HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. november 28., péntek 22:31
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 28., péntek 22:29
szerintem nem muszáj nap mint nap ilyen faszságokat beböknialexoxladjackoxi írta:Bocs, hogy be vagyok regelve és hozzátok fordultam segítségért...h3x0r írta: Most erre mit lehet irni? Menj el fodraszhoz, majd csinalj rola egy kepet es max megmondjuk hogy mennyire szar.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 28., péntek 22:28
Bocs, hogy hülye kérdésre, hülye választ kapsz.Bocs, hogy be vagyok regelve és hozzátok fordultam segítségért...
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. november 28., péntek 22:24
Bocs, hogy be vagyok regelve és hozzátok fordultam segítségért...h3x0r írta:Most erre mit lehet irni? Menj el fodraszhoz, majd csinalj rola egy kepet es max megmondjuk hogy mennyire szaralexoxladjackoxi írta:Szerintetek az milyen lenne, ha 2 oldalt meg hátul a hajam 0-2 mm-essel vágatnám egy darabig, felette meg 5-össel, 6-ossal? A fejem tetején mindig van hagyva kb 4 cm. 3-assal szoktam felette meg ollóval jó rövidre, csak az a baj, hogy hamar megnő..
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 28., péntek 22:03
Most erre mit lehet irni? Menj el fodraszhoz, majd csinalj rola egy kepet es max megmondjuk hogy mennyire szaralexoxladjackoxi írta:Szerintetek az milyen lenne, ha 2 oldalt meg hátul a hajam 0-2 mm-essel vágatnám egy darabig, felette meg 5-össel, 6-ossal? A fejem tetején mindig van hagyva kb 4 cm. 3-assal szoktam felette meg ollóval jó rövidre, csak az a baj, hogy hamar megnő.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. november 28., péntek 21:53
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/09/ ... 34x591.jpg Ilyesmi hajam van, ha frissen van vágva, csak nincs annyira a tetejéig felnyírva oldalt. 3-4 cm felül van hagyva, érted?Marci77 írta:Lehet. hogy én vagyok a hülye,de nemértem. 4cm-es volt akkor miaz hogy 3assal vágtad?alexoxladjackoxi írta:Szerintetek az milyen lenne, ha 2 oldalt meg hátul a hajam 0-2 mm-essel vágatnám egy darabig, felette meg 5-össel, 6-ossal? A fejem tetején mindig van hagyva kb 4 cm. 3-assal szoktam felette meg ollóval jó rövidre, csak az a baj, hogy hamar megnő.AMúgy csináld meg és megtudod hogy milyen
Ha nemtetszik gyorsan megnő.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 28., péntek 20:43
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 28., péntek 20:42
Most én is úgy lőttem be,legalább is ha jól értelmezem!csababarca írta:nem igazán van,ahogy akarod, a lényeg,hogy szabályos legyen.miro írta:
Látszik neki is hogy föl van vágva,de van erre valami paragrafus hogy meddig nézz ki jól?
De nekem is úgy szokott általában,hogy amíg a nyakam függőlegesen megy, addig vágom le,ha érted hogy gondolom. Nem tudom jobban megfogalmazni![]()
Kivéve mnost, most ősember style-ba nyomom, még egy darabig...
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. november 28., péntek 20:39
nem igazán van,ahogy akarod, a lényeg,hogy szabályos legyen.miro írta:
Látszik neki is hogy föl van vágva,de van erre valami paragrafus hogy meddig nézz ki jól?
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 28., péntek 20:36
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 28., péntek 19:23
Szerintem Neked tök jól állna.alexoxladjackoxi írta:Szerintetek az milyen lenne, ha 2 oldalt meg hátul a hajam 0-2 mm-essel vágatnám egy darabig, felette meg 5-össel, 6-ossal? A fejem tetején mindig van hagyva kb 4 cm. 3-assal szoktam felette meg ollóval jó rövidre, csak az a baj, hogy hamar megnő.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. november 28., péntek 18:53
Lehet. hogy én vagyok a hülye,de nemértem. 4cm-es volt akkor miaz hogy 3assal vágtad?alexoxladjackoxi írta:Szerintetek az milyen lenne, ha 2 oldalt meg hátul a hajam 0-2 mm-essel vágatnám egy darabig, felette meg 5-össel, 6-ossal? A fejem tetején mindig van hagyva kb 4 cm. 3-assal szoktam felette meg ollóval jó rövidre, csak az a baj, hogy hamar megnő.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 28., péntek 16:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 28., péntek 16:36
Most ez milyen kérdés?alexoxladjackoxi írta:Szerintetek az milyen lenne, ha 2 oldalt meg hátul a hajam 0-2 mm-essel vágatnám egy darabig, felette meg 5-össel, 6-ossal? A fejem tetején mindig van hagyva kb 4 cm. 3-assal szoktam felette meg ollóval jó rövidre, csak az a baj, hogy hamar megnő.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. november 28., péntek 15:34
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. november 26., szerda 19:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 26., szerda 12:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 21., péntek 13:01
Nekem négyezeröccá volt akkori árfolyamon.Kerlon írta:Ezek a replikák kajak 4ezer forintba fájnak?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 21., péntek 12:35
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2014. november 21., péntek 12:09
Mostmár igen, elnézést a hülye kérdésértRealista24 írta: Megnézted a linket?
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem