Azt olvastam, hogy állítólag antiszemita vidit posztolt, amit törölt azóta, de nem láttam és többet nem is olvastam róla, hogy konkrétan mi volt benne, szóval nem is ítélkeznék errőlPad'em írta: Igen, tudom mit jelent a riveres mondat ezért nem is lepődök meg, hogy felfüggeszteték. Bár túlzásnak érzem.
Atal kapcsán viszont csak egy free Palestines képet láttam, nem tudom nála volt e több, de annyiért azért csúnya volna.

Egyéb bajnokságok
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
Re: Egyéb bajnokságok
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen, tudom mit jelent a riveres mondat ezért nem is lepődök meg, hogy felfüggeszteték. Bár túlzásnak érzem.
Atal kapcsán viszont csak egy free Palestines képet láttam, nem tudom nála volt e több, de annyiért azért csúnya volna.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
De es ha posztol?
Barmit?
Akarmit?
Akarki?
Es akkor masik topikban olvasom, hogy allitolag fejlodik az emberiseg
Barmit?
Akarmit?
Akarki?
Es akkor masik topikban olvasom, hogy allitolag fejlodik az emberiseg

thereisonly1ronaldo
A from the river to the sea jelenti ugye azt hogy az egész terület Palesztínáé.
Engem nem zavar hogy XY posztol ilyet vagy olyat, csak azért írom hogy lássátok hogy ez azért más szerintem mint az hogy ‘mindkét oldal hibás, és védjük az ártatlanokat’.
Engem nem zavar hogy XY posztol ilyet vagy olyat, csak azért írom hogy lássátok hogy ez azért más szerintem mint az hogy ‘mindkét oldal hibás, és védjük az ártatlanokat’.
- Pad'em
https://x.com/toys_ndjebela/status/1714 ... 41333?s=20
Emiatt a poszt miatt függesztették fel Ghazit. Valóban nem egy szimpla Free Palestina zászlót posztolt, de twitteren amúgy bővebben kifejtette, hogy sajnálja mindkét oldal ártatlan áldozatait ésatöbbi.
Emiatt a poszt miatt függesztették fel Ghazit. Valóban nem egy szimpla Free Palestina zászlót posztolt, de twitteren amúgy bővebben kifejtette, hogy sajnálja mindkét oldal ártatlan áldozatait ésatöbbi.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
A korrektség kedvéért, Cantona azt mondja legyen szabad Palesztína (is), el Ghazi meg azt mondta hogy csak Palesztína legyen, ez a kettő valóban nem egyenrangú.
Az se tudják mi merre hány méter akik tiltogatnak meg ítélkeznek.Pad'em írta: OGC Nice have suspended Youcef Atal until further notice after a social media post regarding the ongoing situation in Gaza.
Mainz suspended Anwar El Ghazi on Tuesday.
Ez azért kemény.
Összemosnak mindent mindennel.
Itt van Cantona álláspontja, ennyi.
Gondolom nem a Hamast dícsőiti egyik se.
- Pad'em
OGC Nice have suspended Youcef Atal until further notice after a social media post regarding the ongoing situation in Gaza.
Ez azért kemény.
Ez azért kemény.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nagy cucc. valami bábot beraknak, akinek van papírja, minden megy tovább, ahogy eddig, ezek nem hirekrealistahuni írta:Majd a hosszabbítási bonuszban benne lesz anyucinak a kinyomtatott licensz.gutihaz14 írta:Kylian Mbappé will have to find a new agent. Fayza Lamari, his mother and now agent, does not have the required license after the new FIFA Agent Platform legislation.
egesz vilag meg van bolondulva, meg a tulkompenzalast is tulkompenzaljak a holokauszt miatt.Former Israel goalkeeper Dudu Aouate has called Karim Benzema 'son of a b*tch' in 5 different languages after his tweet in support of Gaza.

thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Majd a hosszabbítási bonuszban benne lesz anyucinak a kinyomtatott licensz.gutihaz14 írta:Kylian Mbappé will have to find a new agent. Fayza Lamari, his mother and now agent, does not have the required license after the new FIFA Agent Platform legislation.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Former Israel goalkeeper Dudu Aouate has called Karim Benzema 'son of a b*tch' in 5 different languages after his tweet in support of Gaza.
Emberunk biztosra ment
Emberunk biztosra ment

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
https://www.facebook.com/reel/846147980 ... e&s=TIeQ9V
Mennyire mashogy neznenek ra az emberek, ha ket eve az almait kovette volna, nem a penzt…
Mennyire mashogy neznenek ra az emberek, ha ket eve az almait kovette volna, nem a penzt…
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Közben Remy visszavonult, kár hogy nem az itteni.

Nem is néztem eddig, de valóban elég gyengék eddig.Remy írta:Kiesőzóna környéki tanyázás nálam eléggé alulteljesítés.
2020-21-ben 7. helyen végeztek, 2021-22-ben meg az 5. helyen. Tavaly meg a BL-t érő 4. helyen. Ezekhez képest mindenképp meglepő, hogy ilyen rosszul kezdtek.Realista24 írta:Berlin mihez képest besules?
Egyébként a Schalke is parádé, tavaly nem sokon múlt, hogy bent maradjanak de nem jött össze neki, most a másodosztályban is osztályozó helyen vannak, csak éppen a kiesési osztályozón, nem a feljutásin.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
inkabb csak kiegyenlitodtek a dolgok, kozepcsapat kelleene keretet tekintve legyen.
tavaly tulteljesitettek, iden alul, lehet a bl is bele jatszik, azert a kettos terheles nekik nagy falat, par pont azon is elmehetett, es pont annyi hianyzik a kozepmezonyhoz.
meg hat ezek meg nagyon kicsi mintak, par serules vagy konnyu/nehez sorsolas itt tobbet torzit.
tavaly tulteljesitettek, iden alul, lehet a bl is bele jatszik, azert a kettos terheles nekik nagy falat, par pont azon is elmehetett, es pont annyi hianyzik a kozepmezonyhoz.
meg hat ezek meg nagyon kicsi mintak, par serules vagy konnyu/nehez sorsolas itt tobbet torzit.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tavaly csak elcsípték a BL-t. Papíron erősítettek is. Bonucci, Gosens.Realista24 írta:Berlin mihez képest besules?Remy írta: Vannak szép besülések idén.
Lyon a 17. a bajnokságban. 8 meccsből 0 győzelem.
Ajax 16. a ligában, 6 meccs, 1 győzelem.
Sevilla, Villarreal, Lazio, Chelsea, MU, Union Berlin.
Kiesőzóna környéki tanyázás nálam eléggé alulteljesítés.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Berlin mihez képest besules?Remy írta: Vannak szép besülések idén.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Lyon se kutya valóban, de hogy az Ajax mit művel, az egészen elképesztő. Én nem tudom mi történt ott. Mondjuk mióta a kopasz kókler lelépett, sehol nincsenek. Már a tavalyi évben is jócskán lemaradva csak 3.-ok voltak, idén meg érthetetlen mi folyik ott.Remy írta: Lyon a 17. a bajnokságban. 8 meccsből 0 győzelem.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vannak szép besülések idén.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots