állítani?
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 5., szombat 0:33
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 5., szombat 0:33
sztem meg sok a faszfej.k!ll3rcsöcs írta:leállhatsz ezzel. Csak magának köszönheti hogy senki nem veszi komolyan.hehe írta:neymart kórházba vitték, biztos még most is szimulál, mert azt hiszi még tart a meccs.
(sztem vége a vébéjének.)
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 5., szombat 0:33
Honnan tudod, hogy nem ment érte semmi?Toti írta:amugy mik ezek a szovegek, h divatkolumbia szopjon, meg ilyenek. azert ilyenert sztem mehetne vmi.
miert baj az, h volt egy csapat amelyik jol jatszott, szimpatikusan, tenyleg a tamadofocit eroltettek es nem az alibit. hany golt is lottek az elozo 4 meccsen? nem ertem miert baj, h voltak akik szurkoltak nekik - koztuk en is - de legalabbis orultek volna ha tovabbmennek.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem