Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Így reggel olvasva Kantéról, egyből Lass jutott eszembe. Utána is néztem mi a helyzet mostanság vele hírek tekintetében.
Szóba hozták a muval, de mourinho miatt inkább megy darálni Kinába.
Számomra a mai napig hiányzik. Nagyon szerettem a játékát és meglepő volt mikor berakták jobb szélső védőnek majd lehozott egy nagyon korrekt szintet. Romboló két tüdeje néger még is mondhatni technikás volt.
Marseilleben amikor láttam akkor durván top játékos volt. Atletico bilbao elleni eu kupán is beast üzemmódban tolta. hajszál pontos labdák, csodás szerelések etc.
Ha picit fegyelmezte volna saját magát akkor mai napig szerintem köztünk lenne. Malaga elleni spanyol kupa meccsét se fogom soha elfelejteni, mikor neki köszönhetjük hogy nem szedték szét a csapatot.
persze az is rémlik hogy nem igazán szerettétek:D
Szóba hozták a muval, de mourinho miatt inkább megy darálni Kinába.
Számomra a mai napig hiányzik. Nagyon szerettem a játékát és meglepő volt mikor berakták jobb szélső védőnek majd lehozott egy nagyon korrekt szintet. Romboló két tüdeje néger még is mondhatni technikás volt.
Marseilleben amikor láttam akkor durván top játékos volt. Atletico bilbao elleni eu kupán is beast üzemmódban tolta. hajszál pontos labdák, csodás szerelések etc.
Ha picit fegyelmezte volna saját magát akkor mai napig szerintem köztünk lenne. Malaga elleni spanyol kupa meccsét se fogom soha elfelejteni, mikor neki köszönhetjük hogy nem szedték szét a csapatot.
persze az is rémlik hogy nem igazán szerettétek:D
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kante lett az év játékosa.
Miért nem hoztuk el?
Miért nem hoztuk el?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Kevésnek érzem őket a BL-hez. Ott a nagyokat Realnak, Barcának, Bayernnek, Juvénak hívják. Más tészta.Remy írta:Viszont épp ezért lehetnének a BL-ben komolyabb tényezők, mint mondjuk egy Arsenal vagy Spurs.torjack írta:A nagyok elleni jó meccseléssel sokat nem fog érni, ha a kicsik ellen szórják a pontokat. Bár ez Palace nemrég a Chelsea-t is elkapta a Stamfordon.
Rá kell költeni erre a Liverpoolra ahhoz, hogy komoly tényezők legyenek. Drukkolok nekik, angoloknál nálam ők a legszimpatikusabbak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Viszont épp ezért lehetnének a BL-ben komolyabb tényezők, mint mondjuk egy Arsenal vagy Spurs.torjack írta:A nagyok elleni jó meccseléssel sokat nem fog érni, ha a kicsik ellen szórják a pontokat. Bár ez Palace nemrég a Chelsea-t is elkapta a Stamfordon.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A nagyok elleni jó meccseléssel sokat nem fog érni, ha a kicsik ellen szórják a pontokat. Bár ez Palace nemrég a Chelsea-t is elkapta a Stamfordon.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Na ezt jól elmontad.elmondom írta:Az amúgy is ajándékba kapott helyett. Semmi közük a blhez.Kercsó írta:A Pool tényleg elszórakozza lassan a BL helyet?
Szerencse a city, mu, arsenal trió odavaló.

Klopp a nagyok ellen jól tüzeli a csapatot.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Remy
- Kapcsolat:
elmondom írta:Az amúgy is ajándékba kapott helyett. Semmi közük a blhez.Kercsó írta:A Pool tényleg elszórakozza lassan a BL helyet?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Az amúgy is ajándékba kapott helyett. Semmi közük a blhez.Kercsó írta:A Pool tényleg elszórakozza lassan a BL helyet?
nem véletlenül hívják őket robin hood csapatnak.
legalább josénak életben marad ez az opció is a BL hely megszerzésére.
legalább josénak életben marad ez az opció is a BL hely megszerzésére.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
A Pool tényleg elszórakozza lassan a BL helyet?

#whatisyourexcuse
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
video
a végén látszik hogy lassítva is milyen centis az egész. ezt élőben 1szer látva megítélni hát hajrá. nyílván ha lenne rá technika akkor nincs vele gond, de ezt nem írnám hibának iszonyat közel van. Cityt ez nem vigasztalja de volt idejük megnyerni és a javukra is tévedtek. egyébként én is azon az oldalon vagyok hogy gólvonalon, alapvonalon kellenek a kamerák aztán lesekre is kitalálnak vmit és szépen megoldani minden helyzetet technikával
a végén látszik hogy lassítva is milyen centis az egész. ezt élőben 1szer látva megítélni hát hajrá. nyílván ha lenne rá technika akkor nincs vele gond, de ezt nem írnám hibának iszonyat közel van. Cityt ez nem vigasztalja de volt idejük megnyerni és a javukra is tévedtek. egyébként én is azon az oldalon vagyok hogy gólvonalon, alapvonalon kellenek a kamerák aztán lesekre is kitalálnak vmit és szépen megoldani minden helyzetet technikával
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nyugodj meg, ma egy meccs van ami számít és az nem ez volt!BBeno írta:azért mert spanyolban nagyobbakat tévednek már nem is említhetem meg hogy itt is döntő hibája volt a partjelzőnek? újabb meccs amin kijött hogy videóbíróval más eredmény lett volna.
+ volt két city kapufa. wenger nem érdemelte meg ezt a döntőt remélem egy tömőt kap majd a chelseatől.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
azért mert spanyolban nagyobbakat tévednek már nem is említhetem meg hogy itt is döntő hibája volt a partjelzőnek? újabb meccs amin kijött hogy videóbíróval más eredmény lett volna.nem értem miért szidod ennyire a partjelzőt. spanyolban lennének ilyen kis tévedések.
+ volt két city kapufa. wenger nem érdemelte meg ezt a döntőt remélem egy tömőt kap majd a chelseatől.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ne csodálkozz, neki sokszor a 90 perc is sok. Szerintem meccs után újra kellett éleszteni.nzooli93 írta:Ozil irritalo komolyan mondom...semmi harciassag nincs benne..kontrak sorra mennek el rajta

De tényleg egyébként. Na nem mintha ott olyan komoly bíráskodás folyna, de a spanyolhoz képest teljesen rendben van. A németről írtam volna, hogy talán az a legjobb, de egy bizonyos Aytekin megváltoztatta az álláspontom.RaúlCF írta:bármikor elcserélném az egész bírói csomagot az angolra

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert nem a City javára tévedett.RaúlCF írta:nem értem miért szidod ennyire a partjelzőt. spanyolban lennének ilyen kis tévedések. ennyi erővel nézd a másik oldalról 2 centivel kintebb van fosik behúzni és szabálytalan góllal vezetnek. ez annyira minimális volt hogy ott élőben annyi látszott hogy a felső kapufa mögül jön vissza. a nagy City meg balhere hogy nem tud nyerni egy Arsenal ellen a világ "legjobb" edzőjével meg a milliárdjaival. Arsenalnak se adott tizit mégis nyertek. bármikor elcserélném az egész bírói csomagot az angolra
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem értem miért szidod ennyire a partjelzőt. spanyolban lennének ilyen kis tévedések. ennyi erővel nézd a másik oldalról 2 centivel kintebb van fosik behúzni és szabálytalan góllal vezetnek. ez annyira minimális volt hogy ott élőben annyi látszott hogy a felső kapufa mögül jön vissza. a nagy City meg balhere hogy nem tud nyerni egy Arsenal ellen a világ "legjobb" edzőjével meg a milliárdjaival. Arsenalnak se adott tizit mégis nyertek. bármikor elcserélném az egész bírói csomagot az angolra
egy helyes bírói döntés és egy jó kevin kellett volna mára. nagyon szürke volt ma kevin sajnos.
a partjelző meg sztár akart lenni...
a partjelző meg sztár akart lenni...
- nzooli93
Ozil irritalo komolyan mondom...semmi harciassag nincs benne..kontrak sorra mennek el rajta
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
dehogynem, döntőben nyer a chelsea. ami amúgyis megtörténik majd.KAG írta:Nem tudom, hogy minek örülnék jobban.
Wenger teljes bukásának így a végére vagy egy 0 kupás guardiolának.
Olyan opció nincs, hogy mindketten kiesnek?
- BlancoMark
Igy a vegere? Azert ne vedd olyan biztosra, hogy tavozik. Hanyszor megismetlodott mar, hogy mindenki a pokolba kivanta szezon kozben aztan lelkiismeretesen maradt a kovetkezo evben is.KAG írta:Nem tudom, hogy minek örülnék jobban.
Wenger teljes bukásának így a végére vagy egy 0 kupás guardiolának.
Olyan opció nincs, hogy mindketten kiesnek?

Egyebkent milyen kiraly a koritese Angliaban meg egy kupameccsnek is, volna mit tanulni a tobbi elbajnoksagnak.