Az Opare te, Alipio Pato csatártársa volt az eye test dream teambenSüti írta:Akkor rip Alipio.Realista24 írta:
18 millió manapság semmi, ez meg a legideálisabb. Két év kölcsön, aztán megmutathatja, hogy mit tud.
Hehe eyetest alapján patika![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 28., csütörtök 11:08
Az Opare te, Alipio Pato csatártársa volt az eye test dream teambenSüti írta:Akkor rip Alipio.Realista24 írta:
18 millió manapság semmi, ez meg a legideálisabb. Két év kölcsön, aztán megmutathatja, hogy mit tud.
![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 28., csütörtök 11:03
Oké, van benne igazság. A vadló is hozta magát a jobb oldalon, amíg akart játszani. Meglátjuk mi lesz.kiserik írta:Azért ez a posztja, nem posztja kicsit túl van misztifikalva (ugye sokan ebbe kapaszkodnak Rodrygo esetén). Ott van Gnabry. Jobb lábas, baloldalon kezdte és kb annyi meccse van ott, mint jobb oldalon, a góljai nagy részét nem bal lábbal szerzi, mégis sokan benne látnák a megoldást a jobb oldalunkra. Egy eredendően balszélsőben, akinek nem az a posztja...Donát írta:
Ja, csak aki nem a posztján fog játszni, az lényegesen kevesebbet ad majd a csapatnak, mint amire hivatott, ne adj isten ott leszünk vele, mint Asensioval, Rodrygoval idén. Szintet kell lépni ott is! De persze az is kockázat, ha igazolunk valakit oda, ez tény. Kérdés melyik a kisebb, meg persze hogy mire van pénzünk.
Másrészt pedig a védelemre is gondoltam. Carvajal, Lucas duóval nekimenni az új szezonnak megint nem kecsegtet sok jóval, Tóbiás ide vagy oda. Vagy Odri. De ez mind vészmegoldás, meg csodavárás.
Amúgy ez a Vinicius Tobias csak kölcsönbe jött, ha jól kutattam. Az se biztos, hogy marad.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. április 28., csütörtök 10:22
Akkor rip Alipio.Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. április 28., csütörtök 10:14
Azért ez a posztja, nem posztja kicsit túl van misztifikalva (ugye sokan ebbe kapaszkodnak Rodrygo esetén). Ott van Gnabry. Jobb lábas, baloldalon kezdte és kb annyi meccse van ott, mint jobb oldalon, a góljai nagy részét nem bal lábbal szerzi, mégis sokan benne látnák a megoldást a jobb oldalunkra. Egy eredendően balszélsőben, akinek nem az a posztja...Donát írta:Ja, csak aki nem a posztján fog játszni, az lényegesen kevesebbet ad majd a csapatnak, mint amire hivatott, ne adj isten ott leszünk vele, mint Asensioval, Rodrygoval idén. Szintet kell lépni ott is! De persze az is kockázat, ha igazolunk valakit oda, ez tény. Kérdés melyik a kisebb, meg persze hogy mire van pénzünk.Anthony írta:
Hát remélem a Vini Benz Bappe hármasból valaki a jobb oldalon fog játszani és nem lesz senki lezavarva szélső védőnek.
Másrészt pedig a védelemre is gondoltam. Carvajal, Lucas duóval nekimenni az új szezonnak megint nem kecsegtet sok jóval, Tóbiás ide vagy oda. Vagy Odri. De ez mind vészmegoldás, meg csodavárás.
Amúgy ez a Vinicius Tobias csak kölcsönbe jött, ha jól kutattam. Az se biztos, hogy marad.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 28., csütörtök 10:04
18 millió manapság semmi, ez meg a legideálisabb. Két év kölcsön, aztán megmutathatja, hogy mit tud.Donát írta:Köszi!Dupla D írta:
18 millio euro az opció.
Az mondjuk nem kevés. Akkor elég komolyan vesszük a srácot ezek alapján. Én azt hittem, hogy csak jött, mert miért ne, de ez alapján őt tekintheti a klub jobbhátvéd igazolásnak, és más nem is várható. Tehát tavasszal aklimatizálódik a Castilla-ban, aztán következő szezonban a nagyok közt kell bizonyítania?
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 28., csütörtök 10:00
Köszi!Dupla D írta:18 millio euro az opció.Donát írta:
Ja tényleg, közben én is látom, köszi. És ezekre a játékosokra, akik a háború miatt váltottak klubot milyen szabályok vonatkoznak? Gondolom nincsen rá opciónk, hanem adott esetben tárgyalni kell a klubjával.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. április 28., csütörtök 9:56
18 millio euro az opció.Donát írta:Ja tényleg, közben én is látom, köszi. És ezekre a játékosokra, akik a háború miatt váltottak klubot milyen szabályok vonatkoznak? Gondolom nincsen rá opciónk, hanem adott esetben tárgyalni kell a klubjával.Pad'em írta:
De 2023 nyaráig van kölcsönben itt.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 28., csütörtök 9:52
Ja tényleg, közben én is látom, köszi. És ezekre a játékosokra, akik a háború miatt váltottak klubot milyen szabályok vonatkoznak? Gondolom nincsen rá opciónk, hanem adott esetben tárgyalni kell a klubjával.Pad'em írta:De 2023 nyaráig van kölcsönben itt.Donát írta: Amúgy ez a Vinicius Tobias csak kölcsönbe jött, ha jól kutattam. Az se biztos, hogy marad.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 28., csütörtök 9:41
De 2023 nyaráig van kölcsönben itt.Donát írta: Amúgy ez a Vinicius Tobias csak kölcsönbe jött, ha jól kutattam. Az se biztos, hogy marad.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 28., csütörtök 9:28
Ja, csak aki nem a posztján fog játszni, az lényegesen kevesebbet ad majd a csapatnak, mint amire hivatott, ne adj isten ott leszünk vele, mint Asensioval, Rodrygoval idén. Szintet kell lépni ott is! De persze az is kockázat, ha igazolunk valakit oda, ez tény. Kérdés melyik a kisebb, meg persze hogy mire van pénzünk.Anthony írta:Hát remélem a Vini Benz Bappe hármasból valaki a jobb oldalon fog játszani és nem lesz senki lezavarva szélső védőnek.Donát írta:
Világgá megyek, ha a jobb oldallal nem kezdünk semmit...![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 28., csütörtök 9:08
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. április 28., csütörtök 6:47
Hát remélem a Vini Benz Bappe hármasból valaki a jobb oldalon fog játszani és nem lesz senki lezavarva szélső védőnek.Donát írta:Világgá megyek, ha a jobb oldallal nem kezdünk semmit...Pad'em írta: Egyik legjobb spanyol forrás hírei @RMadridistaReal:
Mpabbé és Rüdiger után még Fran Garcia jöhet, több igazolás jelenleg nincs kilátásban.
Ceballos marad.
Tchouameni deal bonyolult mert nyomulnak a PL csapatok, de még sok idő van, kb bármi lehet.
Jovićnál megint kölcsön a valószínű. Asensionak ha nem tetszik a renewal offer akkor el lesz adva.![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 27., szerda 23:06
Világgá megyek, ha a jobb oldallal nem kezdünk semmit...Pad'em írta: Egyik legjobb spanyol forrás hírei @RMadridistaReal:
Mpabbé és Rüdiger után még Fran Garcia jöhet, több igazolás jelenleg nincs kilátásban.
Ceballos marad.
Tchouameni deal bonyolult mert nyomulnak a PL csapatok, de még sok idő van, kb bármi lehet.
Jovićnál megint kölcsön a valószínű. Asensionak ha nem tetszik a renewal offer akkor el lesz adva.
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. április 27., szerda 22:59
igazad van, valószínűleg jövőre egyiket sem kéne fixen kezdetniKerlon írta: Röviden és tömören Modricnak, Ceballosnak jövőre nem egymást kellene helyettesíteni, hanem az egyiküknek valakit a kezdőből.
Előre menjünk, ne hátra.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. április 27., szerda 22:33
Hat remelem inkabb MBappet hozzuk.Pad'em írta: Egyik legjobb spanyol forrás hírei @RMadridistaReal:
Ceballos marad.
Jovićnál megint kölcsön a valószínű. Asensionak ha nem tetszik a renewal offer akkor el lesz adva.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 27., szerda 22:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 27., szerda 21:14
Jó lenne, ha nema 37 éves Modricot akarná még valaki rotálni, hanem a jövőt építeni. Jelenleg Ceballost akkor kell itt tartani, ha Modric, Kroos, Casemiro, esetleg 3ból 2 távozik.Jim írta:tökéletesen összefoglaltad miért érdemes Ceballost itt tartani még 1 évigporonty írta: Ez 7 játékos és Case, Tchouameni meg Blanco ugyanaz a poszt, sőt Camavinga is elmondta korábban, hogy a védelem előtt szeret a leginkább játszani. Meg Fede se elsősorban egy támadószellemű középpályás. Nekem ez nagyon defenzív összességében. Egyébként nálam Camavinga egy fekete Redondo, nem Seedorf![]()
![]()
egyik fiatal középpályásunk sem egyértelműen támadószellemű,
így Cebát lehetne rotálni Modric-al![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 27., szerda 21:14
HozzászólásSzerző: Impostor » 2022. április 27., szerda 21:10
Senkiben nincs meg az a fajta kreativitás mint Modricban. Csak Ceballosban láttam a múltkor hogy ügyesen mozgatta a csapatot, próbált mindenütt ott lenni. Csak hát sosem volt huzamosabb ideig játszatva, így nem tudni konstans mire képes.Jim írta:tökéletesen összefoglaltad miért érdemes Ceballost itt tartani még 1 évigporonty írta: Ez 7 játékos és Case, Tchouameni meg Blanco ugyanaz a poszt, sőt Camavinga is elmondta korábban, hogy a védelem előtt szeret a leginkább játszani. Meg Fede se elsősorban egy támadószellemű középpályás. Nekem ez nagyon defenzív összességében. Egyébként nálam Camavinga egy fekete Redondo, nem Seedorf![]()
![]()
egyik fiatal középpályásunk sem egyértelműen támadószellemű,
így Cebát lehetne rotálni Modric-al![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. április 27., szerda 20:42
tökéletesen összefoglaltad miért érdemes Ceballost itt tartani még 1 évigporonty írta: Ez 7 játékos és Case, Tchouameni meg Blanco ugyanaz a poszt, sőt Camavinga is elmondta korábban, hogy a védelem előtt szeret a leginkább játszani. Meg Fede se elsősorban egy támadószellemű középpályás. Nekem ez nagyon defenzív összességében. Egyébként nálam Camavinga egy fekete Redondo, nem Seedorf![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem