Perez röhögő fejet küld.Veidt írta:Azokba sehogy, csak ebben a rendszerben nem történhet meg, hogy néhány ember kisajátítja az egész klubot.

Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
legyen bármilyen kutyaütő is a vezetőség, akkor is Wenger a balfsz, hogy nem képes már motiválni a csapatot. vagy pedig a játékosok szarnak az egészre.
Lassan itt is leiceteri edzőbuktatás képét látom kirajzolódni.
így legalább, jövőre az EL-ben is kakaskodhatnak Mourinhoval

Lassan itt is leiceteri edzőbuktatás képét látom kirajzolódni.

így legalább, jövőre az EL-ben is kakaskodhatnak Mourinhoval

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Azokba sehogy, csak ebben a rendszerben nem történhet meg, hogy néhány ember kisajátítja az egész klubot.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert a sociok hogy szólnak bele a mindennapi működésbe? Vagy a szerződésekbe? Igazolasokba?Veidt írta:Nem mondanám, hogy nem értenek hozzá, egyszerűen csak nem érdekük, hogy lépéseket tegyenek.RaúlCF írta:ez már bőven túlmutat azon hogy Wenger az edző vagy nem. a tulajdonos és a vezetőség hogy engedheti meg hogy idáig süllyedjen az egész. az infrastruktúra első osztályú a brand nagy, a tulaj gazdagabb mint Abramovics, szép nagy új stadion ami Londonban van így játékosoknak is vonzó lehetne, de egyszerűen a hozzá nem értés a vezetőségben borzalmas. annyi a lényeg bl legyen meg akkor van pénz de onnantól nulla ambíció pedig minden adott lenne ott hogy egy domináns csapat legyenek de semmi.
BL-indulás megvan, jegy- és bérletárak a fellegekben. Dől a pénz. A sportszakmai oldalt leszarják. Ők (Kroenke és bandája) az igazi ludasok a sztoriban, nem Wenger. Ilyenkor adok hálát, hogy a Real Madrid a sociók tulajdonában áll, nem üzletemberekében.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
BL most nem lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nem mondanám, hogy nem értenek hozzá, egyszerűen csak nem érdekük, hogy lépéseket tegyenek.RaúlCF írta:ez már bőven túlmutat azon hogy Wenger az edző vagy nem. a tulajdonos és a vezetőség hogy engedheti meg hogy idáig süllyedjen az egész. az infrastruktúra első osztályú a brand nagy, a tulaj gazdagabb mint Abramovics, szép nagy új stadion ami Londonban van így játékosoknak is vonzó lehetne, de egyszerűen a hozzá nem értés a vezetőségben borzalmas. annyi a lényeg bl legyen meg akkor van pénz de onnantól nulla ambíció pedig minden adott lenne ott hogy egy domináns csapat legyenek de semmi.
BL-indulás megvan, jegy- és bérletárak a fellegekben. Dől a pénz. A sportszakmai oldalt leszarják. Ők (Kroenke és bandája) az igazi ludasok a sztoriban, nem Wenger. Ilyenkor adok hálát, hogy a Real Madrid a sociók tulajdonában áll, nem üzletemberekében.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ez már bőven túlmutat azon hogy Wenger az edző vagy nem. a tulajdonos és a vezetőség hogy engedheti meg hogy idáig süllyedjen az egész. az infrastruktúra első osztályú a brand nagy, a tulaj gazdagabb mint Abramovics, szép nagy új stadion ami Londonban van így játékosoknak is vonzó lehetne, de egyszerűen a hozzá nem értés a vezetőségben borzalmas. annyi a lényeg bl legyen meg akkor van pénz de onnantól nulla ambíció pedig minden adott lenne ott hogy egy domináns csapat legyenek de semmi.
Mondanám, h nem meglepő, de azért ez a mai egy kicsit csúnya volt.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Remélem még évekig nem jutnak BL közelbe se.
Idén DeGea, majd jövőre Pogba jön jó áron.
A Chelsea meg bőven jobb csapat, mint a ManU. Már csak ugye, az edző személyéből kifolyólag is.
Idén DeGea, majd jövőre Pogba jön jó áron.

A Chelsea meg bőven jobb csapat, mint a ManU. Már csak ugye, az edző személyéből kifolyólag is.
#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Én amúgy se utalom khedirat tehát sztem fellaini helyett bármikor bárhol. A másik meg látva a kezdőt, nem rossz. Carrick helyetteset kell meg találni aki lesz a mai fellaini helyett és ibra helyére majd csatár. De mondom mindezt majd mikor ibra toló kocsis lesz.
,. Hátul Shaw bailly valencia és kell nekik egy khv. Rendbe lehetne ez a team. Mkhytarian martial rashford Mata pogba herrera valaki? Jó lesz. Ha jövőre blbe lesznek nem hinném hogy rosszabbak mint a chelsea. Véleményem szerint oda több embert kell igazolni mint a muba. Talán bbeno írta hogy 12-13 emberrel bl bajnokság szezont nem lehet tolni. A mu kerete szerintem jobb kint a chelseaé. Szeretném ha blbe jutnának mert kell a blnek az ilyen csapatok minél izgalmasabb annál jobb.

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ha az utálatot nézzük akkor igen, azonban Khedira hozzá képest egy kiváló középpályás.realistahuni írta:Nálatok ő a helyi Khedira?Caraway írta:Fellaini lesz a csapatkapitány a mai meccsen... Van ennél lejjebb?![]()
![]()
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nálatok ő a helyi Khedira?Caraway írta:Fellaini lesz a csapatkapitány a mai meccsen... Van ennél lejjebb?![]()
![]()

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Fellaini lesz a csapatkapitány a mai meccsen... Van ennél lejjebb?

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jól értem, a MU szurkerek küldték ezt felé?Realista24 írta:Mounak ment a fuck off Mourinho rigmus. Szeretik, na.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mounak ment a fuck off Mourinho rigmus. Szeretik, na.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Más összefüggés van itt, használd a corvinusos tudást, számítok rád!BBeno írta:leicesternel nagyon raereztek hogy raniereit ki kell dobni. 5 bajnoki 5 win + ugye egy bl tj a sevillanak koszonhetoen.
Nem illik.
leicesternel nagyon raereztek hogy raniereit ki kell dobni. 5 bajnoki 5 win + ugye egy bl tj a sevillanak koszonhetoen.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
En sem erzem olyan oriasi buntenynek, elvegre nem figurazta ki v hasonlo, csak megallapitotta. Olyan ez, mintha azt mondanad h eltunt, mint Petofi a kodben, jelenleg ezt Pogba palyan nyujtott teljesitmenyere igaz. Nagyon hianyzik egy kreativ ember ebbol az MU bol.
ugyanmar. miert ne lehetne ezen viccelodni. nem valtoztat semmin.