Amig a nagy egyenisegek nem kepesek futni,mozogni, helyezkedni es megbontani egy statikus vedelmet addig igazitson rajuk a hoher akarmit.numberone1 írta:Az igaz, ha Vazquez fele tamadok vannak elol akkor igen, de nalunk elsosorban egyenisegek fognak elol jatszani akik nem fognak gepek modjara letamadni, vagy lelek szakattaval visszarohanni labdavesztesnel. Talan hozzajuk igazitva a kp-t, lehet jobban jarnank.nmate írta:"Pogba,Modric,Kovacic"-hoz nem tettem hozzá, hogy itt még Kroos is belefér Kovács helyén
De van az egésznek egy ilyen oldala. Viszont ha feljebb megyünk egy sort a támadókhoz, komolyabb letámadás esetén nem lenne gond.

Értékeld a legutóbbi meccset
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
ZIDANE
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bele, mert az érveid nem támasztották alá amit írtál. Félre ne értsd, nekem is fájt a tegnapi vereség. Nagyon. De hogy lefociztak volna minket mert 2 gól volt közte meg hasonlók, azt azért nem mondanám.rashidm írta:Azért egy kis provokáció/beszólás belefért.Süti írta:Nem a bíróra fogom, hanem azt a hülyeséget cáfoltam meg hogy lefociztak minket.![]()
de jobban nem megyek bele.![]()
![]()
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Az igaz, ha Vazquez fele tamadok vannak elol akkor igen, de nalunk elsosorban egyenisegek fognak elol jatszani akik nem fognak gepek modjara letamadni, vagy lelek szakattaval visszarohanni labdavesztesnel. Talan hozzajuk igazitva a kp-t, lehet jobban jarnank.nmate írta:"Pogba,Modric,Kovacic"-hoz nem tettem hozzá, hogy itt még Kroos is belefér Kovács helyén
De van az egésznek egy ilyen oldala. Viszont ha feljebb megyünk egy sort a támadókhoz, komolyabb letámadás esetén nem lenne gond.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Azért egy kis provokáció/beszólás belefért.Süti írta:Nem a bíróra fogom, hanem azt a hülyeséget cáfoltam meg hogy lefociztak minket.![]()
de jobban nem megyek bele.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
"Pogba,Modric,Kovacic"-hoz nem tettem hozzá, hogy itt még Kroos is belefér Kovács helyén 

- numberone1
De latod, a harom esetbol 2-ben nem szerepelnek egyutt. Es amelyikben igen, abban szerintem a legvekonyabb atutoeroben es vedekezesben...persze csak szerintem.nmate írta:Jók ők együtt, de akkor kell egy 3. hozzájuk hasonló stílusú.numberone1 írta: A b-t-b-re Modric vagy Kroos is tokeletes lehetne, de nem egyutt.
Case,Modric,Isco
vagy
Kroos,Modric,Kovacic
vagy
Pogba,Modric,Kovacic
Ilyenek működhetnek jól az esetek 90%-ban.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- nmate
Jók ők együtt, de akkor kell egy 3. hozzájuk hasonló stílusú.numberone1 írta: A b-t-b-re Modric vagy Kroos is tokeletes lehetne, de nem egyutt.
Case,Modric,Isco
vagy
Kroos,Modric,Kovacic
vagy
Pogba,Modric,Kovacic
Ilyenek működhetnek jól az esetek 90%-ban.
- numberone1
Ezzel teljesen egyetertek. Nalam alap a 3 kp, akik kozul az egyik a vedelem elott eros labdaszerzesben, egy b-t-b es egy tamadobb felfogasu aki mozgekonyabb golveszejesebbnek kellene lennie. Isco jo lehetne erre a posztra, ha fejben rendbe lenne..na meg Pogba. A b-t-b-re Modric vagy Kroos is tokeletes lehetne, de nem egyutt.nmate írta:Inkább arról diskuráljunk mi lesz a visszavágon.
Én már ott tartok, hogy Kroost tenném ki, Modric - Isco meg pörögjön. Ha Isco ratyi, jöhet James. BBC reméljük rendben lesz.
Miért Kroost?
Kösz a kérdést.
Mert Casemiro jobban védekezik, és akkor Marcelo illetve Carvajal is kicsit feljebb mehet, így pedig a szélek megbontásával szerintem könnyebben mögéjük lehet kerülni.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Süti
Nem a bíróra fogom, hanem azt a hülyeséget cáfoltam meg hogy lefociztak minket.rashidm írta:
1. Felülkerekedett a Wolfsburgon a Real vagy sem? Ki lettek dolgozva olyan helyzetek a 2. gól után, amiből lehetett volna gólhelyzet? Nah ugye.
2. Nem tudom miért vagy kiakadva hogy szabályos volt-e vagy sem. A bíró megadta. Akármilyen szar érzés, ez van. Ne legyünk már olyanok, mint a barca, hogy minden kétes bírói ítélet után sírjunk... Inkább focizni kellett volna.

de jobban nem megyek bele.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Punci vagy.nmate írta:Kroosnál jobb a két védő közé belógva, csak ez számít most.
Amit írsz, az öngyilkosság, egy 4-4-re talán jó lenne.
Amúgy a te variánsod is tetszik, de mindegy csak legyen 4-0.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
1. Felülkerekedett a Wolfsburgon a Real vagy sem? Ki lettek dolgozva olyan helyzetek a 2. gól után, amiből lehetett volna gólhelyzet? Nah ugye.Süti írta:rashidm írta:
- A máker "tizi" utáni visszaállás sünbe azért taktikai agyonverésnek túlzás.
- A gól hogy lehet független attól hogy szabályos e vagy nem?
2. Nem tudom miért vagy kiakadva hogy szabályos volt-e vagy sem. A bíró megadta. Akármilyen szar érzés, ez van. Ne legyünk már olyanok, mint a barca, hogy minden kétes bírói ítélet után sírjunk... Inkább focizni kellett volna.
- nmate
Kroosnál jobb a két védő közé belógva, csak ez számít most.
Hát... Casemiro jobb védekezését tegnap sem érzékeltük. Egyszer Ramos elszámította magát és akkor keresztezett, oszt ennyi.
Én továbbra is amondó vagyok, hogy:
Vazquez-Modric-Kroos-Bale
Benzema-CR
Én továbbra is amondó vagyok, hogy:
Vazquez-Modric-Kroos-Bale
Benzema-CR
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
Inkább arról diskuráljunk mi lesz a visszavágon.
Én már ott tartok, hogy Kroost tenném ki, Modric - Isco meg pörögjön. Ha Isco ratyi, jöhet James. BBC reméljük rendben lesz.
Miért Kroost?
Kösz a kérdést.
Mert Casemiro jobban védekezik, és akkor Marcelo illetve Carvajal is kicsit feljebb mehet, így pedig a szélek megbontásával szerintem könnyebben mögéjük lehet kerülni.
Miért Kroost?
Kösz a kérdést.
1. Nem - Veszélyesek voltunk, amíg Benzema a pályán volt.___Samy___ írta:Mivel még nem néztem vissza a tegnapi meccset, ezért csak sejteni tudom, hogy mi volt. Ez a gárda még mindig a Barca ellen van kihegyezve, ott képesek villantani, mikor fordított a helyzet, azaz nekünk kell feltörni egy felállt védelmet, az még továbbra sem megy. De ez nem ment Ancelotti alatt sem. Ha van helyünk, akkor bárkit képesek vagyunk megverni, de ha tömörülés megy, ott még továbbra is csak döcög a szekér.
Alapjában véve nekem ezért tűnik soknak egyszerre a Kroos- Casemiro duó. Ilyenkor, mikor a felállt védelem ellen kellene mutatni valamit, akkor az egyik totál haszontalan, mert nem ők fogják megteremteni a létszámfölényt, nem ők fogják elhúzni a védelmet. A BBC meg totál statikus ebben a tekintetben, főleg, hogy orrba-szájba sérült valaki közülük. Így továbbra is a középpályától kell ezt a feladatot elvárni. Épp ezért is felüdülés az, ha Lucas ott van a pályán, mert ő nagyon jól keverget, teszi-veszi a labdát. Most ha helyette egy még minőségibb játékos lenne hasonló aspektusokkal, akkor el lehet képzelni, mennyivel veszélyesebbek lennének a támadásaink.
Ha dominálni szeretnénk, akkor nálunk kell többet legyen a labda. Ezzel nincs is gond. Ha nálunk van a labda, akkor többször fog az előfordulni, hogy az ellen parkolja le a buszt. Nyilván lesznek kivételes esetek (Barca, Bayern), amikor nekünk kell alkalmazkodni, mert a másik csapat sokkal dominánsabb, de alapjában véve nekünk leginkább azokra a meccsekre kell jobban koncentrálnunk, mikor mi akarunk dominálni, mert ebből lesz több. Ebben meg a fentebb említett két embernek egyszerre nincs helye a pályán, nem fér bele. Gyakorlatilag a tegnapi meg a Barca elleni kezdőben csak Modric, Marcelo meg Carvajal voltak azok a játékosok, akik képesek a létszámfölény kialakítására. Meg lehet nézni a Barcát, meg a Bayernt, hogy hány olyan ember van a kezdőjükben, akik egy az egyben bárkit megvernek. Most had ne számoljam össze, de nem három ember lesz.
A Barca ellen működött ez a kezdő, tegnap nem. És ez nem véletlen. Még mindig nem tudunk mit kezdeni a labdával, ha nálunk van. Ezt látja is Zidane, épp ezért próbálja meg ennyire a szélsővédőkre kihegyezni a támadásainkat, meg a játékunkat. Mivel az első hármas és a kp nagy része nem képes a létszámfölény kialakítására, ezért tolja fel a védőket, hogy meg legyen a létszámfölény. Ezzel viszont csak az a baj, hogy a labdaszerzést nehezítjük meg saját maguk számára, védekezésben nagyon sebezhetőek vagyunk.
2. Igen - Írtam én is, hogy Casemiro tegnap felesleges volt. Kroos tette-vette talán a legjobban a kp-n.
3. Igen is - nem is - Kroos is képes emberfölényt kialakítani, de nem vállalja csak úgy be.
4. Igen is- meg nem is - A probléma megint Benzema kiesése volt, remekül lépett vissza, adott teret Ronaldonak vagy Balenek. Kiesése után az első 3-as volt súlytalan, Modric nem érezte a játékot, Casemiro nem ért a támadásokhoz, de rendre felfutott és szinte csak a területünket szűkítette. Danilo nem tud beadni, nem tud védekezni, szerencsétlen úgy ahogy van. Bale egész sűrűn tudott a védelem mögé kerülni a bal oldalon, de középen rendre csak Ronaldo érkezett, akire a két colos brazil figyelt. Összességében az első félidőben a rossz helyzet kihasználás és a szerencsétlenségnek köszönhetjük ezt az eredményt, a második félidőben meg a szokásos idegenbeli formánkat hoztuk. Kókadt farokkal akartunk dugni.
K
K
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Süti írta:- A máker "tizi" utáni visszaállás sünbe azért taktikai agyonverésnek túlzás.rashidm írta:
Ha:
- megver egy csapat taktikailag
- pluszban lő 2 gólt (függetlenül attól, hogy szabályos-e vagy sem)
- a kreativitás az a nullához közelít támadásépítésnél, ráadásul szokásosan várták elől a labdát
- védekezés... mintha megye 3-asok lettek volna a védelemben,
akkor igen is elmondható, hogy le lettünk focizva. Mintha az Atma-t láttam volna játszani, csak még szépen is játszottak.
Jah és igen, mennék Madridba. Ha fizeted.Pofán csapnék egy-két játékost.
- Az utolsó kettő mégis hogy a Wolfsburg érdeme? Miért ők vertek meg minket? Ilyen alapon magunkat vertük meg. (Amiben van is valami)
A tegnapi meccs nem a népautósok érdeme volt, csak és kizárólag magunknak köszönhetjük, ami végeredményben ugyanaz, de azért mégis....
Azért ne kicsinyítsük az ő érdemeiket. Ők tökéletesen végrehajtották azt amit elterveztek. Minden csapat annyit játszik amennyit a másik enged...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ___Samy___
Mivel még nem néztem vissza a tegnapi meccset, ezért csak sejteni tudom, hogy mi volt. Ez a gárda még mindig a Barca ellen van kihegyezve, ott képesek villantani, mikor fordított a helyzet, azaz nekünk kell feltörni egy felállt védelmet, az még továbbra sem megy. De ez nem ment Ancelotti alatt sem. Ha van helyünk, akkor bárkit képesek vagyunk megverni, de ha tömörülés megy, ott még továbbra is csak döcög a szekér.
Alapjában véve nekem ezért tűnik soknak egyszerre a Kroos- Casemiro duó. Ilyenkor, mikor a felállt védelem ellen kellene mutatni valamit, akkor az egyik totál haszontalan, mert nem ők fogják megteremteni a létszámfölényt, nem ők fogják elhúzni a védelmet. A BBC meg totál statikus ebben a tekintetben, főleg, hogy orrba-szájba sérült valaki közülük. Így továbbra is a középpályától kell ezt a feladatot elvárni. Épp ezért is felüdülés az, ha Lucas ott van a pályán, mert ő nagyon jól keverget, teszi-veszi a labdát. Most ha helyette egy még minőségibb játékos lenne hasonló aspektusokkal, akkor el lehet képzelni, mennyivel veszélyesebbek lennének a támadásaink.
Ha dominálni szeretnénk, akkor nálunk kell többet legyen a labda. Ezzel nincs is gond. Ha nálunk van a labda, akkor többször fog az előfordulni, hogy az ellen parkolja le a buszt. Nyilván lesznek kivételes esetek (Barca, Bayern), amikor nekünk kell alkalmazkodni, mert a másik csapat sokkal dominánsabb, de alapjában véve nekünk leginkább azokra a meccsekre kell jobban koncentrálnunk, mikor mi akarunk dominálni, mert ebből lesz több. Ebben meg a fentebb említett két embernek egyszerre nincs helye a pályán, nem fér bele. Gyakorlatilag a tegnapi meg a Barca elleni kezdőben csak Modric, Marcelo meg Carvajal voltak azok a játékosok, akik képesek a létszámfölény kialakítására. Meg lehet nézni a Barcát, meg a Bayernt, hogy hány olyan ember van a kezdőjükben, akik egy az egyben bárkit megvernek. Most had ne számoljam össze, de nem három ember lesz.
A Barca ellen működött ez a kezdő, tegnap nem. És ez nem véletlen. Még mindig nem tudunk mit kezdeni a labdával, ha nálunk van. Ezt látja is Zidane, épp ezért próbálja meg ennyire a szélsővédőkre kihegyezni a támadásainkat, meg a játékunkat. Mivel az első hármas és a kp nagy része nem képes a létszámfölény kialakítására, ezért tolja fel a védőket, hogy meg legyen a létszámfölény. Ezzel viszont csak az a baj, hogy a labdaszerzést nehezítjük meg saját maguk számára, védekezésben nagyon sebezhetőek vagyunk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Süti
- A máker "tizi" utáni visszaállás sünbe azért taktikai agyonverésnek túlzás.rashidm írta:
Ha:
- megver egy csapat taktikailag
- pluszban lő 2 gólt (függetlenül attól, hogy szabályos-e vagy sem)
- a kreativitás az a nullához közelít támadásépítésnél, ráadásul szokásosan várták elől a labdát
- védekezés... mintha megye 3-asok lettek volna a védelemben,
akkor igen is elmondható, hogy le lettünk focizva. Mintha az Atma-t láttam volna játszani, csak még szépen is játszottak.
Jah és igen, mennék Madridba. Ha fizeted.Pofán csapnék egy-két játékost.
- Az utolsó kettő mégis hogy a Wolfsburg érdeme? Miért ők vertek meg minket? Ilyen alapon magunkat vertük meg. (Amiben van is valami)
A tegnapi meccs nem a népautósok érdeme volt, csak és kizárólag magunknak köszönhetjük, ami végeredményben ugyanaz, de azért mégis....

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kroos meg Modric utazgatott, végigjátszott két bari meccset (kössz a jó k.a....) aztán Barca aztán németek. Ez sok volt, az egyik helyett mindenképpen Isco vagy Kovács kellett volna és ez nem utólagos okoskodás. Na meg Danilo. Akkor már ha Carvajal pihen, kezdjen Lucas vagy akárki, csak ne ez a balfék álbrazil. Illetve tényleg az elkényelmeskedés meg az arc, mint a 3. összetevő. Az első gólig elfocizgattunk rutinból, aztán megzavarodott a csapat és nem tudott felpörögni.
Komoly hiba volt ez a meccs, de kijavítható, illene tanulni belőle.
Komoly hiba volt ez a meccs, de kijavítható, illene tanulni belőle.
Nem illik.
-
Mivel meg lett adva mindkét gól, nálunk meg elvettek 1-et így nincs miről beszélni. Lehet idegeskedni miatta, de felesleges szerintem. A bírót nem lehet már jobb belátásra bírni.Remy írta:Ja, szóval náluk mindegy, hogy szabályos-e vagy sem, lényeg, hogy ott van náluk a 2 gól. Ami valamilyen szinten jogos, csak ebben az esetben nem egyoldalúan kéne nézni, ugyanis tőlünk meg elvettek, és HA mi szerezzük meg a vezetést, amit igazából meg is szereztünk, akkor ez a Wolfsburg semmit nem ért volna el. Tény, hátrányban a csapat nem tudott megújulni, viszont a bíró meg tönkrebaszta azzal a meccset, hogy tőlünk elvett, az ellenfélnek meg adott.rashidm írta: - pluszban lő 2 gólt (függetlenül attól, hogy szabályos-e vagy sem)