Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 4., szombat 21:26

Micsoda kényes öregurak vagytok. :mrgreen:

Egy telefon legyen olyan mint a gazdája, drabális, büdös, férfias, szőrös. :mrgreen: :lol:
Nem illik.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. december 4., szombat 21:26

Realista24 írta:
Csabi írta:

tiktok, insta, messenger, spotify-ra tökéletes. de amint kicsit komolyabb dologra használod felejtős.
A háromból melyik? :kalapos:
a hw app gallery

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. december 4., szombat 21:24

ziro4vr írta: Köszkösz, valahogy döntök a kettő között. Akuidő meg hogy pöccre menjen aminek kell az lényeg nálam, kamera másodlagos de nem hátrány.
Fogásra az A52 valahogy bumfordi volt. Ez is döntő volt :) Semmi se akad rajt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 4., szombat 21:24

Csabi írta:
Realista24 írta:

Én is ezeket nézem. Ma eloben csekkoltam, A52 marha ronda és formátlan. Az tuti nem.

Nova9 szép, de nem tudom a Huawei App galéria mennyire jó.

tiktok, insta, messenger, spotify-ra tökéletes. de amint kicsit komolyabb dologra használod felejtős.
A háromból melyik? :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. december 4., szombat 21:23

Realista24 írta:
Nika91127 írta:

1 hete használom, eddig tetszik. A selfie cam kissé fura, megszokás kérdése, nincs AF, de szabadban jók a selfiek. A sima kamera parádé. Nekem ismerkedős fázisban, 60% mobilnettel átlag 6 óra a képernyőidő, de 20% alá nem merítem sose.
Kellemes csalódás :) Az A52S 5G is sokáig dilemma téma volt, de a régi telóm meghalt, így azonnali döntés kellett :)
Én is ezeket nézem. Ma eloben csekkoltam, A52 marha ronda és formátlan. Az tuti nem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 4., szombat 21:21

Nika91127 írta:
ziro4vr írta: Valakinek biztos, de az nem én vagyok. :D

Nika kössz, én is ezt a kettőt nézem jelenleg. Bevált? Tükörsimán fut aminek úgy kell futnia?
1 hete használom, eddig tetszik. A selfie cam kissé fura, megszokás kérdése, nincs AF, de szabadban jók a selfiek. A sima kamera parádé. Nekem ismerkedős fázisban, 60% mobilnettel átlag 6 óra a képernyőidő, de 20% alá nem merítem sose.
Kellemes csalódás :) Az A52S 5G is sokáig dilemma téma volt, de a régi telóm meghalt, így azonnali döntés kellett :)

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 4., szombat 21:20

Köszkösz, valahogy döntök a kettő között. Akuidő meg hogy pöccre menjen aminek kell az lényeg nálam, kamera másodlagos de nem hátrány.
Nem illik.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. december 4., szombat 21:11

ziro4vr írta: Valakinek biztos, de az nem én vagyok. :D

Nika kössz, én is ezt a kettőt nézem jelenleg. Bevált? Tükörsimán fut aminek úgy kell futnia?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 4., szombat 20:56

Valakinek biztos, de az nem én vagyok. :D

Nem illik.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. december 4., szombat 20:55

ziro4vr írta: Mindent tudó Urak!

130-150 környékén van jobb választás most mint a samsung a52 5g? Iphone kizárva. :mrgreen:
Ez a dilemmám volt ... S20 FE lett a vége, Snapdragonos. 160.000 volt :)

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. december 4., szombat 20:52

ziro4vr írta: Mindent tudó Urak!

130-150 környékén van jobb választás most mint a samsung a52 5g? Iphone kizárva. :mrgreen:
attól h ki van zárva, még jobb választás :mrgreen:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 4., szombat 20:43

Mindent tudó Urak!

Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 3., péntek 21:14

Steve írta:
kiserik írta: Robotporszívó ügyben ajánlom ezt a fórumot: https://prohardver.hu/tema/robotporsziv ... 1-100.html

Hozzáértők és tapasztalatból beszélük vannak ott, akik szívesen segítenek. Folyamatos akciókról is beszámolnak, például a Roborock termékek külföldről való olcsóbb beszerzéséhez. Én is úgy vettem az S5 maxot 100.000 Ft alatt.
Milyen jo oldal.

Ez a robotporszivok Madridomja. :lol: :D
Van nekik sajat Benojük, mint itt BBenö volt.

Azert az a nem semmi, hogy egy ilyen dologgal emberek ennyit foglalkoznak.

Elszabaditottad a poklot Kiserik. Most R24 két hétig munka helyett, gyerekkel való PlayStation helyett ezt fogja tanulmányozni. Majd visszatér közénk egy kockás ingbe, szódás szemüvegbe és igazi IT kockaként darálni fogja itt a robotporszívó adatokat. :kalapos:
Meg véletlen sem.
Túl sok az infó, túl sok opció, amire oda kéne figyelni. Csak veszek egyet, aztán cső. :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 3., péntek 21:10

kiserik írta: Robotporszívó ügyben ajánlom ezt a fórumot: https://prohardver.hu/tema/robotporsziv ... 1-100.html

Hozzáértők és tapasztalatból beszélük vannak ott, akik szívesen segítenek. Folyamatos akciókról is beszámolnak, például a Roborock termékek külföldről való olcsóbb beszerzéséhez. Én is úgy vettem az S5 maxot 100.000 Ft alatt.
Milyen jo oldal.

Ez a robotporszivok Madridomja. :lol: :D
Van nekik sajat Benojük, mint itt BBenö volt.

Azert az a nem semmi, hogy egy ilyen dologgal emberek ennyit foglalkoznak.

Elszabaditottad a poklot Kiserik. Most R24 két hétig munka helyett, gyerekkel való PlayStation helyett ezt fogja tanulmányozni. Majd visszatér közénk egy kockás ingbe, szódás szemüvegbe és igazi IT kockaként darálni fogja itt a robotporszívó adatokat. :kalapos:

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 3., péntek 21:05

h3x0r írta: Jo, de te egy 5 euros fel literes colara is azt mondod, hogy hmm, nem is draga. :mrgreen:
1.itt nem euro van. :kalapos:
2.Jo lenne ha igy lenne es ezt mondhatnam, sajnos nem igy allok anyagilag
3.Nem iszok colat
4.Rosszul ismertek akkor
5.Azert en szeretlek es puszillak Titeket. :kalapos: :-*

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. december 3., péntek 10:44

Robotporszívó ügyben ajánlom ezt a fórumot: https://prohardver.hu/tema/robotporsziv ... 1-100.html

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. december 3., péntek 8:29

Süti írta: Srácok, robotporszívó téma. Tudom, nemrég volt téma, de ott mintha kicsit nagyobb árban dobálóztatok volna. Szóval a helyzet a következő:

-43m2 albi, küszöbök nagyon nincsenek, szőnyeg 2. Porszívó nincs.

Gondoltam, porszívó helyett átlépek a 21. századba, és nézek inkább robotporszívót. De olyan sokat nem szeretnék rá költeni.

Szóval, van esetleg tapasztalat a belépő szintű (Mondjuk legyen 50k-ig) gépekkel kapcsolatban? A munkát ezek is elvégzik csak nem csilingelnek közben meg rendelik meg a vacsorát, vagy pénzkidobás, és ilyen árban egy sima kézi porszívóval előrébb vagyok?
Egyik baratom vett 50k korul egyet, talan xiaomi mi robot volt. Ahol nem volt szonyeg, ott szepen felporszivozott, de a szonyegen mar keves volt a szivoereje. Vegul o visszakuldte es vett egy xiaomi s6 max-ot, (akciosan csak par ezerrel volt dragabb, mint az s5 max). De szerintem egy probat a mi robot is meger, ha meg nem jon be, visszakuldod.
h3x0r írta: Valami jo akkus morzsaporszivot tudnatok ajanlani? Leginkabb a szaritogepnel hasznalnam a szöszgyűjtő tartalynal meg a konyhaban. 9k-ert vettem egy Star-Light APC-1340G kezi porszivot, az 5 ev garancia megfogott, de olyan gyengen sziv, hogy inkabb kuldom is vissza.
Vegul ezt visszavittem (emag easybox :sziv: ), majd egy masik baratom mondta, hogy par eve vett egy bosch move 20.4v -t; elmentem hozza, kiprobaltam, megtetszett. Neten ki is neztem, Bosch BHN20L vagy 24L valamivel dragabb 25-27k korul. Csak hat egesz romaniaban nem lehet kapni, csak a komolyabb 50-60k feletti gepeket, ugyhogy most kivarok, hatha Karacsonyra vagy majd januarban lesz.
Steve írta: Bevallom lövésem sincs mennyi a Roborock árazása Magyarországon. Itt az az olcsóbbak közé tartozik.
Jo, de te egy 5 euros fel literes colara is azt mondod, hogy hmm, nem is draga. :mrgreen:

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 3., péntek 8:20

Realista24 írta:
Steve írta:

S5 Max! Amúgy az miért nem jó?! Te valamiért beidegződésből haragszol rám elektronika terén :kalapos: :sziv: Nem tettem én semmi rosszat :( :mrgreen:

Pedig jó ha megnézitek a robotporszívóknál, hogy mennyire elégedettek a felhasználók, mert vagy nem szív, vagy a mopp csak maszatol, vagy szétszed szőnyeget és minden ami az útjába esik, te meg mész és takarítasz miután az takarított. :)

Roborocknak köze nincs az almás céghez sem, nem értem. :( :)
Nyilván utánaolvasok, de mivel nálam csak 25 nm-ről van szó, totálisan kényelmi szempontból, mert a hétvégi házba kell, így 150ezret nem költök rá, takarítson az asszony :lol:
Bevallom lövésem sincs mennyi a Roborock árazása Magyarországon. Itt az az olcsóbbak közé tartozik.

Ha nem egy nagy házat/lakást akarsz folyamatosan tisztán tartani, akkor valóban mindegy. Biztos akkor van olcsóbb és akkor a szívás/akku idő sem fontos annyira mert így is egy plusz segítség lesz.

Reméljük akkor valaki mond egy másikat, Magyarországon van mindig mindenből ezer fajta. Próbálj akkor a szívás erősség, vagy zajszint, vagy akku idő nézése helyett simán csak az elégedettségre menni, olvasni a nép mit ír. Vannak tényleg nagyon rosszak is, ami csak felidegeli az embert, de ha többen elégedettek valamivel akkor olyan rossz nem lehet.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 3., péntek 8:12

Steve írta:
Realista24 írta:
Adom a témát :mrgreen: éppen venni készülök. Steve Roborock S3-as vonala nem kell, köszi :mrgreen:

Amúgy Süti, én jófogáson nézek használtat, garival, olyanoknak, akik vagy megunták/nem jött be nekik, vagy mondjuk egy 180nm-es házra olyat vettek, ami 60nm-re jó :D
S5 Max! Amúgy az miért nem jó?! Te valamiért beidegződésből haragszol rám elektronika terén :kalapos: :sziv: Nem tettem én semmi rosszat :( :mrgreen:

Pedig jó ha megnézitek a robotporszívóknál, hogy mennyire elégedettek a felhasználók, mert vagy nem szív, vagy a mopp csak maszatol, vagy szétszed szőnyeget és minden ami az útjába esik, te meg mész és takarítasz miután az takarított. :)

Nyilván utánaolvasok, de mivel nálam csak 25 nm-ről van szó, totálisan kényelmi szempontból, mert a hétvégi házba kell, így 150ezret nem költök rá, takarítson az asszony :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 3., péntek 8:09

Realista24 írta:
Süti írta: Srácok, robotporszívó téma. Tudom, nemrég volt téma, de ott mintha kicsit nagyobb árban dobálóztatok volna. Szóval a helyzet a következő:

-43m2 albi, küszöbök nagyon nincsenek, szőnyeg 2. Porszívó nincs.

Gondoltam, porszívó helyett átlépek a 21. századba, és nézek inkább robotporszívót. De olyan sokat nem szeretnék rá költeni.

Szóval, van esetleg tapasztalat a belépő szintű (Mondjuk legyen 50k-ig) gépekkel kapcsolatban? A munkát ezek is elvégzik csak nem csilingelnek közben meg rendelik meg a vacsorát, vagy pénzkidobás, és ilyen árban egy sima kézi porszívóval előrébb vagyok?
Adom a témát :mrgreen: éppen venni készülök. Steve Roborock S3-as vonala nem kell, köszi :mrgreen:

Amúgy Süti, én jófogáson nézek használtat, garival, olyanoknak, akik vagy megunták/nem jött be nekik, vagy mondjuk egy 180nm-es házra olyat vettek, ami 60nm-re jó :D

Pedig jó ha megnézitek a robotporszívóknál, hogy mennyire elégedettek a felhasználók, mert vagy nem szív, vagy a mopp csak maszatol, vagy szétszed szőnyeget és mindent ami az útjába esik, te meg mész és takarítasz miután az takarított. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2021. december 3., péntek 8:12-kor.

Vissza: