OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
shoota
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: shoota » 2019. október 22., kedd 8:07

'shutterisland írta: e mellett se menjunk el azert szo nelkul, ha mar temaba vag. :mrgreen:

a lnk a fszt
De azert milyen kis cselesen kivagtak, hogy mik voltak a tablakra irva, amikor a pulpitus elott tartotta fel :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. október 21., hétfő 22:59

e mellett se menjunk el azert szo nelkul, ha mar temaba vag. :mrgreen:

a lnk a fszt

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. október 21., hétfő 21:07

istimester írta:
Steve írta: Régen legalább itt akarták megíratni a népek másokkal a matek házijukat. De amióta a google translate is létezik, azóta már az angol szakdolgozat szövegeket sem itt akarják a népek megíratni.. :lol: :D
Khmmm Wolfram/Alpha. Már az egyetemi éveim alatt is létezett :mrgreen:
Nagy találmány volt az. :mrgreen: :lol: :lol: De sokat segített édes istenem. :lol:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2019. október 21., hétfő 20:21

Steve írta: Régen legalább itt akarták megíratni a népek másokkal a matek házijukat. De amióta a google translate is létezik, azóta már az angol szakdolgozat szövegeket sem itt akarják a népek megíratni.. :lol: :D
Khmmm Wolfram/Alpha. Már az egyetemi éveim alatt is létezett :mrgreen:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2019. október 19., szombat 22:13

Szerintem át kellene nevezni az OFF topikot politikára, vagy simán nyitni egy POLITIKA topikot.

Régen legalább itt akarták megíratni a népek másokkal a matek házijukat. De amióta a google translate is létezik, azóta már az angol szakdolgozat szövegeket sem itt akarják a népek megíratni.. :lol: :D

Csak a politika maradt.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. október 19., szombat 21:55

Nem volt olyan régen, hogy a fiatalok ne emlékeznének rá, nem hiszem, hogy ez a dolog nyitja.
Emlékeznek rá, csak nem érdekli az embereket már, van azóta más gond is.

OV régi beszédeire is emlékeznek, elérhetőek a 30 évvel mondott gondolatai akárki számára, amik a mostani rendszerével totálisan ellent mondanak.

Amíg van OV addig van Feri is, kellenek egymásnak. Ez az egyik.

A másik, hogy a baloldal szégyene, hogy Feri után is csak nála idiótább, és hiteltelenebb embereket tudtak porondra állítani, főleg az MSZP ugye.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

shoota

HozzászólásSzerző: shoota » 2019. október 19., szombat 21:19

Nem tudom ez volt-e már :hmmm: (Lamperth Mónika dolog)

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2019. október 19., szombat 21:03

Szerintem nem nagy rejtvény az, az elolvadt mszp szavazói számára lett vonzó a dk, meg a fiatalok nem emlékeznek a tevékenységére. És őszintén, valami zseniális névválasztás volt a Demokratikus Koalíció, ilyen névvel egyszerűen igényli Ferenc pártja, hogy az ellenzék zászlóshajója legyen.

Amúgy még tartja magát, de azért már túl van a csúcson, szemmel láthatóan kezdi a pia szétmarni az öreget, püffed, egyre lassabban és egyre szétesettebben beszél...szóval szerintem hamarabb épül le minthogy megint közel kerülhessen a vájúhoz. Majd a kedves felesége kezébe veszi a DK-t, ha már túlságosan leépül a hibbant néró.

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2019. október 19., szombat 20:45

ziro4vr írta: Nekem a bolygó egyik top rejtvénye, hogy az öreg hogy tudott abból a mély pöcegödörből visszamászni. Receptkönyv, tánc, chatbot, volt ott minden és láss csodát, a fletó újra menő lett.
Erre én csak Puzsér elméletét találtam eddig hitelesnek, szerinte OV nem engedi lefolyni.
Minden logikus magyarázat szerint a börtönben kellene ülnie, a fél szoci vezetéssel együtt.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. október 19., szombat 20:45

ziro4vr írta: Nekem a bolygó egyik top rejtvénye, hogy az öreg hogy tudott abból a mély pöcegödörből visszamászni. Receptkönyv, tánc, chatbot, volt ott minden és láss csodát, a fletó újra menő lett.
remélem ez is megvolt már:

https://www.youtube.com/watch?v=KzU5InhdlH8

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. október 19., szombat 20:41

Nekem a bolygó egyik top rejtvénye, hogy az öreg hogy tudott abból a mély pöcegödörből visszamászni. Receptkönyv, tánc, chatbot, volt ott minden és láss csodát, a fletó újra menő lett.
Nem illik.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. október 19., szombat 20:39

ziro4vr írta: Fleto mögött már csak az elmebaj és a szereplési kényszer.
Az a szomorú, hogy sajnos nemhogy leköszönőben van a vén szar, hanem épp ellenkezőleg. Nő a párt támogatottsága.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. október 19., szombat 20:30

Fleto mögött már csak az elmebaj és a szereplési kényszer.
Nem illik.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2019. október 19., szombat 20:26

Es fleto mogott pedig termeszetesen Soros van.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. október 19., szombat 20:07

Hát én csak ettől tartottam, jön Karigeri mint a jóhiszemű hülyegyerek, mögötte Lamperth, Batiz és a többi bukott bohóc, a bábmester meg Fletó.. mintha a Fidesz rendezné. :lol:
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 19., szombat 11:08

Faust írta: Epp ezert nem orultem en sem ennek a FOLDCSUSZAMLAS SZERU ellenzeki gyozelemnek, mert ha ez a nyamnyila pc bohoc nem embereli meg magat, es ha nem szakit az elodei politikajaval (ami, ha igazak a hirek a fleto erabol visszatero mesteremberekkel, mar el is dolt), csak annyira lesz jo, hogy a kovetkezo harom onkormanyzati valasztason ujra ketharmados fidesz tobbseg legyen a fovarosban is. Alapbol ellenszelben kell dolgoznia, senkinek nem lenne egyszeru feladat. Aggodom, akit a DK tamogat teljes mellszelesseggel, tisztesseges/normalis ember nem lehet. Remenykedjunk.
Jaja, én is ezt mondtam haveromnak. Ezek, ha valamit elbassznak és nem értelmesen új szemlélettel és hozzáállással állnak a dolgokhoz, akkor egy dolgot intéztek el ezzel a győzelemmel még pedig azt, hogy a következő választáson is meglesz a 2/3-ad.

A másik meg, hogy Karácsonyt hamar megbuktatják és beültetik Flettot polginak. Na akkor lenne itt szép kánaán.

Márki-Záy Péter pedig rettentően szimpatikus és már másodjára választották meg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2019. október 19., szombat 10:59

Epp ezert nem orultem en sem ennek a FOLDCSUSZAMLAS SZERU ellenzeki gyozelemnek, mert ha ez a nyamnyila pc bohoc nem embereli meg magat, es ha nem szakit az elodei politikajaval (ami, ha igazak a hirek a fleto erabol visszatero mesteremberekkel, mar el is dolt), csak annyira lesz jo, hogy a kovetkezo harom onkormanyzati valasztason ujra ketharmados fidesz tobbseg legyen a fovarosban is. Alapbol ellenszelben kell dolgoznia, senkinek nem lenne egyszeru feladat. Aggodom, akit a DK tamogat teljes mellszelesseggel, tisztesseges/normalis ember nem lehet. Remenykedjunk.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. október 19., szombat 10:49

az ingyencirkusz eddig is megvolt. Kérdés, hogy folytatják e. Azon lepődnék meg a legjobban ha nem.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2019. október 19., szombat 8:53

Kerlon írta:
BlancoMark írta: Srácok, kicsit visszakanyarodva a múltkori témához.

Néztetek Karácsony interjúkat mióta megválasztották? Szegényke tényleg cukika (mamakedvence :D ) meg minden, de - és ezzel nem megsértve a bölcsészeket - annyira bölcsész a csávó. Látszik, hogy lövése nincs arról, hogy mit kéne csinálni (szakmailag), bedob néha egy-két ötletet, vagy ötletecskét, aztán majd sikerül vagy nem.

Hosszútávon úgy érzem rontani fogja az ellenzék esélyeit a hozzánemértése. Technokratákat a politikába! :sly:

Mindenesetre Tarlóssal szimpatikusan nyomták. :lol:
Ha van eszük, akkor ebben az 5 évben értelmesen cselekszenek, utána nagyobb teret és bizalmat nyerhetnek és csak akkor kezdenek el lopni. :kalapos: :kalapos: :kalapos:
Pontosan. Csak az a félő hogy a klientúrába tartozó gazdasági politikai erők annyira ki vannak éhezve a koncra hogy nem tudják magukat türtöztetni... Rövid idő alatt kiderül mire lehet számítani. Egy biztos ingyencirkusz az lesz 5 évig.

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2019. október 18., péntek 20:49

Katalonia(Barcelona,Girona,Tarragona) sztrájk és káosz!
itt egy link amin vannak fent videok meg képek és van élő kép is:
https://www.lasexta.com/noticias/nacion ... 22d72.html :ozil: :( :(

Vissza: