Szerencsejátékok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Szerencsejátékok

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 13., hétfő 23:01

rashidm írta:Illetve olyan kérdésem lenne, hogy magyar jéghokit vágja valaki? Érdemes lenne megraknom őket a japók ellen?

19-én lesz a meccs, attól is függ mekkora lesz a szorzó. 1.70 alatt nem raknám, viszont a látottak alapján meg kellene lennie a meccsnek, osztrákokat sikerült kétszer is megcsapni 3 napon belül.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 13., hétfő 22:33

Illetve olyan kérdésem lenne, hogy magyar jéghokit vágja valaki? Érdemes lenne megraknom őket a japók ellen?

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 13., hétfő 22:25

Esett ma egy 9.20-as szorzó, meg egy 2/3 x kombi.

A Lokomotiv Plovdiv meccse előtt gyanúsan nagy odds esések voltak a hendiken (-1, -2 és -3), végeredmény 4-0 lett, gondolkoztam rajta, de nem mertem bevállalni, -3-on is volt 9-es odds még esés után is.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 13., hétfő 22:17

Gondolkozok, hogy holnap megrakok egy újabb mixet. 5 meccsben gondolkoztam, köztük lenne az Atma-Real és Monaco-Juve meccsek: mindegyik csapat lő gólt, ha jól emlékszem 1,5 szorzó volt legalább mindegyiknél. A másik 3-ról még nem döntöttem. Vélemény?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 13., hétfő 22:04

Remy írta:A CSZKA tényleg képes kikapni az utolsó Amkartól? Édes Istenem... :roll:
de a többi meccs is... ezzel a mai 4 meccsel a bet szorzóival 243-as szorzó...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. április 13., hétfő 18:28

Tavaly tavasszal nem csak egy ilyen volt, valamikor a bajnokság vége felé. :lol:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 13., hétfő 17:55

A CSZKA tényleg képes kikapni az utolsó Amkartól? Édes Istenem... :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 13., hétfő 17:54

realistahuni írta:Pár évvel ezelőtt mi láttunk az irodába Serie A X-et 1.40-ért, nem vicc. :lol:
Egyik csapat a Siena volt ebben biztos vagyok, másikra már nem emlékszem.
nekem úgy rémlik, hogy nem csak egy ilyen meccs volt, és az egyiken di natale tizit rontott az utolsó percekben a 0-0 érdekében.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 13., hétfő 14:49

szerda estére psg-barca meccsre a bet 3000 ft-ot ad élő fogadásra :) lehet matekozni a biztos siker érdekében :D
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 13., hétfő 14:09

Paddypower-en el lehet kapni -5.5-ön a Rockets sikert, eddig csak ő és a marathon jött ki line-okkal, még vegas sem nagyon nyitott, ajánlom a ráugrást, a nyitó line valószínűleg 10 körül lesz, ahogy a Marathonon is van, ezért érthetetlen a Paddy nyitása.

Amúgy a mai napra ajánlatos még a Jazz spread sikere, a dallasi kezdő nem fog játszani, bár lehet, hogy a Jazz is Hayward és Favors nélkül lesz, ekkor lehet, csak az ML-t játszanám.
A New Orleans ML sikere tutinak mondható, a spread-del már szkeptikus vagyok, de hozniuk kéne. Tetszik még a Bucks, Clips spread is, de itt figyelek, mert a kezdőket lehet, hogy ültetik.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 12., vasárnap 20:09

Figyelgetni kell ezeket az olasz alacsonyabb osztályú irreális oddszokat, idény vége felé szoktak lenni (még) ilyenek. :)

NBA-be ment ma Detroit+Boston ML, még mielőtt levitték az oddsokat.
Atlantára adott 2-es oddsz szerintem nagyon elszámolt, teljesen tétnélküli mindkét csapatnak a dolog, Wall lehet kiüli, és még csatlakozhatnak hozzá, de még alapból is az Atlanta B csapatot részesíteném előnyben velük szemben.
Megy még egy Kings+NO+Atl+LA 3/4-es ML kötés, apróval.

A francia rangadóra a BTTS elég tutinak néz ki, sajna már nagyon lement az odds.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 12., vasárnap 19:50

NBA hedge:

Wizards végső győzelemre 51.00-szeres pénzt fizet a bet', első körben pedig elég sanszos, hogy a Toronto jön szembe. Ott tényleg csak minimális szerencse kell és lehet kaszálni.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 12., vasárnap 19:37

Pár évvel ezelőtt mi láttunk az irodába Serie A X-et 1.40-ért, nem vicc. :lol:
Egyik csapat a Siena volt ebben biztos vagyok, másikra már nem emlékszem.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 12., vasárnap 19:31

Köszi a tippet, ment rá 3 ezer ahogy leírtad :lol: A végén izgultam, de bíztam benne, szóval a vége előtt 11x odds mellett megakartam rakni megint, erre mikor már feldolgozás alatt volt a dolog felfüggesztették az összes lehetőséged, 1 percre rá jött a gól. Nem bunda :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 12., vasárnap 17:53

PEEtör írta:
PEEtör írta:Lamezia - Paganese, olasz harmad.

A remit 2.30 körül mérik, alacsonyabban, mint a hazai vagy vendégsikert, nem bunda. :lol:
Jó néhány iroda lezárta a meccset, az odds marathonon már csak 2.00 (!!!), és erősen lekorlátozva a maximum tét nagysága. Hű de kíváncsi leszek erre. :lol:
2 alatt is volt már meccs előtt az odds, aztán 53. percben vezetést szerzett a Paganese, gondolom véletlenül. A 95. percben aztán kínkeservesen ki tudott egyenlíteni a Lamezia, egyből le is fújták a meccset.
Belegondolni is rossz, hányan ébredtek volna lófejjel az ágyukban reggel, ha ez az egyenlítés nem jött volna össze, szerencsétlenek, hogy izgulhattak. :lol: :lol: :lol:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 12., vasárnap 17:51

Azt gólt megnézném :lol: :lol:

Realfan1
Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2015. április 12., vasárnap 17:50

PEEtör írta:
PEEtör írta:Lamezia - Paganese, olasz harmad.

A remit 2.30 körül mérik, alacsonyabban, mint a hazai vagy vendégsikert, nem bunda. :lol:
Jó néhány iroda lezárta a meccset, az odds marathonon már csak 2.00 (!!!), és erősen lekorlátozva a maximum tét nagysága. Hű de kíváncsi leszek erre. :lol:
95.percben 1-1 :lol: :lol:
Köszi a tippet! :agree:

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 12., vasárnap 15:26

rashidm írta:Mint kezdő tippmixelő kérdezem: Ti mi alapján választjátok ki a megfelelő eseményt? Én 4x játszottam, 200 Ft téttel. 4-ből 4x 5-ből 2-3 mérkőzés ment el. :lol: De olyanok, amik tuti meccsek voltak az oddsok alapján.
Fölösleges a szorzót nézni. Tegnap 1200-al játszottam meg a következő szelót:
Dinamo Volgográd-Baia Mare H 1.32
Vardar Skopje-Kielce H 1.50
Eger-Honvéd H 1.10

Ebből az utolsó kettő elment :lol:

Tehát általában megérzésre hagyatkozok. Jött már be 12.50-es szorzó, de ment már el 1.06 is.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 12., vasárnap 15:16

rashidm írta:Mint kezdő tippmixelő kérdezem: Ti mi alapján választjátok ki a megfelelő eseményt? Én 4x játszottam, 200 Ft téttel. 4-ből 4x 5-ből 2-3 mérkőzés ment el. :lol: De olyanok, amik tuti meccsek voltak az oddsok alapján.

Nem vagyok nagy pro, de sose odds-ok alapján mixelek.
Hiába tuti az odds, az 1,1-1,5 szorzójú meccsek is mehetnek a levesbe nagyon könnyen, lásd pl Juve tegnap.

Teljesen megérzés az egész, néha megnézem egymás elleniket,formát, mennyi a hiányzó,de full felesleges, szerencse az egész.
Most pl ráéreztem a Getafe-Villareal X-re, meg a Zenit-Kazany X-re is, de semmi koncepció alapján raktam, csak megérzésre.

Érdemes amúgy szerintem 4/3, 5/3as kombókat rakni, 1,6-nál nagyobb szorzójú eseményekkel, nekem ez a leginkább bevált taktika most.
Ezek mellett szoktam apróval minden hétvégén megjátszani a fő esélyeseket, real,barca,chelsea,bayern,juve,psg,porto...de nagyon ritka amikor minden favorit nyer, sőt,szinte sosincs ilyen hétvége...pedig papíron ugye,ezeknek simán jönni kéne.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 12., vasárnap 14:50

Mint kezdő tippmixelő kérdezem: Ti mi alapján választjátok ki a megfelelő eseményt? Én 4x játszottam, 200 Ft téttel. 4-ből 4x 5-ből 2-3 mérkőzés ment el. :lol: De olyanok, amik tuti meccsek voltak az oddsok alapján.

Vissza: