Azért vannak focisták a piacok, de Mou inkább a young, valencia, fellaini féle traktor vonulatot szereti.BlancoMark írta:A piaci viszonyokbol is adodik a gyengelkedesuk. Keves a vilagklasszis jatekos, es a legjobbak mindig a Real-Barca-Bayern vonulatba igazolnak. Akik meg nem, azokbol taplalkoznak ezek a csapatok. Nem latom kikkel lephetnenek elore a nyaron.

Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Nem illik.
ez a young borzalmasan rossz. de legalább megvan a 3 pont és összerázódott a mezőny picit.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Griezmann szerintem nyáron már dobbant és ha pl MU-nak van bl máris egy valószínű előrelépés. Atleticot szerintem lassan szétkapják pláne ha Simeone lép. Monacot is Dortmundot is. Interbe is most megy a pénz talán a Milanba is remélhetőleg feltámadnak. a világklasszis generáció kifele megy és még nem nagyon érett be a következő de fiatalok mindig jönnek kérdés ki találja meg a gyémántot.
- BlancoMark
A piaci viszonyokbol is adodik a gyengelkedesuk. Keves a vilagklasszis jatekos, es a legjobbak mindig a Real-Barca-Bayern vonulatba igazolnak. Akik meg nem, azokbol taplalkoznak ezek a csapatok. Nem latom kikkel lephetnenek elore a nyaron.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ha mindkettő ott van a bl-ben elég vonzó lesz az mindenkinek nem csak a pénzéheseknek. a legnagyobb akadály a bl indulás, ha az megvan mennek oda. nem fér be mindenki a nagy 3asba ők elmennek az angolokhoz és talán felhúzzák a szintet.BlancoMark írta: Mind a kettobe kene legalabb 5-6 kezdoszintu vilagklasszis, hogy komolyan vehetoek legyenek nemzetkozi porondon. De ezek a jatekosok meg nem fognak hozzajuk igazolni, csak az ilyen Pogba fele penzehes arcok, akiknek azonnal alabbhagy a teljesitmenyuk ahogy megerkezik a penz a szamlajukra.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem baj, hajrá spurs. Legyenek megint bohócok a nagyok.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
A Chelsea a végén még elbohóckodja a ligát, már csak 4 pont előnyük lesz.
- RaúlCF
nekem hiányoznak az erős angol meg az erős olasz csapatok a bl-ből. sokkal jobb volt nézni egy erős Milan-Real meccset mint egy Real Napolit vagy Leicester vagy vmi más oda nem illőt. jó lenne ha a nagyobb múlttal rendelkező csapatok feltámadnának mert rettenet sablon lett a bl. ha nem kerülnek össze legjobb 4ben fix a Barca-Bayern-Real trió. kellenek a régi nagyok

- BlancoMark
Mind a kettobe kene legalabb 5-6 kezdoszintu vilagklasszis, hogy komolyan vehetoek legyenek nemzetkozi porondon. De ezek a jatekosok meg nem fognak hozzajuk igazolni, csak az ilyen Pogba fele penzehes arcok, akiknek azonnal alabbhagy a teljesitmenyuk ahogy megerkezik a penz a szamlajukra.RaúlCF írta:nyáron mindkettő shoppingolni fog az fix. ez az éve mindkét csapatnak arról szól hogy vissza a csúcs felé és bl-be
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nekik most jött el a hullámvölgy, előbb-utóbb jönnie is kellett. Kár, hogy pont a MU ellen buknak, mert egy vereséggel tényleg messze kerültek volna a vörösek a BL-től.
- RaúlCF
nyáron mindkettő shoppingolni fog az fix. ez az éve mindkét csapatnak arról szól hogy vissza a csúcs felé és bl-be
- BlancoMark
Durva, hogy visszaestek ezek az angol csapatok, mennyi tucatjatekos van ebben a ket csapatban is te jo eg.
Conte ide vagy oda ez a Chelsea ezzel a kerettel nem lesz tenyezo a BLben jovore, egyszeruen kevesek hozza.

Conte ide vagy oda ez a Chelsea ezzel a kerettel nem lesz tenyezo a BLben jovore, egyszeruen kevesek hozza.
- RaúlCF
durván lenullázzák a chelsea-t. Herrera iszonyat mit lenyom melóban. ez az emberkövetés Hazardon teljesen megöli a chelsea játékát
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Latinok, ezert szereti oket Ganxta, en meg ezert nem csipem oket, semmi koze a focihoz.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- RaúlCF
meglepő mennyire ül most a taktikája Conte ellen. Pogbának is talán az első értékelhető meccse nagy csapat ellen. de az a Rojo Costa páros
mindkettőt lezavarni és menjen a foci

- numberone1
Vagy ha Jose helyeben lennel egy ilyennel asszem mar biroznal...most nem fog.RaúlCF írta:ha a Real ellen lenne ilyen én is felrobbannék, de semlegesnél értem miért engedte tovább és sztem igaza is volt, de azt is megértem ha vki lefújta volna.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- RaúlCF
ha a Real ellen lenne ilyen én is felrobbannék
, de semlegesnél értem miért engedte tovább és sztem igaza is volt, de azt is megértem ha vki lefújta volna.

- numberone1
Lehet, h jobb, de errol mar a Chelseaseknek mar mas a velemenye.RaúlCF írta: magasan volt de volt egy lassítás meg se mozdult amíg a labda a lábtól a kezéig ért. kezezés volt de szerintem simán tovább engedhető volt. ha 2 méterrel messzebb van kb akkor nem, de közel volt. de ez már bírói felfogás kérdése. szerintem ez jobb mint amit a spanyol 'bírók' csinálnak.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- RaúlCF
magasan volt de volt egy lassítás meg se mozdult amíg a labda a lábtól a kezéig ért. kezezés volt de szerintem simán tovább engedhető volt. ha 2 méterrel messzebb van kb akkor nem, de közel volt. de ez már bírói felfogás kérdése. szerintem ez jobb mint amit a spanyol 'bírók' csinálnak.numberone1 írta: Szerintem meg tul magasan volt a keze. Egyertelmu kezezes, tamadast akasztott meg..szandekosan v veletlenul az mar mindegy.
- numberone1
A Chelszkij tamadott es jol lathato kezezes volt Herreranal, a megszerzett labdabol lett a szoktetes. A Chelsea tamadasa igeretesnek tunt.palesz77 írta:Az les volt? Eredmenyek.com-os lassítás alapján nekem egyvonalnak tűnt inkább, de kicsi és pixeles, szóval nem mondom biztosra. Szép befejezés Rashfordtól amúgy,miatta örülök egyedül, hogy gólt lőtt a Mu.numberone1 írta:Egy ujabb eredmenyt befolyasolo biroi hiba. Az mar mas kerdes, h David Luiz sorra bakizik hatul a gol nagy reszben az o sara is.
Vagy másra gondolsz?
Szerintem meg tul magasan volt a keze. Egyertelmu kezezes, tamadast akasztott meg..szandekosan v veletlenul az mar mindegy.spanyolban biztos befújják de szerintem jó döntés volt közelről rárúgta a kezére. inkább ezt nézném mint spanyolt ahol mindent ész nélkül fújkálnak
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou