Számomra közel sem ilyen egyértelmű, hogy most jön a henger, és megszabunk mindenkit.
- Nem tudhatjuk, hogy Kroos távozása után hogyan sikerül megszervezni a középpályát
- Nem tudhatjuk, hogyan muzsikál majd a Rüdiger Militao páros, vagy maga a védelem
- Az egok kérdése is egy olyan témakör, ami befolyással lehet a szezon alakulására.
- Mbappé érkezésével olyan médiafigyelmet, és hype-ot kap majd a csapat, ami az eddiginek is a többszöröse, az underdog szerepnek hosszú évekre könnyes búcsút mondhatunk.
- Az előző pont következménye, a két kb ugyanaz, innentől kötelező mindenhol minden megnyerni, és mostantól nem csak amolyan "realmadridosan kötelező", hogy soha nem adhatod fel, hanem szószerint kötelező, mert MINDENKI ezt várja majd a csapattól, a médiafigyelem és a hype miatt.
Persze van sok szép dolog, amiben bízhatunk.
- In Carlo we trust, ez nem kérdés, neki való feladat. Aztán ha lerakta az alapokat, és megpihenne, akkor az utód Xabi Alonso, Zidane vagy akár Davide... hát kurva szerencsés helyzetben vagyunk ilyen szempontból, nem kell másodosztály edzőknek pitizni, mint egy Chelsea vagy Bayern.
- Az öltöző, mint egy család, Mbappé jönni akart, az áldozatait meghozta, ez a közeg eddig mindnkire csak jó hatással volt.
- Ha valamelyik csapat erő fejben, azok mi vagyunk, ez tény. De én akkor is az underdog szerep elhagyásától, a megnövekedett figyelemtől tartok a legjobban. Ez szerintem kiszámíthatatlan, akármilyen kemény akarattal rendelkezik a csapat.
De persze újra, kérdés nélkül, in Carlo we trust! Viszont én csak nyugtával vagyok hajlandó dícsérni a napot.
Hala Madrid, köszönöm a sorsnak, hogy anno ez a csapat felé terelt!