Premier League
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
mesteri taktikai döntés
- Juanito
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Isco, Modric, Ronaldo, Ramos, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Alexis miért a padon van egyébként? Technikai döntés vagy sérülés?
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Na most talalj ki vmit Wenger papa.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Mané majd adja nekik mint ló a lónak, nem gondoltam a leigazolásakor, hogy ekkora spíler lesz ott.sebydani írta:A Pool győzelemnek örülnék de szerintem egy óriási x lesz
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A Pool győzelemnek örülnék de szerintem egy óriási x lesz

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Lehet mégse volt rossz ötlet Ranieri menesztése, ha a kiesés veszélye távolodik.sebydani írta:Leicester ma is nyert, hátrányból fordítottak.
Más ma, Pool - Arsenal, kire tippeltek ma?

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- sebydani
Leicester ma is nyert, hátrányból fordítottak.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nzooli93
Ibra lefejelt neki egy beadast lovesre pogba meg luftot rugott kapu elott
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
mi volt?'Az írta:uristen pogba mekkora bohozat amit muvelt a vegen.

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
uristen pogba mekkora bohozat amit muvelt a vegen.
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
A nagy pogba

- nzooli93
United sokadjara ikszel otthon kicsinek mondhato csapat ellen...ezek eleg sokba kerulhetnek..ibra nem lo golt akkor alig tudnak nyerni
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
hát nem tudom, prandelli nem ezt mondja: http://www.football-italia.net/96358/pr ... monotonousBabinho írta: Jól működik ez a 4-2-3-1, ez nállunk nem működhetett, de igazából elavult felállásnak tartom, a spanyol foci ennél sokkal előrébb jár
sebydani írta:Surman mellett nyugodtan le lehetett volna küldeni Ibrat is.

Azért szeretem a pl-t nézni mert van egy nflhez hasonlító show jellege...bóhózat néha

- sebydani
Surman mellett nyugodtan le lehetett volna küldeni Ibrat is.

Bíztató az Mu játéka, egészen összerakta Mou a csapatát, felállt a rendszere. Idén ez sokra azért nem elég, de a Blt elérhetik, illetve behúzhatják az európa ligát is.
Összeségében 4 jó igazolásra szükségük van. Griezman előre nagyot dobna, két védő és egy középpályás (Carrick helyére, akire amúgy nem lehet panasz, de korosodik és kell a bő keret).
Jól működik ez a 4-2-3-1, ez nállunk nem működhetett, de igazából elavult felállásnak tartom, a spanyol foci ennél sokkal előrébb jár, de angliában igazán jól kiaknázhatóak az előnyei. Mou ezzel kiskirály lehet így pár évig, de meglepne ha top6 csapat lenne újra európában.
Pogbát mindenképp kiemelném, óriásit fejlődött szerintem mióta, igazán tud vezér lenni, és már nem kell mellé pirlo vagy más h az ő teljesítménye is kiugró legyen , képes jobbá tenni a csapatot, már tudja mit kell kezdenie a posztján a labdával és jól is mozog. Persze kissé felelőtlen és elcselezi magát, de ez szerintem mindig benne lesz a játékában, ha képes a csapat erre a kockázatra figyelni akkor nincs gond.
De gea jó.
Na de fejlődniük és igazolniuk kell még...a felesleget ki kell dobni, van bőven.
Összeségében 4 jó igazolásra szükségük van. Griezman előre nagyot dobna, két védő és egy középpályás (Carrick helyére, akire amúgy nem lehet panasz, de korosodik és kell a bő keret).
Jól működik ez a 4-2-3-1, ez nállunk nem működhetett, de igazából elavult felállásnak tartom, a spanyol foci ennél sokkal előrébb jár, de angliában igazán jól kiaknázhatóak az előnyei. Mou ezzel kiskirály lehet így pár évig, de meglepne ha top6 csapat lenne újra európában.
Pogbát mindenképp kiemelném, óriásit fejlődött szerintem mióta, igazán tud vezér lenni, és már nem kell mellé pirlo vagy más h az ő teljesítménye is kiugró legyen , képes jobbá tenni a csapatot, már tudja mit kell kezdenie a posztján a labdával és jól is mozog. Persze kissé felelőtlen és elcselezi magát, de ez szerintem mindig benne lesz a játékában, ha képes a csapat erre a kockázatra figyelni akkor nincs gond.
De gea jó.
Na de fejlődniük és igazolniuk kell még...a felesleget ki kell dobni, van bőven.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A nap pletykája: Conte 1 év után otthagyná a Chelseat és visszatérne Olaszországba az Interhez
A Leicester szurkolók meg eléggé kivannak a játékosokra a Ranieri kirakása utáni gyors teljesítményjavulás miatt. Persze ez csak az első meccs, lássuk tart valamennyire is ez a lendület?

A Leicester szurkolók meg eléggé kivannak a játékosokra a Ranieri kirakása utáni gyors teljesítményjavulás miatt. Persze ez csak az első meccs, lássuk tart valamennyire is ez a lendület?
- numberone1
Csak a szokasos az elnok probalt beleszolni a munkaba... de ha jol emlekszem( de nem biztos), o lepett es nem menesztettek.KAG írta:
Off már nagyon... De akkor minek lett elküldve?!
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
numberone1 írta:Akkor berantott egy RC, Seedorf, Suker, Mijatovics, Panucci pakkot, posztokra igazolt, szabad kezet kapott igazolasokra. A csapat ugy jatszott amirol most csak abrandozunk csapatkent hajtottak egymasert.KAG írta:
Lehet, tényleg nem láttam még.
Én azt hallottam többektől is eddig, hogy nem játszott alattunk szép focit az első alkalommal sem.
lehet neked van igazad, mondom, nem láttam.
Off már nagyon... De akkor minek lett elküldve?!

ZIDANE
- numberone1
Akkor berantott egy RC, Seedorf, Suker, Mijatovics, Panucci pakkot, posztokra igazolt, szabad kezet kapott igazolasokra. A csapat ugy jatszott amirol most csak abrandozunk csapatkent hajtottak egymasert.KAG írta:
Lehet, tényleg nem láttam még.
Én azt hallottam többektől is eddig, hogy nem játszott alattunk szép focit az első alkalommal sem.
lehet neked van igazad, mondom, nem láttam.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou