Mennyei futball
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mennyei futball
Ezt a két meccset el is lehet engedni. Semmi jelentősége.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Sanszosan ki is kapunk, jöhetnek majd a károgók és kiélhetik magukat.Ez a két NL meccs azért így húzósabb lesz, mint kellene. A kapus + a komplett védelem OFFos, egyedül Botka maradt az izlandi meccsről.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ez a két NL meccs azért így húzósabb lesz, mint kellene. A kapus + a komplett védelem OFFos, egyedül Botka maradt az izlandi meccsről.
Lovrencsics + Nego kettőst játszatnám a két szélen.
Ebből gondolom Botka-Lang belső kettős lesz. Dibusz lesz a kapus az tuti.Gulácsi Péter és Willi Orbán kisebb sérülés miatt elhagyták a válogatott edzőtáborát, Sallai Rolandnak a német karanténszabályok miatt kellett visszautaznia klubjához. Szalai Attila és Fiola Attila eltiltás miatt nem játszhat Szerbia ellen.
Lovrencsics + Nego kettőst játszatnám a két szélen.
A 4 legjobb csoportharmadik is továbbjut. Szerintem itt lehetnek olyan körbeverések, hogy a nagyok mind továbbmennek, mert ellenünk szinte biztos, hogy mindegyik nyerni fog, és utána még egy pont kell, mert általában 4 ponttal már tovább lehet jutni a 16 közé.füst írta: Amúgy a csoport nekem sem tetszik, lévén az EB-n a végső győzelemre esélyes csapatok közül elsősorban a németeknek szurkolok, másodsorban a portugáloknak. A többi csapat érdektelen számomra.
Az igen combos, és számomra ellenszenves franciák miatt vélhetően legalább az egyikük elvérzik a csoportkörben, és ehhez hozzájön hogy a mieink miatt eleve -1 mérkőzésen tudok szorítani a németeknek.
Akárhogy zárul a csoportkör, 2 számomra kedves csapat búcsúzni fog, mert nem feltételezem, hogy a franciák kieshetnek, utána 1 csapat miatt fog érdekelni a torna hátralevő része... nem ez lesz életem EB-je.![]()
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A 3 középső védő teljesen jó volt, passzolnak a rendszerbe, ez Rossi érdeme. Fiola helyett egyértelműen Lovrencsics kell, balra sajnos nincs nagyon értelmes opciü Holender helyett, ez van.
Nem illik.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Emellett, sajnos Fiola már nem olyan jó, mint volt korábban. Állandóan rossz megoldásai voltak, rengeteg eladott labda, amiből baj - vagy madjnem baj lett. Szerencsere ezt Rossi is látta, s lehozta őt.
Holander szerintem nem oda való, 5 védős rendszerben szélső "védő". inkább támadó középpályás volt, vagy ha van egy 4 védős rendszer mögötte, úgy szerintem kihasználhatóbb lenne a tudása. Sőt, talán csatárt is játszott anno.
Nego és a vidi legutóbbi meccseit nem láttam, lehet ekkor került belülre. (MTK ellen szélen játszott, Fradi ellen középen. Előtte meg össze-vissza. Gondolom próbálgatta az edző. DE lényeg a lényeg, hogy a kezdőben lenne a helye valahogy, valahol!
Menet közben többször is ki akartam nyomni, a korábbi rossz tapasztalatokból kiindulva. De mondom, ez egy rohadt fontos meccs, maradok már. Kitartok. Háát nagyon jól tettem!
Holander szerintem nem oda való, 5 védős rendszerben szélső "védő". inkább támadó középpályás volt, vagy ha van egy 4 védős rendszer mögötte, úgy szerintem kihasználhatóbb lenne a tudása. Sőt, talán csatárt is játszott anno.
Nego és a vidi legutóbbi meccseit nem láttam, lehet ekkor került belülre. (MTK ellen szélen játszott, Fradi ellen középen. Előtte meg össze-vissza. Gondolom próbálgatta az edző. DE lényeg a lényeg, hogy a kezdőben lenne a helye valahogy, valahol!

Menet közben többször is ki akartam nyomni, a korábbi rossz tapasztalatokból kiindulva. De mondom, ez egy rohadt fontos meccs, maradok már. Kitartok. Háát nagyon jól tettem!

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Botk nagyon megbízható volt, amikor láttam játszani, tegnap is remekül játszott. Érdemes megnézni, hogy milyen felpasszai voltak elsősorban Szalai felé. Gondolom ez Rossi utasítása volt, és ezt ő oldotta meg a hátsó emberek közül a legjobban.
Emellett érett, magabiztos és értelmes játékosnak tűnik.
Emellett érett, magabiztos és értelmes játékosnak tűnik.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nekem is emiatt ment 200 MB fölé a ma elhasznált adatmennyiség.
Igen: Botka és legfőképp Szalai Attila előtt le a kalappal. Elöl-hátul, elképesztő mezőnymunkát tolt tegnap is.

Igen: Botka és legfőképp Szalai Attila előtt le a kalappal. Elöl-hátul, elképesztő mezőnymunkát tolt tegnap is.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Botka is jó volt szerintem.
A második gól pedig onnan indult, hogy ő rúgta el az érkező izalndi elől.
Én csak ma hallottam, hogy mit mond Hajdú B. Szoboszlai gólja után.
Mondjuk legalább 20x.
A második gól pedig onnan indult, hogy ő rúgta el az érkező izalndi elől.

Én csak ma hallottam, hogy mit mond Hajdú B. Szoboszlai gólja után.

Mondjuk legalább 20x.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Tényleg nem károgni akarok, de a passzjátéka előrefelé tegnap rossz volt. Sok labdát elpasszolt, ez az elem még sok fejlesztést igényel a játékában, ellenben az dicséretes hogy próbálkozik előre játszani, nem csak a kapusnak adja, illetve védekezésben nekem is tetszett az ütemérzéke jónak néz ki a szerelésekhez.Süti írta: Meglep hogy Szalai Attilát fel se hozza senki. Az a srác idén a válogatottban igazából európai klasszis szintet hozott. Elképesztő.
bár várható volt, Puskás nevelés.![]()
![]()
Szerencsére fiatal, remélem hamar erősebb ligába kerül Ciprusról, mert potenciál tényleg van benne, de ahhoz kell a terhelés.
Nekem a Holender nem tetszett, alig vállalt 1v1-et pedig azzal lehet érvényesülni bármilyen védekezés ellen ha gyorsabb/technikásabb egy szélső játékos.
Nego-t én hiányolom a kezdőből, bár amit mondott a kommentátor hogy a Vidiben is középső kp-t játszik az nekem újdonság, előző években szélen láttam játszani és ott kiemelkedő volt többször is.
Szalai Ádámmal kapcsolatban értem amit Rossi mond, hogy ő tud letámadást irányítani elölről meg harcol a védőkkel végig, mégis úgy tűnik nézői szemmel hogy keveset tesz hozzá a birkózáson kívül, így akár a Könyvest akár Nikolicsot belehetne tenni néha, hátha odaérnek jobban a kapu elé.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
sebydani írta: Nem tudom ti, hogy vagytok vele de én 10 percenként újranézem Dominik gólját.![]()
![]()
Detto.
Hajdu B hangja ahogy elcsuklik. Nem birom ki, mindig megkonnyezem.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de én 10 percenként újranézem Dominik gólját.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Süti
Kíváncsi voltam ki figyel.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Eljött a flex ideje: gimiben egy osztályba jártunk, bár ő magántanuló volt, szóval évente egyszer láttamSüti írta: Meglep hogy Szalai Attilát fel se hozza senki. Az a srác idén a válogatottban igazából európai klasszis szintet hozott. Elképesztő.
bár várható volt, Puskás nevelés.![]()
![]()
![]()

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Amúgy a csoport nekem sem tetszik, lévén az EB-n a végső győzelemre esélyes csapatok közül elsősorban a németeknek szurkolok, másodsorban a portugáloknak. A többi csapat érdektelen számomra.
Az igen combos, és számomra ellenszenves franciák miatt vélhetően legalább az egyikük elvérzik a csoportkörben, és ehhez hozzájön hogy a mieink miatt eleve -1 mérkőzésen tudok szorítani a németeknek.
Akárhogy zárul a csoportkör, 2 számomra kedves csapat búcsúzni fog, mert nem feltételezem, hogy a franciák kieshetnek, utána 1 csapat miatt fog érdekelni a torna hátralevő része... nem ez lesz életem EB-je.
Akárhogy zárul a csoportkör, 2 számomra kedves csapat búcsúzni fog, mert nem feltételezem, hogy a franciák kieshetnek, utána 1 csapat miatt fog érdekelni a torna hátralevő része... nem ez lesz életem EB-je.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Az AS cimlapjan Szoboszlai! 
Szerk: bocsanat, mar korabban irtatok itt. Nagyon megorultem, ez nem semmi dolog!

Szerk: bocsanat, mar korabban irtatok itt. Nagyon megorultem, ez nem semmi dolog!

Tanulmányozd a nemzetek ligáját, sok szerencsétM1Ö írta: Ja... és az, hogy lehet, hogy a selejtezőbe is mi kaptuk a legerősebb ellenfelet, míg volt egy Grúzia-Észak-Macedónia meccs? Meg ez a csoport? Már nincsenwk kalapok, vagy mi a picsa? 3 ilyen válogatott, hogy kerülhetett egy csoportba?

- Süti
Meglep hogy Szalai Attilát fel se hozza senki. Az a srác idén a válogatottban igazából európai klasszis szintet hozott. Elképesztő.
bár várható volt, Puskás nevelés.
bár várható volt, Puskás nevelés.

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Akkor azért lett ekkora arca meg önbizalma, volt kit alázni.Realista24 írta: Meglátszik a fejlődésén, hogy játszott ellenem.![]()
![]()

Btw, fejben meg lábbal nagyon erős a gyerek, meglátszik az osztrák iskola és az a plusz munka, amit a faterjával beletettek. Fizikumon és döntési sebességen/automatizáción lehet még dolgozni, erre a legjobb Lipcse lenne és Nagelsmann.
A formációt és a védelmet nagyon odatette Rossi, plusz nagyon jó a csapategység, korrekt kis csapat ez. Nego mondjuk nálam fixen játszana és kéne még egy csatár.
Nem illik.
- RealMadridFanatic
Ellened szerzett onbizalmat?Realista24 írta:Ez is egy remek tulajdonsága Szobinak és Rossinak is. 90 perc bújócska után képes eldönteni a meccset, erre a "legnagyobbak" képesek, mert a 90. percben a hígfos után is megvolt az önbizalma, hogy megcsinálja.flori írta:
Érdekes a futball, ha nincs ez a gól és lecsorog a meccs 0-1-gyel, akkor vizeslepedőt húznak a Szoboszlaira, hogy a fal adja a másikat. Tényleg fantasztikus a futball, zero to hero.
Rossi meg tudta, hogy bármikor lehet egy ilyen helyzet, egy szabi, bármi, ahova odateszed a Kicsit és beveri, ahogy kell.
És így is lett.
Meglátszik a fejlődésén, hogy játszott ellenem.![]()
![]()

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)