Azzal remélem mindenki tisztában van, hogy mit NATO tag, ha a NATO beavatkozik Magyarországnak nincs választása.___Samy___ írta: Mar elnezest, de megis mit vartak az emberek, ha olyan miniszterelnok jeloltet indit az ellenzek, aki savazza a videki embereket, adott esetben katonakat kuldene ukrajnaba, vagy a rezsicsokkentest o ugy oldana meg, hogy fogyasszanak kevesebbet az emberek mindenbol?
Nem ertek a politikahoz, de jozan paraszt esszel is belegondolva itt az ellenzek szurta magat vegig tokon az elmult egy evben. Ilyen koritessel vagy gondolkodassal nem lehet valasztast nyerni, most is bebizonyosodott.
Nem tudom meg mi kell meg az embereknek ahhoz, hogy ebbol a berogzott, begyepesedett gondolkodasbol vegre kitorjenek.
Nem vagyok fideszes, ugy ahogy van utalom a politikat, de itt a fidesz gyozelmen nem kell meglepodni. Konkretan ellenfelek nelkul nyerik a valasztasokat.
Az eredmény szomorú, MZP-t meg máris a busz alá dobták, ahogy azt várni lehetett. Ha népnek ez kell ám legyen.
Szerintem mindannyiunknak (mint egyének) hatalmában áll az országot jobbá tenni attól függetlenül ki ül a parlamentben, ehhez tartsátok magatokat.
És jó lenne az elmúlt két nap egymás ócsárolása után ha itt is kibékülnétek, aztán lehetne ismét értelmesen gazdasági/ szakpolitikai kérdésekről beszélgetni.