Megette reggelire Simeone, aki leírtam, hogy kb bárkit megverne fejben, ebből szerettem volna azt hinni, hogy érthető, hogy nem is fordítva vártam a szitut. Nem is ma kezdtem el focit nézni, és tudom, hogy zajlik az edzőváltás után a taktikára való átállás. A gond az, hogy itt van Zizou 2 hónapja már, ami alatt látszódnia kéne valamiféle elképzelésnek, aminek csírája sincs meg, pláne felkészültebb csapatok ellen.
Én nem várok csodát tőle, mint mondtam, szerintem kevés, mert túl fiatal még a szakmában, az, hogy mennyire van esetleg érzéke is hozzá, nem tudom. Lehet itt időt adni neki, csak egyrészről itt az nincs soha, másrészről szerintem nem is lesz sokkal jobb a helyzet, mert más a probléma forrása.
Ja, és tudom, hogy ebből emgint az jön majd le, én őt tartom a legnagyobb felelősnek, vagy egyedüli felelősnek. Aki esetleg kíváncsi, keresgessen vissza hszt, és értelmezzen.
Arra, hogy a hatvanadik percben baszik visszafutni a félpályától? Nemár...___Samy___ írta:Na jó ebben igazad van, ezt az egyet aláírom, fel is kúrt rendesen. De összességében nekem nem az jött le, hogy a játékosok nem küzdöttek vagy harcoltak volna. Egyszerűen most ennyire telik a jelenlegi brigádtól.A gól előtt Kroos, és Isco is sétált vissza fele. Valamint Danilo is, a hosszún tök üresen hagyta az emberét.