PEEtör írta:BL-re nem szeretek már fogadni, de a BTTS+2.5 over a PSG meccsre aranynak néz ki.
Az MLB-t elkezdtem nézegetni én is, nem is annyira hülye sport.

Ezt végülis megjátszom, de óvatosan. A Barca hátsó alakzat bármikor képes összehozni egy gólt, ugyanakkor Cavaniék is jók egyre mindig, a Barca gól szerintem nem kérdés. Blancék nem hiszem, hogy a visszavágóra játszanának, pláne ilyen erős hazai pályával, a Nou Campba nem nyerni járnak a csapatok, szerintem itt kéne megpróbálniuk lerendezni a dolgot és előnyt szerezni. Ez viszont bőven kedvezhet a góloknak, mindkét oldalon, a 2.5-nek meg kéne lennie.
A PSG amúgy nagyon le van sajnálva, semmi érték nincs a Barca oddsában, simán 2 felett kéne lenniük.
A török kupában is érdemes lehet bepróbálni a visszavágón a Manisasport 1x-re, a Galata 4-0-ra nyert, és bár osztálykülönbség van a csapatok közt, motiváció illetve a kb B csapatával kiálló Galata ellen bőven meglehet az 1x @2.80-ért, de dobok a hazaira is, 7.40-ért marathonon.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.