Mourinho: "For 4 months we have not had a penalty so we didn't train for them. When we get penalties the guys are not ready."

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 5., vasárnap 9:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 5., vasárnap 9:01
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. március 5., vasárnap 8:58
A Mou féle cinizmus határtalan.Realista24 írta:Mourinho: "Zlatan & I are from the generation that doesn't go cry to media after the game."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 5., vasárnap 8:34
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. március 4., szombat 20:40
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 4., szombat 20:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 4., szombat 20:29
4-4-2 kell, nem Alexis és akkor a közepe lesz az egésznek az alfája és omegája, nem pedig a három jómadár.sonic írta:Karimra elcsereljuk 1az1-be. Wenger orul, Alexis orul, Benzema ellotyoghet a tobbi luzerrel meg barizhat Ozillel (lehet meg jo is lenne az Arsenalban, ki tudja), en foleg orulok. Problem solved
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. március 4., szombat 20:25
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. március 4., szombat 20:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 4., szombat 20:17
Igen, egyrészt úgy értettem, ahogy írod a második mondatot. Másrészt van nekünk Iscónk, Lucasunk meg Kovánk, akik bőven megverik az ellent, ha lehetőséget kapnak, én rájuk alapoznék, nem egy lassan 29 éves emberre. Arra itt van KarimSzerintem meg boven erosites lenne vegre egy tamado aki meg tud verni vedoket. Jelenleg ezt a BBC egyik tagja sem tudja megcsinalni.
Mondjuk ha azt vesszuk alapul hogy a BBC szent es serthetetlen akkor tenyleg nincs ra szukseg.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. március 4., szombat 20:15
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. március 4., szombat 20:15
Szerintem meg boven erosites lenne vegre egy tamado aki meg tud verni vedoket. Jelenleg ezt a BBC egyik tagja sem tudja megcsinalni.Realista24 írta:Simeone megerősítette, hogy jövőre még az Atmánál lesz.Mindkettonel benne van egy edzovaltas is akar szoval bizonytalan is.
Nem rossz játékos, de nekünk nincs rá szükségünk szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 4., szombat 20:10
Simeone megerősítette, hogy jövőre még az Atmánál lesz.Mindkettonel benne van egy edzovaltas is akar szoval bizonytalan is.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. március 4., szombat 20:09
Sevilla es Atma azert kicsit csoborbol vodorbe. Talan kis elorelepes jelenlegi Arsenalhoz kepest de azert peldaul trofeat ott se sokat remelhet. Mindkettonel benne van egy edzovaltas is akar szoval bizonytalan is. Mondjuk rohadt nagy erosites lenne mindket csapatnal. Foleg Sevillanal ha az edzo marad. Juvet meg megertenem, de a masik kettot annyira nem.Realista24 írta:Sanchezről azt írják, hogy Atma, Sevilla közül lesz az egyik a befutó, C verzió a Juve.sonic írta:Nem akarjuk kiszabaditani Alexist az Arsenalbol? ☺
Annyira adna magat, hogy valoszinuleg Perezek csak azert se mennek ra.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 4., szombat 20:05
Igazából keret alapján még lehetne is, de nem véletlen akarják, hogy Wenger végre lépjen le. Ha megnézed, a Chelsea védelme sem világklasszis, a Cityé sem, a Poolé meg pláne nem. De a MU védelme sem erősebb. Egyébként meg szinte az összes angol csapatot kiejti az első normálisabb csapat, ez szerintem jelenleg nem érv.kelemen.istvan írta:Hogy gondolhatja bárki azt, hogy az Arsenal ezzel a kerettel Top3 bajnok aspiráns?! Nem csodálom, hogy a BL-ben az első normálisabb csapat rendre kiejti oket. 1-2 kivétellel Tucat játékosok alkotják a csapatukat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 4., szombat 19:59
Sanchezről azt írják, hogy Atma, Sevilla közül lesz az egyik a befutó, C verzió a Juve.sonic írta:Nem akarjuk kiszabaditani Alexist az Arsenalbol? ☺
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. március 4., szombat 19:38
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. március 4., szombat 19:32
Majd Wenger hozza ide magával.sonic írta:Nem akarjuk kiszabaditani Alexist az Arsenalbol? ☺
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 4., szombat 19:23
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. március 4., szombat 19:19
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem