Az is. Meg hogy ma ők nyerték meg a kupát.koax írta:Mi a szerencsejuk? Hogy ott jatszik?

Premier League
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Mi a szerencsejuk? Hogy ott jatszik?Anthony írta:Ezeknek a fostaligáknak is csak Ibrával van szerencséjük...ma minden noob csapatnak szerencséje van ahogy látom
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Második félidőt láttam és gyorsan kiderult hogy rengeteg meccsuk van. Rohadt fáradt jose csapata. Be is mondta a kommentátor hogy míg a soton pihent két hetet addig ők három meccset lenyomtak.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ezeknek a fostaligáknak is csak Ibrával van szerencséjük...ma minden noob csapatnak szerencséje van ahogy látom

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nincs igazság a fociba halljátok...
Először a Barca a 2 hülye góljával, most meg a MU. Pedig jobb volt a Soton, még egy gólt is elvettek tőlük. Ibra viszont klasszis, megint bebizonyította. Azért 35 évesen ilyen melót lenyomni a góljai mellé. Ráadásul folyamatosan játszik is.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- nzooli93
Masodikat ha a szuperkupat is annak vesszukRemy írta:Ibra hozta is az első kupát M(o)u-nak. Komoly.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ibra hozta is az első kupát M(o)u-nak. Komoly.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
citynél nem utálták ki, csak összetűzésbe került két olyan játékossal is akit amúgy más edző se tudott teljesen kontrollálni.nzooli93 írta:
Nem is kimondottan az edzoi tudasra gondoltam. A tulajdonos elvileg elbeszelgetett par jatekossal es ok mondtak hogy ranieri vel nem elegedettek. Ez utan donthetett ugy a tulaj hogy jobb ha kirugja. Mancinit meg ha jol tudom sehol se szerettek a jatekosai. Egy adott ido utan mindig kiutaltak. Lehet hogy egy edzovaltas utani szokasos lendulet miatt feljebb kapaszkodnak de van olyan erzesem hogy ha Mancini kerul oda akkor jovo ilyenkor mar nem lesz ott.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Én egyáltalán nem védem, csak tényeket írtam le. Pont ő meg Ranieri az az olasz edzők közül, akik unszimpatikusa nekem. Az a másfél két hónap híján kettő volt. Az átigazolásairól meg annyit, hogy 90%-ban ő rakta össze a jelenlegi csapat gerincét, az eredmények is jöttek már a második szezonra. De Boer a piszkát takarította, igen, azért vitte majdnem kiesőhelyig a csapatot ami előtte a 4. volt

JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En? Azt sem tudtam hogy létezik ez a csapat amikor kineveztek az olaszt 
Nem raisen, csak hasonló.

Nem raisen, csak hasonló.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem védem, de Ranieri ugyanezeket írtátok, ezért írtam példát. Veidt védi.Realista24 írta:Mancinit véded? Te atya égKerlon írta: Ranieri kinevezésekor hasonló szemforgatós smileval kínálta meg a világ a Leicestert. Just sayin'
Másrészről rendkívül pofátlan döntés volt, de jogosnak mondható. Nem, hogy javulnának, hanem egyre rosszabbak és még épp időben lehet összerántani a dolgokat. Kanté kiesésének nem szabadna ekkora jelentősége lennie, hogy 15 helyet estek vissza.nála nagyobb nimand kevesebb van a szakmában.
A Leicester meg megérdemelné, hogy kiessen.
Évekig?Veidt írta:Sehol sem utálták ki a játékosai. A Citynél volt problémája néhány emberrel, de ott sem amiatt kellett távoznia. Az Internél pl meg évekig összetartotta azt a balkáni csodakülönítményt akik 3 hónap alatt kicsinálták De Boert.nzooli93 írta: Nem is kimondottan az edzoi tudasra gondoltam. A tulajdonos elvileg elbeszelgetett par jatekossal es ok mondtak hogy ranieri vel nem elegedettek. Ez utan donthetett ugy a tulaj hogy jobb ha kirugja. Mancinit meg ha jol tudom sehol se szerettek a jatekosai. Egy adott ido utan mindig kiutaltak. Lehet hogy egy edzovaltas utani szokasos lendulet miatt feljebb kapaszkodnak de van olyan erzesem hogy ha Mancini kerul oda akkor jovo ilyenkor mar nem lesz ott.

Amúgy te tényleg nem Raisen vagy??
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mancinit véded? Te atya égKerlon írta:Ranieri kinevezésekor hasonló szemforgatós smileval kínálta meg a világ a Leicestert. Just sayin'nzooli93 írta:És elvileg Ranieri után odavisznek egy Mancinit ...![]()
![]()
Másrészről rendkívül pofátlan döntés volt, de jogosnak mondható. Nem, hogy javulnának, hanem egyre rosszabbak és még épp időben lehet összerántani a dolgokat. Kanté kiesésének nem szabadna ekkora jelentősége lennie, hogy 15 helyet estek vissza.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Sehol sem utálták ki a játékosai. A Citynél volt problémája néhány emberrel, de ott sem amiatt kellett távoznia. Az Internél pl meg évekig összetartotta azt a balkáni csodakülönítményt akik 3 hónap alatt kicsinálták De Boert.nzooli93 írta: Nem is kimondottan az edzoi tudasra gondoltam. A tulajdonos elvileg elbeszelgetett par jatekossal es ok mondtak hogy ranieri vel nem elegedettek. Ez utan donthetett ugy a tulaj hogy jobb ha kirugja. Mancinit meg ha jol tudom sehol se szerettek a jatekosai. Egy adott ido utan mindig kiutaltak. Lehet hogy egy edzovaltas utani szokasos lendulet miatt feljebb kapaszkodnak de van olyan erzesem hogy ha Mancini kerul oda akkor jovo ilyenkor mar nem lesz ott.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- nzooli93
Nem is kimondottan az edzoi tudasra gondoltam. A tulajdonos elvileg elbeszelgetett par jatekossal es ok mondtak hogy ranieri vel nem elegedettek. Ez utan donthetett ugy a tulaj hogy jobb ha kirugja. Mancinit meg ha jol tudom sehol se szerettek a jatekosai. Egy adott ido utan mindig kiutaltak. Lehet hogy egy edzovaltas utani szokasos lendulet miatt feljebb kapaszkodnak de van olyan erzesem hogy ha Mancini kerul oda akkor jovo ilyenkor mar nem lesz ott.Kerlon írta:Ranieri kinevezésekor hasonló szemforgatós smileval kínálta meg a világ a Leicestert. Just sayin'nzooli93 írta:És elvileg Ranieri után odavisznek egy Mancinit ...![]()
![]()
Másrészről rendkívül pofátlan döntés volt, de jogosnak mondható. Nem, hogy javulnának, hanem egyre rosszabbak és még épp időben lehet összerántani a dolgokat. Kanté kiesésének nem szabadna ekkora jelentősége lennie, hogy 15 helyet estek vissza.
Ranieri kinevezésekor hasonló szemforgatós smileval kínálta meg a világ a Leicestert. Just sayin'nzooli93 írta:És elvileg Ranieri után odavisznek egy Mancinit ...![]()
![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nzooli93
És elvileg Ranieri után odavisznek egy Mancinit ...

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Mondjuk erre is nagy az esély, biztos már nem jutott idő a 7-est odaírni, mert kezdődött a sajtótájékoztató.Realista24 írta:Lehet Cristiano Ronaldóra gondolt, nem?Caraway írta:A mai sajtótájékoztatón Mou egy CR-es feliratú edzőmezben jelent meg.
"It's my homage to Ranieri. He deserves to have Leicester's stadium named after him. This (sacking) is hard to accept"![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet Cristiano Ronaldóra gondolt, nem?Caraway írta:A mai sajtótájékoztatón Mou egy CR-es feliratú edzőmezben jelent meg.
"It's my homage to Ranieri. He deserves to have Leicester's stadium named after him. This (sacking) is hard to accept"

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A mai sajtótájékoztatón Mou egy CR-es feliratú edzőmezben jelent meg.
"It's my homage to Ranieri. He deserves to have Leicester's stadium named after him. This (sacking) is hard to accept"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ez tényleg szimpatikus gesztus volt tőle.
Érdekes döntés a kirúgása, persze védhető is, de én talán adtam volna neki év végéig időt.
Sosem ismertem el régebben különösebben az olaszt, meg nem is volt miért, de tavaly jó érzés volt egy ilyen underdog csapatnak szurkolni az angoloknál, hogy csodát tegyenek, az még nekem is szép emlék marad.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa