VB - 2014
Re: VB - 2014
Jajj de jo hogy inni voltam. Mutatjuk a fukkot.
"a csigolya sokfelekeppen torhet. Neymarnak valoszinuleg valamelyik nyulvany torhetett le, nem a csigolyaiv vagy csigolyatest. Gerincvelo nem serult. Ezert nem kell muteni, csak megvarni amig a csont osszeforr."
nso komment és itt van pontosan mije is sérült meg.
http://www.nemzetisport.hu/data/files/s ... 50x413.jpg
nso komment és itt van pontosan mije is sérült meg.
http://www.nemzetisport.hu/data/files/s ... 50x413.jpg
és ez is kinek kedvez, hááát az argentinoknak messinek, na meg a németeknek.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Neymar sérülése szar ügy. Viszont senki ne csodálkozzon, ha valakik ráfogják, hogy szimulált. Gondolom mindenki ismeri a pásztor és a farkas meséjét. Én többek közt egy viszonylag korrekt barcás ismerősömmel néztem a meccset, felrótta nekem, hogy nincs igazam, hogy szimulált, mert valóban lesérült. Mondom oké, most tévedtem, viszont máskor 100-ból 99-szer nekem van igazam, mert vizzel lelolcsolják és 2 perc mulva már simán futkározik. És ezt el is ismerte, ami nekem kifejezetten jól esett.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Hollandia -> Strootmanh3x0r írta:Amugy durva, hogy szinte mindegyik negyeddontos csapatnal van egy nagy hianyzo: Reus, Ribery, Falcao, (mostmar) Neymar, Aguero, Benteke. A holland es a Costa Rica-i csapatot nem ismerem.csabi* írta:nabaszki.. eddig se volt sok értelmes játékosuk így kb nem lesz támadójuk
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amugy durva, hogy szinte mindegyik negyeddontos csapatnal van egy nagy hianyzo: Reus, Ribery, Falcao, (mostmar) Neymar, Aguero, Benteke. A holland es a Costa Rica-i csapatot nem ismerem.csabi* írta:nabaszki.. eddig se volt sok értelmes játékosuk így kb nem lesz támadójuk
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nabaszki.. eddig se volt sok értelmes játékosuk így kb nem lesz támadójukferni írta:Neymar 4-6 hétre kidőlt, állítólag eltört/komolyabban megsérült a 3as csigolyája....
sajnálom szegényt, hogy vége a VBjének, nem ezt érdemelte...
Lasmar (team doctor #BRA): "Neymar has a broken vertebra. He's expected to be out for 4 to 6 weeks." [sportv]

Neymar 4-6 hétre kidőlt, állítólag eltört/komolyabban megsérült a 3as csigolyája....

http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... ak-2347655Lasmar (team doctor #BRA): "Neymar has a broken vertebra. He's expected to be out for 4 to 6 weeks." [sportv]
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Drake írta:Fújja a média,de mit tudsz vele csinálni?Semmit.Amúgy meg pont te vagy az,aki a legjobban nyomja Neymart,innen látszik,hogy Te is beleestél a köré épített marketingbe.
Bele. Csak én nem eszem meg a sok kamut.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Fújja a média,de mit tudsz vele csinálni?Semmit.Amúgy meg pont te vagy az,aki a legjobban nyomja Neymart,innen látszik,hogy Te is beleestél a köré épített marketingbe.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ez kérdéses?Valahogy én se lennék meglepődve, ha felépülne a németek ellen,

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Valahogy én se lennék meglepődve, ha felépülne a németek ellen, de ne legyen igazam.Miért ne lenne? 1982es trükk.....szarhalmaz a játéka,bemondja, megjátssza a sérültet.....a létező legnagyobb színész. Ezzel palástoltja a szar focit.
némi off: Azt nem gondoltam volna, hogy James Rodrigueznek már gyereke is van, de ezt a képet külön jó volt látni.
Cristiano Ronaldo & Salome, daughter of James Rodriguez (AS Monaco FC)
http://vivacristianoronaldo.tumblr.com/ ... r-of-james
most pedig jó éjt!

But he is a good boy...
-
Azért ez már kissé szánalmas nem gondolod?Kiváncsi vagyok,hogy te egy olyan rúgás után mit csinálnál.
Van 4500 hsz-ed abból 2500 a 2006-2011-es szöveg meg az "én megmondtam" a maradék 2000-ben meg Neymart szidod.Szerintem már azoknak is tele a töke az okoskodásoddal,akik bírnak.
Neymar ellen befújt szabadok több mint fele sima kamu.
2006ban Te még sehol sem voltál.
Az én megmondtam szöveg meg állni szokott,miért ne mondhatnám?
Tele....bizony.Főleg akik megeszik azt amit a média felfúj vele kapcsolatosan....azoknak legyen is tele.
Igazad van....neki ez nem szokása. Rosszul láttam eddig.sztem menjél aludni, sokat ittál te is![]()
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Brazília, és az egész futball iránti történet, 2002.
Már többször is írtam róla, velük kezdődött minden, R9/RC!
Egyből jött is a Real Madrid, és idővel megszerettem a spanyol válogatottat is, Casillas, Ramos, Raúl, stb...
A brazilokkal nem szimpatizálok kb. 2006-2007 óta, de azért a tisztelet megadtam nekik, hogy idevettem őket (a 2006-os VB nekem nagyon tetszett, ott volt még a Fenomén is a csapatban, a franciáknál tudtuk előre, hogy Zizou befejezi, a spanyol csapatnak is nagyon szorítottam már akkor is, a VB után ők maradtak első számúnak, az ukránoknak is szurkoltam, a legjobb 8 közé jutottak, és a németek játéka is tetszett, házigazdaként 3. hely, legalább Kahn is viszonylag szépen búcsúzott, megkapta ezt a meccset + amit lehozott a brazil-francia meccsen Zidane...
)
Spanyolországról is írtam a VB előtt 1-2 nappal, Magyarország egyértelmű, Ukrajnának is szorítok, hogy kijussanak a világeseményekre, de nincs belőle nagy tragédia, ha például nem sikerül, itt születtem, az egyik állampolgárságom, ha már hasonlóképp hoztátok fel korábban shutteréknak...
Csakis a Real Madridra és Magyarországra tudom érteni, amikor azt írom pl., hogy sok helyzetünk volt, győzelmet érdemeltünk...vagyis MI!
Kedves csapatom, az SC Péterfalva is mehetne ide, de mindenképp középen kell, hogy legyen a Real Madrid, és még nem tudom milyen színnel kellene lecserélni a brazilokat...ha nem lesz meg a 6. VB cím, maradnak.
Már többször is írtam róla, velük kezdődött minden, R9/RC!

Egyből jött is a Real Madrid, és idővel megszerettem a spanyol válogatottat is, Casillas, Ramos, Raúl, stb...
A brazilokkal nem szimpatizálok kb. 2006-2007 óta, de azért a tisztelet megadtam nekik, hogy idevettem őket (a 2006-os VB nekem nagyon tetszett, ott volt még a Fenomén is a csapatban, a franciáknál tudtuk előre, hogy Zizou befejezi, a spanyol csapatnak is nagyon szorítottam már akkor is, a VB után ők maradtak első számúnak, az ukránoknak is szurkoltam, a legjobb 8 közé jutottak, és a németek játéka is tetszett, házigazdaként 3. hely, legalább Kahn is viszonylag szépen búcsúzott, megkapta ezt a meccset + amit lehozott a brazil-francia meccsen Zidane...

Spanyolországról is írtam a VB előtt 1-2 nappal, Magyarország egyértelmű, Ukrajnának is szorítok, hogy kijussanak a világeseményekre, de nincs belőle nagy tragédia, ha például nem sikerül, itt születtem, az egyik állampolgárságom, ha már hasonlóképp hoztátok fel korábban shutteréknak...

Kedves csapatom, az SC Péterfalva is mehetne ide, de mindenképp középen kell, hogy legyen a Real Madrid, és még nem tudom milyen színnel kellene lecserélni a brazilokat...ha nem lesz meg a 6. VB cím, maradnak.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Azért ez már kissé szánalmas nem gondolod?Kiváncsi vagyok,hogy te egy olyan rúgás után mit csinálnál.R.M.C.F írta:hehe írta:neymar nem lesz a németek ellen.
kisebb akadály, de a vébét azért behúzzuk.![]()
mutatom a fukkot
Miért ne lenne? 1982es trükk.....szarhalmaz a játéka,bemondja, megjátssza a sérültet.....a létező legnagyobb színész. Ezzel palástoltja a szar focit.
Ez a James meg...na,minden mozdulata jobb,mint ezeknek a másodvonalas braziloknak.

Van 4500 hsz-ed abból 2500 a 2006-2011-es szöveg meg az "én megmondtam" a maradék 2000-ben meg Neymart szidod.Szerintem már azoknak is tele a töke az okoskodásoddal,akik bírnak.
-
hehe írta:neymar nem lesz a németek ellen.
kisebb akadály, de a vébét azért behúzzuk.![]()
mutatom a fukkot
Miért ne lenne? 1982es trükk.....szarhalmaz a játéka,bemondja, megjátssza a sérültet.....a létező legnagyobb színész. Ezzel palástoltja a szar focit.
Ez a James meg...na,minden mozdulata jobb,mint ezeknek a másodvonalas braziloknak.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
neymar nem lesz a németek ellen.
kisebb akadály, de a vébét azért behúzzuk.
mutatom a fukkot
kisebb akadály, de a vébét azért behúzzuk.

mutatom a fukkot