Szerintem innen már komolyan veszik a srácok és ez érdekelne is, nem úgy mint az amcsi butáskodás..
Rojadirectáról régen le lehetett szedni, nem tudom az még él-e vajon?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. július 29., hétfő 21:10
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. július 27., szombat 17:13
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2019. július 23., kedd 11:48
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. július 23., kedd 10:15
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2019. július 16., kedd 14:14
Az egész ország érintett ebben. Nyíregyháza szintén kB. 100 ezres város, a keleti részben. Egy minigarzon, konvektoros fűtéssel, kezdődik 60-70 ezerről. A konvektorról meg szót se mondjak, mennyire inkább kifelé fűt, mint befelé, és ezáltal a rezsi is ott van, hogy 100 ezer csak az, hogy lakj valahol. A fizetések meg ugyancsak drasztikusak, ha minimált nézünk vagy a szakmai minimumot... 130 ezerből ez egyedül húzós mutatvány...Realista24 írta:Ahogy én írtam, fehérváron ugyanez a helyzet, de Győrben is és még sorolhatnám.füst írta: Nem kell mindenkinek Pesten lakni, vidéken is van élet. Ha mégis mindenki Pesten akar lakni, akkor viszont ez az ára.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. július 15., hétfő 23:55
A kerdes az, hogy meddig? A legtobb ismerosomnek nem engedtek, hogy maradjanak, egyszeruen megmondtak nekik, hogy emelni kell az arakat, ha elfogadjak, maradhatnak, ha nem, jon mas.kierkegaard írta: Én inkább úgy vettem le, hogy a 130-140e nem tartozik bele a meggazdagodás kategóriájába.
ami értelemszerűen így is van. költői túlzás volt. Engem mérhetetlenül felbosszantott a budapesti albérlet piac helyzete és nagyon ritka volt az, hogy láttam jó árérték arányban használható albérletet.
Én most 120+rezsiért bérlek egy 37 m2 lakást. Munkatársam 70+rezsiért bérel egy 55m2 lakást a közelünkben. Különbség: 3évvel előbb költözött fel.
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. július 14., vasárnap 22:47
Szerinted felesleges.BBeno írta: órási vicc. full feleslegre mindig van cash.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2019. július 12., péntek 9:20
Omid Nouripour német... zöldpártih3x0r írta:Meg tavaly nyaron volt hir, hogy Amerikanak nem tetszik, hogy az europai orszagok nem tartjak be azt a NATO hatarozatot, hogy a GDP 2%-at fegyverkezesre koltik.BBeno írta: órási vicc. full feleslegre mindig van cash.
Az meg hogy miert pont Nemetorszagtol? Nem veletlenul valasztotta a BMW pont Debrecent, meg hat a nepparti tagsag sincs ingyen.
Romaniaban is 1-2 hete volt hir, hogy 4 uj hadihajot vasarolnak francia cegektol fejenkent 300 millio euroert. Eddig a hollandok mellett a franciak elleneztek Romania schengeni csatlakozasat, de van egy olyan erzesem, hogy a franciak velemenye azota megvaltozott.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. július 12., péntek 9:16
Meg tavaly nyaron volt hir, hogy Amerikanak nem tetszik, hogy az europai orszagok nem tartjak be azt a NATO hatarozatot, hogy a GDP 2%-at fegyverkezesre koltik.BBeno írta: órási vicc. full feleslegre mindig van cash.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. július 12., péntek 9:08
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 12., péntek 8:46
HozzászólásSzerző: füst » 2019. július 10., szerda 21:23
Ha jól tudom, Berlinben a lakások nagyrésze önkormányzati tulajdonban van, Pesten meg talán a lakások 4%-a?géza írta:Berlinben megduplazodtak az arak az elmult evtizedben, de a helyi vezetes (ami 3 parti koaliciobol all) ugy dontott hogy befagyasztjak a mostani arakat a kovetkezo 5 evre.füst írta: Mondjuk nem tudom Berlinben vagy Londonban mennyire vitte fel az árakat a helyi CSOK.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. július 10., szerda 20:59
Hát, a főbb látványosságok között(Checkpoint Charlie,Alexander Platz, Brandenburgi kapu) érdemesebb S illetve U-bahnnal mozogni. Ha érdekel a zsidó emlékmű is, az nincs messze a Brandenburgi kaputól, az gyalog is teljesíthető, illetve a Reichstag is ott van nem messze.Remy írta: Ha már téma Berlin. Jovo szombaton megyunk asszonnyal egy napra. Mennyire jarhato be gyalogosan a varos? Nézegettem a latvanyossagokat, nagyjabol 2 reszre van osztva. Én diktalom majd a tempot, de azert nyilvan nem futni akarunk. (mar amennyire egy egynapos turan vissza lehet fogni magad)![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. július 10., szerda 20:22
HozzászólásSzerző: géza » 2019. július 10., szerda 16:20
Berlinben megduplazodtak az arak az elmult evtizedben, de a helyi vezetes (ami 3 parti koaliciobol all) ugy dontott hogy befagyasztjak a mostani arakat a kovetkezo 5 evre.füst írta: Mondjuk nem tudom Berlinben vagy Londonban mennyire vitte fel az árakat a helyi CSOK.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 10., szerda 16:15
Az a különbség a győri és a BP-i albik között, hogy Győrben kb annyival olcsóbb plusz nem lelakott szemét kupacot, hanem a legtöbb esetben egy normális lakható lakást kapsz. Nagyon kevés olyat látni, ami putris, azok viszont olcsóak jóval.Süti írta: Győrben 10-15k-val ha olcsóbb. Egyetemi város, és Audi, majdnem pesti színvonalon tartja az árakat.
Szabályozni meg egészen nyugodtan lehetne. Üresen álló, ill. sokadik ingatlanra simán mehetne az adó. Persze az megint nem a szegényeket érintené, így nem érdek.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. július 10., szerda 16:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. július 10., szerda 15:52
Pécs se jobb, cserébe viszont munka sincs.Realista24 írta: Ahogy én írtam, fehérváron ugyanez a helyzet, de Győrben is és még sorolhatnám.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. július 10., szerda 15:30
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. július 10., szerda 14:51
Ezt sajnos nem tudtam, ez rosszabbul hangzik mint az enyém.Realista24 írta:
Jó, akkor plusz adalék, hogy Székesfehérváron sem kapsz olcsóbban, százezres városinkább sátraznék, mint ez.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem