Nem tudom hogy a TVn hogy jott át,de nagyon suta volt szegèny...oke hogy hajt neg akar,nincs is ezzel gond,de egyáltalán nem alapkezdo szint.Ugyan ezt èreztem amugy Nacho,Mayoral esetèben.Rossz hátmogè adott passzok,elpattano labda...
Nem akartam csak én előhozni, de a tegnapi meccs inkább érdekességnek volt jó, mint iránynak. Bírom Lucast, pont ilyen emberek kellenek a padra, nem 20 milliókért hozni szerencsétleneket. De a tegnapi meccs az pont olyan volt, mint amikor két kiscsapat játszik egymással. Azzal az 1-2 magasabb szintű játékosunkkal meg megnyerttük a meccset. Durva volt pl Kroos, akit nem dicsértem agyon manapság, konkrét teljesítméányben most sem votl lenyűgöző, de egyszerűen látszott rajta, hogy három szinttel magasabban van, mint körülötte a játékosok. Az mondjuk probléma, hogy Jamesen ez nem annyira látszódott ilyen környezetben sem...
Kovacicnak meg mondja meg Zidane, hogy egyszer végre ne álljon meg passzolja le a labdát, amikor megindul. Egyszerűen nekem az az éárzésem, hogy a gólvonalig gyalogolhatna a labdával, de mindig vagy megáll, vagy ad helyette egy alap passzt.
Mayoral játéka meg megmutatta, hogy milyen nehéz is a madrid center élete, alid jutott labda a közelébe.