Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Ha nem valik be nem, tök mindegy carlo megbukott ezzel a bratyizással
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De nem mindegy, hogy a taktikád az, hogy hagyod kibontakozni a játékosaid képességeit, vagy mint amikor lementek focizni a haverokkal és csak az dönt, ki az ügyesebb.BlancoMark írta:Bennem is vannak kerdojelek. Ez a klub miota az eszemet tudom a jatekosok egyeni kepessegeire epitett es sosem volt a high press meg vegletekig lezongorazott mozgasok. Kivancsi leszek, hogy a setalgatos trioval (Mbappe, Vini, Bellingham) mennyire lehet majd Xabi fele focit tolni. De milyen szomoru, hogy ez egyaltalan felmerul, a masik oldalon meg a 80 eves Lewandowski pressingel egesz meccsen.___Samy___ írta:
Hat igen, nehogy egy Lopetegui 2.0 legyen. Nekem vannak meg kerdojelek vele kapcsolatban, de jojjon. Puding probaja az eves.
Bár a bajok mindig akkor voltak, amikor olyan ült a padon, aki meg akarta magyarázni CR-nek merre van a kapu, meg Modricnak azt, hogy hogy kell passzolni. Valamilyen szintű struktúra és rendszer kell, de az az edző itt mindig is bukott és bukni fog, aki túl le akarja korlátozni a játékosait.
A másik véglet most az idei játékunk, ami kb. tényleg csak az első négyesünk valamelyik villanásában bízik (Vini meghúzza, Belli odakeveredik, Rodry cselezget, Bapit seggberúgják egy labdával és besétál), mert ez kevés, évi 1000 meccsen nem lesz mindig valaki, aki majd megoldja.
De nem véletlen volt ég és föld a különbség Benitez utolsó és Zidane első meccsei között. Többet engedett, de nem ész nélkül, viszont valamilyen elképzeléssel.
Az egészséges arányokkal szerintem Xabi is tisztában lesz.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem a keret nem eleg ehhez a melos focizhoz.Pad'em írta:Dehogy kell lecserélni a fél keretet. Xabi focijához kell kb még egy bal fullback meg egy védő. Minden más adott, Valverde Cama Tchou Bellingham emberekkel szanaszét lehetne presszingelni mindenkit, csak meg kell szervezni, hogy együtt mozogjanak, ne össze-vissza mindenki amikor eszébe jut. Ugyanez igaz Viniciusra is, ő is fut csak rosszul, elpazarolva csomó energiát, mindenki egyedül, koordinálatlanul. Na meg a fizikai felkészítés is kutyaszar lett idén, nem tudom ott mi a terv, Xabi hozná e az emberét vagy marad Pintus.Realista24 írta:
Perez olvassa ezeket a sorokat, aztan rajon, hogy a fel keretet le kene cserelni, minimumigy maradhat Carlo.
Rengeteg lehetőség van már a jelenlegi keretben is, ha még hozzácsapunk 2-3 igazolást Xabi felfogásához passzolva nagyot lehet javulni gyorsan.
Szuken vagyunk a vedelemben, legalabb ket emberrel, kozepen Valverden kivul nincs, aki melozni tudna minden iranyba, elol pedig egyedul Jude az, aki extrat tud beletenni tamadasban es vedekezesben is.
Nyilvan nem lesznek nagy mozgasok a nyaron, igy meg kell talalni az arany kozeputat, amire viszont alkalmas lehet a keret. Kerdes, hogy Xabi meg tudja-e ugrani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Dehogy kell lecserélni a fél keretet. Xabi focijához kell kb még egy bal fullback meg egy védő. Minden más adott, Valverde Cama Tchou Bellingham emberekkel szanaszét lehetne presszingelni mindenkit, csak meg kell szervezni, hogy együtt mozogjanak, ne össze-vissza mindenki amikor eszébe jut. Ugyanez igaz Viniciusra is, ő is fut csak rosszul, elpazarolva csomó energiát, mindenki egyedül, koordinálatlanul. Na meg a fizikai felkészítés is kutyaszar lett idén, nem tudom ott mi a terv, Xabi hozná e az emberét vagy marad Pintus.Realista24 írta:Perez olvassa ezeket a sorokat, aztan rajon, hogy a fel keretet le kene cserelni, minimumgutihaz14 írta:
hadd szoljon![]()
igy maradhat Carlo.
Rengeteg lehetőség van már a jelenlegi keretben is, ha még hozzácsapunk 2-3 igazolást Xabi felfogásához passzolva nagyot lehet javulni gyorsan.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Sehogy, instant sell.hehetheoriginal írta:ne legyen ne legyenszóval ne legyen mar akkora arc majd xabival szemben![]()
de tudjuk, hogy van es lesz, pl egy biniciust hogy hozol vissza a foldre meg a valosagba?![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Perez olvassa ezeket a sorokat, aztan rajon, hogy a fel keretet le kene cserelni, minimumgutihaz14 írta:hadd szoljon
I'm more of a positional guy, I want a high press and recovering the ball immediately, but above all else, my priority is control. The more my team controls the game, the more comfortablee I am."
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ne legyen ne legyenszóval ne legyen mar akkora arc majd xabival szemben

de tudjuk, hogy van es lesz, pl egy biniciust hogy hozol vissza a foldre meg a valosagba?

thereisonly1ronaldo
hadd szoljon
I'm more of a positional guy, I want a high press and recovering the ball immediately, but above all else, my priority is control. The more my team controls the game, the more comfortablee I am."

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Ez egy új generacio, most bőgtek le bajnokságban meg a BLben is, szóval ne legyen mar akkora arc majd xabival szemben, aki nem zidane de azert tekintelye van es rakott mar le az asztalra jatekoskent, edzőkent is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yazid 2025. május 6., kedd 8:52-kor.
- hehetheoriginal
a mostani edzo - remelhetoleg a mult - felesleges vele ezentul foglalkozni.Kerlon írta: Eddig Ancelotti makacssága miatt sírtatok, most meg az új edző jelölt flexibilitása miatt kezdtek.![]()
viszont a jovot sem tatott szajjal, barmit elfogadva kell varni.....
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Raadasul Lopetegi azota ketszer is megbukott, o nem az a szint, ami a Realnak kellett.nzooli93 írta: Olyan fiatal, elvileg sikerehes jatekosokbol all a keret,hogy meglepődnek,ha nem allnanak be a sorba. Ezek mar nem azok az ösztön zsenik,mint 10 eve voltak.Max 1-2 jatekosrol tudom elképzelni, hogy budos lesz nekik a munka. Azért Lopetegi egy jóllakott, legjobbját elvesztő csapatot kapott, úgy,hogy pont kibasztak vb elott a spanyoloktol is,ami gondolom nagy alma volt. Szóval az ott eleve nem nagyon volt sikerre ítélve.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Aki nem akar beállni a sorba, legyen Vinicius Mbappe vagy bárki azt ki kell innen baszni és kész. Ha egy ilyen felsült szezon nekik nem elég ahhoz, hogy magukba nézzenek akkor nem sok keresnivalójuk van itt.
- nzooli93
Olyan fiatal, elvileg sikerehes jatekosokbol all a keret,hogy meglepődnek,ha nem allnanak be a sorba. Ezek mar nem azok az ösztön zsenik,mint 10 eve voltak.Max 1-2 jatekosrol tudom elképzelni, hogy budos lesz nekik a munka. Azért Lopetegi egy jóllakott, legjobbját elvesztő csapatot kapott, úgy,hogy pont kibasztak vb elott a spanyoloktol is,ami gondolom nagy alma volt. Szóval az ott eleve nem nagyon volt sikerre ítélve.
- BlancoMark
Bennem is vannak kerdojelek. Ez a klub miota az eszemet tudom a jatekosok egyeni kepessegeire epitett es sosem volt a high press meg vegletekig lezongorazott mozgasok. Kivancsi leszek, hogy a setalgatos trioval (Mbappe, Vini, Bellingham) mennyire lehet majd Xabi fele focit tolni. De milyen szomoru, hogy ez egyaltalan felmerul, a masik oldalon meg a 80 eves Lewandowski pressingel egesz meccsen.___Samy___ írta:Hat igen, nehogy egy Lopetegui 2.0 legyen. Nekem vannak meg kerdojelek vele kapcsolatban, de jojjon. Puding probaja az eves.hehetheoriginal írta: sokat kell akkor igazolni, vagy kapunk egy gyenge barca masolatot, ahol mindig alulmaradunk.
Nem tudom egyelore eldonteni......hogy jo lesz e o edzonek ide..
Meg foleg, hogy mennyire fogadjak el a jatekosok, mindig ez volt a legnagyobb feladat, nem a taktika osszerakasa..
Eddig Ancelotti makacssága miatt sírtatok, most meg az új edző jelölt flexibilitása miatt kezdtek.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Hat igen, nehogy egy Lopetegui 2.0 legyen. Nekem vannak meg kerdojelek vele kapcsolatban, de jojjon. Puding probaja az eves.hehetheoriginal írta:sokat kell akkor igazolni, vagy kapunk egy gyenge barca masolatot, ahol mindig alulmaradunk.more of a positional guy, I want a high press and recovering the ball immediately, but above all else, my priority is control. The more my team controls the game, the more comfortablee I am."
Meg foleg, hogy mennyire fogadjak el a jatekosok, mindig ez volt a legnagyobb feladat, nem a taktika osszerakasa..
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
azért az idei szezon gyönyörűen megmutatta, h az sem lenne rossz néhahehetheoriginal írta: Meg foleg, hogy mennyire fogadjak el a jatekosok, mindig ez volt a legnagyobb feladat, nem a taktika osszerakasa..

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
Az se baj, ha egyszerre menne mindkettő, akár egy meccsen belül is. Pressing, magasan feltolt védelemmel, de ha az ellenfél olyan, hogy kell a terület, akkor akár hosszú labdákkal, kontrákkal is támadni.
Én a védelmen kívül máshová nem is igazolnék, nagyon max egy labdabiztos KP-st. Pl. Barellát szívesen megnézném nálunk, kár, hogy tavaly hosszabbított.
Én a védelmen kívül máshová nem is igazolnék, nagyon max egy labdabiztos KP-st. Pl. Barellát szívesen megnézném nálunk, kár, hogy tavaly hosszabbított.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Legenda, ismeri a klubbot es korban is kozelebb all a jatekosokhoz. Szerintem sokan a keretben eheznek arra, hogy legyen valami konepcio a jatekunkban es tanulhassanak. Valoszinuleg tobbet kell majd mindenkinek melozni, de akinek ez nem tetszik, az mehet is.hehetheoriginal írta:sokat kell akkor igazolni, vagy kapunk egy gyenge barca masolatot, ahol mindig alulmaradunk.more of a positional guy, I want a high press and recovering the ball immediately, but above all else, my priority is control. The more my team controls the game, the more comfortablee I am."
- hehetheoriginal
sokat kell akkor igazolni, vagy kapunk egy gyenge barca masolatot, ahol mindig alulmaradunk.more of a positional guy, I want a high press and recovering the ball immediately, but above all else, my priority is control. The more my team controls the game, the more comfortablee I am."
thereisonly1ronaldo