EURO 2024
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: EURO 2024
Nagyon sovány ez a holland válogatott.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondtam a másik meccset nézzétek. Osztrákok nagyon komolyan tolják, torna meglepetés csapata is lehet belőlük.
Kanté pedig parádé volt az első két meccsen, nem ott van a bajpetiamadridista írta: Ez a Kanté nem tud passzolni.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
semmi kp-juk nincs és a világon semmi játékuk. ha úgy adódik kontráznak egyet de az se megy.
- BlancoMark
De meg ha jonnenek az eredmenyek, de jelenleg majdnem 5 felido alatt sikerult egy ongolt loni.untouchable írta: Camavinga csere, ez komoly?!
A világ jelenlegi egyik legjobb és legnagyobb potenciállal rendelkező középpályása, akinek a segítségével a vb döntőben visszajött a csapat…
Létezik nagyobb retardált, lúzer, balfasz edző a világon Deschamps-nál?!
Komolyan a szaúdi Kanté és a szerencsétlen Rabiot játszik helyette?!
Ez nem létezik, hogy valaki ennyire vakon van, komolyan ez megdöbbentő.
A szövetség mit gondol, amikor Zidane a válogatott számára tökéletes edző évek óta csak erre az állásra vár?!

Van egy uj fajta szellemiseg az edzoknel, meg pedig hogy meg vannak a fix embereik es semmit nem mernek valtoztatni akarmennyire szarul jatszanak. Kivancsi vagyok hogy Southgate is vajon ugyanazt a fost rakja ma fel.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Bazzee szar ez a francia csapat
-
Camavinga csere, ez komoly?! 
A világ jelenlegi egyik legjobb és legnagyobb potenciállal rendelkező középpályása, akinek a segítségével a vb döntőben visszajött a csapat…
A szövetség mit gondol, amikor Zidane a válogatott számára tökéletes edző évek óta csak erre az állásra vár?!

Hala Madrid y nada más 
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha minden jól megy, nyár vége.RaúlCF írta: annyira megnézném egyszerre a Cama-Tchou-Teki hármast.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
annyira megnézném egyszerre a Cama-Tchou-Teki hármast.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ez a Kanté nem tud passzolni.
- BlancoMark
Annyira jo, hogy a Barcat szopassa, ezt leszamitva hihetetlen buta jatekos.RaúlCF írta: hogy ez a Dembele milyen botrányosan szar focista. gyors és ennyi volt a skillje mert minden mást elbasz.
Francia-lengyel jo kis esemenydus meccs.
- RaúlCF
hogy ez a Dembele milyen botrányosan szar focista. gyors és ennyi volt a skillje mert minden mást elbasz.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hat ez mióta világ a világ így van. Minden szezonra 2 dizájn és azt variálják.filatáska írta: Csak engem zavarnak ezek az adidas mezek itt az eb-n? Mind egytől egyig ugyanaz, oldalán csík, aminek a folytatása a gatyán. Röhej, hogy nem tudtak annak a pár csapatuknak külön dizájnt kitalálni.
Arról nem is beszélve, hogy régen PES-ben lehetett ilyenek sablont csinálni magadnak.![]()
Szerintem az adidas logo lehetne kicsit nagyobb a címer mellett mert a holdrol nem látszik rendesen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Csak engem zavarnak ezek az adidas mezek itt az eb-n? Mind egytől egyig ugyanaz, oldalán csík, aminek a folytatása a gatyán. Röhej, hogy nem tudtak annak a pár csapatuknak külön dizájnt kitalálni.
Arról nem is beszélve, hogy régen PES-ben lehetett ilyen sablont csinálni magadnak.
Arról nem is beszélve, hogy régen PES-ben lehetett ilyen sablont csinálni magadnak.

-
- Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Tipikus dolog ez is...
+ Megnyertük a meccset.
+ Megmaradt az esély a továbbjutásra
+ Szerencsére jól van már Barni, fel fog épülni
- De azért a mocskos qurva anyját a skót kapusnak biztos szándékos volt...
+ Megnyertük a meccset.
+ Megmaradt az esély a továbbjutásra
+ Szerencsére jól van már Barni, fel fog épülni
- De azért a mocskos qurva anyját a skót kapusnak biztos szándékos volt...

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Azért az keményCsoboth apuka élete tiszta őrület vasárnap éjjel tizenegy óta.
„Tudod, hány gratuláló SMS-t kaptam Kevin gólja után és másnap reggel? Ezerhétszázat! És nyolcszáz telefonhívást. Megszámoltam. Megmondom őszintén, szerencséd volt, hogy felvettem a telefont, mert már belefáradtam .

Ki mit néz ma?
Én erre a gyenge lengyel vs fantáziátlan francia válogatottra nem vagyok kíváncsi. A hollandokat nézem az tutti.
Mennek a csoportelsőségért igen, gólkülönbség számíthat ha nyer mindkettő.Yazid írta: Francia, hollandnak is kell a győzelem? Nem lazázhatnak? Sőt ausztrianak meg nincs vesztenivalója mehetnek a 3pontért kemenyen?
Ausztria meg nem kaphat ki 5 góllal, azon kívül mehetnek neki agyatlanul is akár.
Francia, hollandnak is kell a győzelem? Nem lazázhatnak? Sőt ausztrianak meg nincs vesztenivalója mehetnek a 3pontért kemenyen?
„Marco Rossi vezetésével a szakmai stáb néhány tagja, valamint a játékosok képviseletében Botka Endre meglátogatta a stuttgarti kórházban Varga Barnabást. A látogatók a Ferencvárosi Torna Club játékosának tolmácsolták az egész csapat jókívánságait” – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség Facebook-bejegyzésében.
Kép Vargáról meg a látogatásról.
https://www.facebook.com/10006452428911 ... 922043376/
Kép Vargáról meg a látogatásról.
https://www.facebook.com/10006452428911 ... 922043376/